Ophtim Eye Hydra silmätipat 10 ml

Arvio:
90% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 1.59 €/ml
15,90 €
30 päivän alin hinta: 15,90 €
Ophtim Eye® Hydra on viskositeetiltaan kevyt silmätippa ja sopii erityisesti päiväkäyttöön. Ophtim Eye® Hydra -silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja sopivat mainiosti myös jatkuvaan sekä runsaaseen käyttöön. Sopii piilolinssien käyttäjille.
Ophtim Eye® -tuotteiden vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia. Kaikki Ophtim Eye® -sarjan silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja soveltuvat mainiosti myös piilolinssien käyttäjille.

Ophtim Eye Hydra on steriili, säilöntäaineeton silmätippaliuos. Se on viskositeetiltaan kevyt (0,20 % natriumhyaluronaatti) silmätippa ja soveltuu hyvin päiväkäyttöön.

Pipetit ovat uudelleensuljettavia ja niitä voi käyttää 12 tuntia avaamisen jälkeen. Pullo säilyy avattuna 4 kk. Pullojen ja pipettien kärki on pyöristetty ja se tekee silmätippojen käyttämisestä miellyttävää. Tutustu huolella pakkauksessa olevaan käyttöohjeeseen. Kuuluu CE-merkittyihin terveydenhuollon laitteisiin ja tarvikkeisiin.

0,20 % natriumhyaluronaatti


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
Pakkauskoko10 ml
Päiväys 31.12.2023
Brändi Ratiopharm
Markkinoija Teva Finland
SKU 2135457
EAN 6430020730825
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Ratiopharm