Arvio:
100% of 100

Puhdas+ Beauty Oil Repairing Sea Buckthorn Seed Oil 50 ml

12,01 €
30 päivän alin hinta: 12,01 €
Vertailuhinta: 0.10 €/g

Tyrninsiemenöljyllä on voimakas ihoa korjaava vaikutus, koska se lisää ihon pintasolujen uudistumista ja mikroverenkiertoa. Se sisältää runsaasti iholle tärkeää luonnollista E-vitamiinia. Öljyt ovat tärkeitä ihonhoidossa, koska monet kosmetiikassa käytettävät ainesosat poistavat iholta kaiken öljyn tehden ihosta kuivan, elottoman ja värittömän.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Hyvä

    Hyvä tuote mutta toisesta pullosta pumppu rikki. Lähinnä nämä nettisivut ovat niiin huonot ja lagiset ettei tilaamisesta tullut melkein mitään, ei myöskään tämän arvostelun kirjoittamisesta

  • Meidän perheen suosikki tuote

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Lyhyt tuotekuvaus:

Kotimainen Puhdas+ Beauty Oil -kauneusöljyjen tuotesarja tarjoaa aivan uudenlaisen tavan hoitaa ihoa ja kauneutta tehokkaasti ja välittömin vaikutuksin. Kauneusöljyt pohjautuvat suomalaisiin supermarjoihin, kuten esimerkiksi tyrnimarja, puolukka ja mustaherukka.

\n\n

Öljyt ovat tärkeitä ihonhoidossa, koska monet kosmetiikassa käytettävät ainesosat poistavat iholta kaiken öljyn tehden ihosta kuivan, elottoman ja värittömän. Puhdas+ Beauty Oil -tuotesarjaan kuuluu seitsemän erilaista ja uniikkia kauneusöljyä, joista voit valita omalle ihollesi ja sen tarpeisiin sopivia tuotteita.

\n\n

Kaikki öljyt on valmistettu Suomessa kotimaisista puhtaista raaka-aineista ja ovat lisäaineettomia.

\n\n

Tyrninsiemenöljyllä on voimakas ihoa korjaava vaikutus, koska se lisää ihon pintasolujen uudistumista ja mikroverenkiertoa. Se sisältää runsaasti iholle tärkeää luonnollista E-vitamiinia.

\n
Ainesosaluettelo:

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Tocopherol. *Luomua

\n

Ainesosat

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Tocopherol.

Tuotetiedot

Pakkauskoko122 g
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 334442
EAN 6430050002459
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+