Nutridrink

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 40

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 40

Tilaamasi tuotteet

Nutridrink juomat ravitsemuksen tukena 

Toisinaan riittävän energian ja ravintoaineiden saaminen ruoasta voi olla haastavaa esimerkiksi imeytymishäiriöiden, sairauksien, kuten syövän, tai kiireisen elämänvaiheen vuoksi. Olemme tukenasi näissä tilanteissa ja autamme sinua saavuttamaan mahdollisimman hyvän ravitsemustilan ja jaksamisen kaikissa tilanteissa.

Valikoimaamme kuuluvat kliiniset ravintovalmisteet ovat yksi tapa edesauttaa riittävää ravinteiden ja energiansaantia myös silloin, kun sairastat tai ruokahalusi on muutoin vähissä. Alla opit lisää tuotteista ja niiden eroista sekä niistä keinoista, joilla voit saada selvyyttä ja apua ravitsemustilaasi ja sen selvittämiseen.

Mitä ovat Nutridrink-tuotteet?

Juomat ovat kliinisiä ravintovalmisteita, jotka sopivat riittävän ravitsemuksen turvaamiseen. Juomat ovat tavalliseen ruokaan verrattuna helppoja niellä ja niissä on runsaasti ravintoaineita ja energiaa pienessä paketissa. Osa juomista on sisällöltään niin kattavia, että niitä voidaan joissakin tilanteissa käyttää ainoana ravintona.

Ravintojuomia tulee ensijaisesti käyttää terveydenhuollon ammattilaisen ohjeiden mukaan. Toisaalta ne sopivat myös välipaloiksi terveellisen ravitsemuksen tueksi.

Isossa pakkauksessa edullinen Nutridrink hinta 

Kliiniset ravintovalmistett ovat usein pidempiaikaisessa tai säännöllisessä käytössä. Tällöin juomat kannattaa tilata edullisesti isommassa erässä. Isoihin pakkauskokoihin voit valita haluamasi makuvaihtoehdot: joko yhden suosikkisi, tai useita eri makuja tuomaan vaihtelua.     

Nutridink Compact Protein ja muut tuotemuodot 

Valikoimaamme kuuluvat juomat voidaan jakaa sisältönsä mukaan 

    • perusvalmisteisiin
    • runsasproteiinisiin ja 
    • kuituja sisältäviin. 

Annoskokoon mukaan Nutridrink Compact juomat ovat pienempikokoisempia kuin muut valmisteet. Tarjolla on useita eri makuja - kuten mansikka, kahvi, kaakao ja banaani. Tuotteet kannattaa nauttia kylminä parhaan makuelämyksen takaamiseksi. Pienikokoisimman Compact-valmisteen jaksaa juoda, vaikka ruokahalu olisi vähissä. 

Perusvalmisteita ovat Nutridrink, Nutridrink Compact Protein ja Nutridrink Juice Style. Perusvalmisteet on tarkoitettu turvaamaan energiansaantia erilaisissa tilanteissa. Nämä kuiduttomat valmisteet sopivat myös käytettäviksi suolen tyhjennykseen. 

Juice Style on nimensä mukaan mehumainen, rasvaton juomavaihtoehto.

Runsasproteiinisia juomia ovat Nutridrink Protein ja Nutridrink Compact Protein. Runsasproteiiniset vaihtoehdot sopivat erityisen hyvin ikääntyville, leikkauksen jälkeiseen toipumiseen sekä sairaudesta toipumiseen sillä näissä tilanteissa proteiinintarve on kohonnut. Kuten perusvalmisteissakin, myös runsasproteiinisissa vaihtoehdoissa Compact vaihtoehto on pienempi, mutta sisältää silti yhtä paljon energiaa ja proteiinia.

Kuituja sisältäviä vaihtoehtoja valikoimassamme ovat Multi Fibre-tuotteet. Tuotteen sisältämä kuitu pitää yllä normaalia suolen toimintaa.

Miten voin selvittää ravitsemustilaa ja saada apua sen parantamiseen?

Mikäli vointisi on heikentynyt, tunnet itsesi sairaaksi tai painosi laskenut tahattomasti, ole yhteydessä lääkäriisi ennen täydennysravinteisiin tukeutumista. Lääkärisi voi määrätä esimerkiksi laboratoriokokeita ja muita diagnostisia tutkimuksia tilanteesi selvittämiseksi. Myös yleistä ravitsemustilaa esimerkiksi imeytymishäiriösairauksien yhteydessä on mahdollista selvittää lääkärijohtoisesti esimerkiksi laboratoriokokein.

Mikäli terveydentilasi on todettu hyväksi, mutta ruokavaliosi on suppea ja riittämätön esimerkiksi allergioiden tai kiireen vuoksi, voit tarvittaessa kääntyä ravitsemusterapeutin puoleen. Ravitsemusterapeutit tarjoavat ravintoneuvontaa ja voivat myös selvittää, sopivatko Nutridrink -tuotteet tai muut täydennysravintovalmisteet juuri sinulle. Ruokapäiväkirja ja mahdollisten rajoitteidesi kirjaaminen helpottaa ravitsemusterapeutin työtä.