Arvio:
100% of 100

Nasolin A-Vitamin 10 ml nenäsuihke

8,10 €
30 päivän alin hinta: 8,10 €
Vertailuhinta: 0.23 €/g

Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet ovat pitkäaikaisesti vaikuttavia, kosteuttavia ja hoitavia nenäsuihkeita. Vaikuttavat aineet ovat seesamiöljy ja A-vitamiini. Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet ovat säilytysaineettomia. Ne on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Saatavilla

Arvostelut

5
 • Sopii minulle

  Suosittelen
 • Hyvä tuote

  Suosittelen
 • Helppo ja nopea käyttää lapsenkin. Ei sotke. Meillä käytössä koko perheellä talvikaudet kun ilma on kuiva lämmityksen vuoksi.

  Suosittelen
 • Hyvä ja tehokas! Käytössä talvisin.

  Suosittelen
 • Käytössä syksystä kevääseen kuivan nenän hoidossa. Toimii!

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet ovat pitkäaikaisesti vaikuttavia, kosteuttavia ja hoitavia nenäsuihkeita. Vaikuttavat aineet ovat seesamiöljy ja A-vitamiini. Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet sopivat aikuisille ja yli kaksivuotiaille lapsille kuivan nenän hoitoon. Ne edistävät nenän limakalvon solujen uusiutumista, kosteuttavat ja hoitavat kuivaa ja karstaista nenää.

Nasolin A-vitamin

Vaivaavatko nenän kuivuus ja karstaisuus? Nämä voivat olla epämiellyttäviä oireita, mutta onneksesi ne ovat hyvänlaatuisia ja hoidettavissa. Meiltä löydät Nasolin A-vitamin -nenäsuihkeet, jotka hoitavat ja kosteuttavat nenäsi limakalvoja.


Alla opit lisää siitä, mikä on Nasolin A-vitamin, mihin ja miten se auttaa, kenelle se sopiii, ja kuinka sitä käyttää. 

Mikä on Nasolin?

Nasolin A-vitamin on Suomessa kehitetty ja valmistettu säilöntäaineeton nenäsuihke, joka tarjoaa pitkäaikaisen kosteuttavan ja hoitavan vaikutuksen nenääsi. Tuote sisältää hoitavaa A-vitamiinia sekä kosteuttavaa seesamiöljyä.

Mihin ja miten Nasolin A-vitamin auttaa?

Nasolin A-vitamiinisuihke edistää nenän limakalvojen solujen uusiutumista sekä kosteuttaa ja hoitaa nenän limakalvoja. Näiden vaikutusten avulla Nasolin helpottaa kuivan ja karstaisen nenän oireilua. Nasolinia voidaan käyttää esimerkiksi ilmastoinnin ja pakkasen kuivattamaan nenään. Toisaalta, esimerkiksi runsas allergiaa hoitavien tai avaavien nenäsuihkeiden käyttö voi aiheuttaa limakalvojen kuivuutta, joka useimmiten helpottuu hoitavaa A-vitamiinisuihketta, kuten Nasolinia, käyttämällä.

Sopiiko Nasolin minulle ja kuinka sitä käytetään?

Nasolin A-vitamiinisuihke sopii aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille. Tuotetta voit käyttää 1-3 suihkausta kerrallaan tarvittaessa, jopa 2-3 kertaa päivässä. Oikea tekniikka Nasolin-sumutteen käytössä on tärkeää, jotta saat maksimoitua tuotteen tarjoaman hyödyn. Opettele siis oikea tekniikka ennen nenäsumutteiden käyttöä, ja ohjeista tarvittaessa myös lasta tai nuorta nenäsumutteen turvallisessa käytössä.


Ennen Nasolin A-vitamin nenäsuihkeen käyttöä pese ja kuivaa kätesi huolella ja seuraa valmistajan ohjeita siitä, tuleeko pakkausta käännellä tai ravistaa ennen käyttöä. Nenäsuihkepullon kärki asetetaan sieraimen suulle osoittamaan sieraimeen taka-yläviistoon ja tuotetta suihkutetaan nenän limalvoille. Jotta saat suihkeen suunnattua niin, että se levittyy laajalle nenässä, kannattaa suihke suihkuttaa oikealla kädellä vasempaan sieraimeen ja päinvastoin. Pyri hengittämään sisään nenän kautta samalla, kun suihkutat tuotetta niin suihke menee paremmin perille ja vaikutus on näin voimakkaampi. 

Ainesosat

Seesamiöljy, piidioksidi, A- ja E -vitamiini. 


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko35 g
Päiväys 28.2.2026
Brändi Nasolin
Markkinoija Orion
SKU 9252691
EAN 6432100030863
Kategorioita