Promax 9 ml oraalipasta

14,40 €
30 päivän alin hinta: 14,40 €
Vertailuhinta: 0.38 €/g

Promax pasta on koiran, kissan tai kanin suolistohäiriöihin tarkoitettu, kolmitehoinen oraalipasta. Alle 10kg painaville eläimille. 

Saatavilla

Tuotekuvaus

Käyttötarkoitus:
Akuutin ripulin hoitoon tarkoitettu ravintolisä koirille, kissoille ja kaneille. Suojaa ja rauhoittaa suolen limakalvoa sekä pelastaa suolinukan ja vahvistaa immunoglobuliineja. Hyvänmakuinen ja helppo annostella mittaruiskullisesta tuubista.


Annostelu:
Kerran päivässä painon mukaan 3 päivän ajan. 

  • pienet koirat ja kissat (<10 ml) 3 ml päivässä
  • keskikokoiset koirat (10-25 kg) 6 ml päivässä
  • suuret koirat (>25 kg) 10 ml päivässä


Koko: 9ml


Promax


Vaivaavatko lemmikkiäsi ripulioireet tai onko tiedossa antibioottihoito tai stressiä? Lemmikin akuutti ripuli on yleinen, joskin ikävä oire. Onneksesi ripuli on kuitenkin yleensä hyvänlaatuista ja hoidettavissa. Meiltä löydät Promax-oraalipastan, joka helpottaa lemmikkisi suolistovaivoja.


Alla opit lisää siitä, mitä on Promax-oraalipasta, mihin sitä käytetään, miten se toimii ja kuinka sitä annostellaan ja käytetään.


Mitä on Promax-oraalipasta ja mihin sitä käytetään?


Promax-oraalipasta on kissoille, koirille ja kaneille sopiva ravintolisä, joka rauhoittaa suoliston toimintaa ja näin lemmikkisi helpottaa akuuttia ripulia sekä ruoansulatusvaivoja. Promax-oraalipasta on hyvänmakuinen ja sen voit annostella helposti tuubissa olevan mittaruiskun avulla.


Miten Promax toimii?


Promax rauhoittaa ja suojaa suolen limakalvoa haitallisilta bakteereilta, viruksilta sekä mikrobien erittämiltä toksiineilta. Promaxin sisältävät ainesosat myös hidastavat hiilihydraattien käymistä ja vähentävät asidoosin vaaraa suolistossa. Lisäksi Promax sisältää probioottia sekä prebioottia, jotka tukevat suoliston hyvien bakteerien kasvua ja tuottaa maitohappoa. Nämä vähentävät haitallisten vatsavaivoja aiheuttavien bakteerien määrää lemmikkisi suolistossa. Lisäksi Promaxin sisältävät ainesosat ravitsevat suolinukkaa ja antavat energiaa suoliston limakalvon soluille pitäen näin limakalvon ehjänä ja hyvinvoivana sekä auttamalla sitä uudistumaan ja korjautumaan.


Miten Promax-oraalipastaa käytetään ja annostellaan?


Promax-oraalipastaa voidaan käyttää kahdenlaisissa tilanteissa: 1) kissan, koiran tai kanin akuutti ripuli, ja 2) lemmikin ripulin ennaltaehkäisy esimerkiksi stressin tai antibioottikuurin yhteydessä. Akuutissa ripulissa Promax-oraalipastaa annostellaan kolmen päivän ajan tai kunnes oireet helpottavat, tarkka annostusohje on pakkauksessa. Ennaltaehkäisyssä esimerkiksi antibioottikuurin aikana tuotetta voidaan käyttää pidempään. Annostele Promax eri aikaan antibiootin kanssa, saadaksesi molemmista parhaan hyödyn.


Mikäli ripuli pitkittyy kotihoidosta huolimatta, lemmikkisi kieltäytyy syömästä ja juomasta tai lemmikkisi yleisvointi heikkenee, suosittelemme konsultoimaan eläinlääkäriä tilanteesta. Toisinaan ripulin taustalla voi olla jokin sairaus tai muu syy, joka vaatii eläinlääkärin tutkimuksia ja hoitoa.


Ainesosat

Auringonkukkaöljy, glutamiini, makuaineet, treoniini, sorbitaanioleaatti, kolloidinen silikaatti, pektiini, inuliini, beetaglukaaneja, mannnaanioligosakkarideja, taumatiini, 1m558 bentoniitti, Enterococcus faecium (NCIMB 10415) 2x1011 cfu, säilöntäaineet. 

Tuotetiedot

Pakkauskoko38 g
Päiväys 31.12.2024
Brändi Promax
Markkinoija Finnpharma
SKU 330926
EAN 5031812505228
Tuoteryhmät