Arvio:
80% of 100

Puhdas+ Beauty Kollageeni & Melatoniini 120 kaps

24,57 €
30 päivän alin hinta: 21,90 €
Vertailuhinta: 0.26 €/g

Ihon syvät kerrokset työskentelevät yöllä korjatakseen päivän aikana syntyneitä vaurioita. Ihosolut uusiutuvat nopeammin ja kollageenin tuotanto käynnistyy. Puhdas+ Kollageeni & melatoniini sisältää ihoa ja hiuksia hoitavan tehokkaan yhdistelmä kollageenia, hyaluronihappoa, resveratrolia, C-vitamiinia ja biotiinia. Tuote sisältää myös kärsimyskukkaa ja melatoniinia, joka valmistelee höyhensaarille. Melatoniinia auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa 1 mg annoksella ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia 0,5 mg annoksella lähellä nukkumaanmenoaikaa. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normaalina.

Saatavilla

Arvostelut

4
 • toimii

  auttaa nukkumaan koko yön

  Suosittelen
 • Hyvä tuote. Auttaa nukahtamaan ja nukkumaan läpi yön.

  Suosittelen
 • Auttaa todella hyvin nukkumaan yön, mutta silti aamuisin heräämisen vaikeuksia.

  Suosittelen
 • Olen käyttänyt tätä tuotetta jo pidemmän aikaa ja uni tulee paremmin illalla

 • Ei huomattavaa muutosta

  .

Tuotekuvaus

Käyttö:

2-4 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Huomioitavaa:

Ei lasten ulottuville.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Ainesosaluettelo:

hydrolysoitu nautakollageeni, kapseli (stabilointiaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi, L-askorbiinihappo, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Polygonum cuspidatum-uute, natriumhyaluronaatti, kärsimyskukkauutevalmiste (Passiflora incarnata L.), melatoniini, D-biotiini. Ei sisällä laktoosia, maitoa, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa, tai makeutusaineita. Ravintolisä.

Tuotetiedot

Pakkauskoko95 g
Päiväys 2.4.2026
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 342111
EAN 6430077251205
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+