Arvio:
97% of 100

72 x Nutridrink compact protein 125 ml valitse maut

144,90 €

Nutridrink Compact Protein on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Tiivistetyssä muodossa oleva ravintojuoma on pakattu pieneen 125 ml pulloon, jonka jaksaa juoda kerralla, vaikka ruokahalu olisi huono.

Edullisesti isossa kampanjapakkauksessa. Valitse suosikkimakusi.

Saatavilla

Valitse vaihtoehdot

* Pakolliset kentät

Sinun valintasi
72 x Nutridrink compact protein 125 ml valitse maut
72 x Nutridrink compact protein 125 ml valitse maut

Saatavilla

144,90 €

Arvostelut

4.9
 • Hyvä lisäravinne vanhuksille

  Tilasin muistisairaalle äidilleni lisäravinnoksi. Tämän juoman hän jaksaa juoda hyvin aamulla ja illalla. Toimitus kotiovelle toimi hyvin.

  Suosittelen
 • Energiapommi

  Suosittelen
 • Todellakin suosittelen tuotetta

  Helppo tilata,nopea toimitus. Hinnat paljon edullisempia,kuin apteekista ostettuna. Tuodaan koti ovelle saakka. Mukava tilata kun on makuvaihtoehtoja.

  Suosittelen
 • Todellakin suosittelen tuotetta

  Hinta todella edullisempi kuin apteekeista ostettuna. Saa valita useampia eri makuja. Toimitus nopea ja suoraan kotiovelle tuotuna.

 • Hyvä tuote. Kallis, mutta tilaan lisääkin.

 • Tilasin iäkkäälle äidilleni lisäravinnoksi. Tämä valintatapa, että voi valita useampaa makua on kätevä. Toki tuote on kallis, mutta hyödyllinen. Toimitus oli nopea.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Nutridrink Compact Protein on pirtelömäinen täydennysravintojuoma, joka sisältää päivittäisen annoksen tarpeellisia vitamiineja sekä kivennäisaineita. Runsaasti proteiinia. Sellaisenaan käyttövalmis annosjuoma. Valitse raikkaan marjaisa, pehmeä mokka, lempeä vanilja tai muu mieluisa maku useista eri makuvaihtoehdoista. Edullisesti isossa kampanjapakkauksessa

Vajaaravitsemuksen hoito annosjuoman avulla

Nutridrink Compact Protein on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita.

Kenelle Nutridrink Compact Protein on tarkoitettu?

Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla proteiinin ja energian tarve on lisääntynyt kuten esimerkiksi syöpäpotilaille, toipilaille, ikääntyneille, anorektikoille, postoperatiiviseen käyttöön ja vajaaravitsemustilasta kärsiville. 


Sopii myös nesterajoitteisille tiiviin koostumuksensa ja pienen annoskoon ansiosta. Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan.

Pienen annoskoon ansiosta helposti juotava

Tämä herkullinen ravintojuoma on pakattu pieneen annospulloon, jonka jaksaa juoda kerralla, vaikka ruokahalu olisi huono. Yksi annos vastaa vain yhtä kahvikupillista juotavaa.

Valitse mieluisin Nutridrink Compact Protein

Nutridrink Compact Protein on saatavilla useassa eri maussa, joista löytyy taatusti jokaiselle sopiva. Herkulliset, tutut maut tekevät valmisteen käytöstä helppoa ja miellyttävää.


Vanilja, mansikka, mokka, banaani, persikka-mango, lämmittävä trooppinen inkivääri, neutraalin makuinen, viilentävä marjanmakuinen, marjaisa, Nutridrink Compact Protein 4-mixpack: 2x marjanmakuinen, 1x trooppinen

Käyttö

Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Mokanmakuinen juoma maistuu myös lämmitettynä. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna.

Annostus

Lisäravintona ravinnontarpeen mukaan 1–2 pulloa/vrk. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Käytetään varoen 3–6-vuotiaille.

Säilytys

Säilytetään kuivassa paikassa normaalissa huoneenlämmössä. Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Korvattavuus

Ei korvattava.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville

Pakkauskoko

72x125 ml


Tutustu eri pakkauskokoihin Nutridrink valikoimastamme!

 

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nutridrink

Liittyvät Artikkelit