Nasolin kosteuttava nenäsuihke 20 ml

Rating:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.43 €/ml
8,60 €
30 päivän alin hinta: 8,60 €

Nasolin kosteuttava nenäsuihke 20 ml on hoitosuihke nenän kuiville limakalvoille. Se kosteuttaa, avaa ja puhdistaa kuivaa, karstaista ja tukkoisen oloista nenää. Nasolin kosteuttava nenäsuihke sisältää vaikuttavina aineina dekspantenolia ja ksylitolia.

Nasolin kosteuttava nenäsuihke kosteuttaa, avaa ja puhdistaa kuivia nenän limakalvoja ja vähentää karstaisuuden ja tukkoisuuden tunnetta.  Valmiste edistää myös nenän limakalvojen uusiutumista. Sen sisältämä dekspantenoli kosteuttaa ja suojaa kuivaa nenää. Toinen vaikuttava aine on ksylitoli joka sitoo kosteutta.

Käyttö

Nasolin kosteuttavaa nenäsuihketta voi käyttää oireiden mukaan tarvittaessa. Ohjeita noudatettaessa käytöllä ei ole tiedossa olevia haittavaikutuksia tai yhteisvaikutuksia lääkevalmisteiden kanssa. Tutustu pakkausselosteeseen. Niistä nenä ennen käyttöä. Tuotetta ei saa käyttää jos pullo tai suihkeosa on rikki. Suihkepumpun reikää ei tule itse suurentaa tai leikata.

Sopii aikuisille ja yli 6 kuukauden ikäisille lapsille.

Annostus

  • Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille 1–2 suihketta molempiin sieraimiin tarpeen mukaan tai korkeintaan 4 kertaa päivässä.
  • Yli 6 kk ikäisille ja alle 2-vuotiaille lapsille 1 suihkaus molempiin sieraimiin tarpeen mukaan tai korkeintaan 2 kertaa päivässä.

Säilytys

Säilytä pullo suljettuna huoneenlämmössä ja auringonvalolta suojassa. Nasolin kosteuttava nenäsuihke säilyy avaamattomana pakkauksen päiväykseen saakka. Avattuna valmiste säilyy 12 viikkoa.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Dekspantenoli, ksylitoli, natriumkloridi, natriumsitraatti, sitruunahappo, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, vesi.

Tuotetiedot
SKU 9294513
EAN 6432100054333
Brändi Nasolin
Markkinoija Orion
Pakkauskoko20 ml
Tuoteryhmät