Arvio:
95% of 100

Puhdas+ Maitohappobakteeri 2 miljardia 60 kaps

10,90 € 18,70 €
30 päivän alin hinta: 10,90 €
Vertailuhinta: 0.29 €/g
Tarjous voimassa 30.6.2024 asti

Puhdas+ Maitohappobakteeri 2 miljardia sisältää yhdistelmän 4 tutkituttua bakteerikantaa, joilla on takana yhteensä satoja kliinisiä tutkimuksia. Yhdessä Puhdas+ maitohappobakteerikapselissa on miljardeja eläviä Lactobacillus rhamnosus-, Bifidobakterium lactis-, Lactobacillus reuteri- ja Lactobacillus casei -bakteereja. Ei sisällä maitoa, laktoosia tai gluteenia. Valmistettu Suomessa.

Saatavilla

Arvostelut

4.8
 • Tehokas maitohappobakteeri

  Kevyt ja helposti nieltävä kapseli. Tuntuu tehokkaalta vaikutukseltaan. Koko (suur)perheen vatsat olivat kunnossa ulkomaanreissun aikana näitä käyttäessä. Tuntuu myös, että tehostaisi vastustuskykyä.

  Suosittelen
 • Helposti nieltävä kapseli, myös lapsen helppo niellä. Parantaa vastustuskykyä, syksyn/talven sairastelukierre tuli päätökseen kun aloitettiin nämä maitohappobakteerit talviaikaan.

  Suosittelen
 • Helposti nieltävä kapseli, myös lapsen helppo niellä. Parantaa vastustuskykyä, syksyn/talven sairastelukierre tuli päätökseen kun aloitettiin nämä maitohappobakteerit talviaikaan.

  Suosittelen
 • Iso plussa siitä ettei (vatsaa sekoittavia) makeutusaineita tai inuliinia, kuten monissa muissa vastaavissa. Plussaa myös kotimaisuudesta ja kohtuullisesti hinnasta. Tuntuu toimivan kuten pitää, mutta vaikutuksesta ei osaa sanoa varmasti kun ei samanaikaisia vertailukohtia. Siksi neljä tähteä.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Käyttö:

1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Ainesosat: mikrokiteinen selluloosa, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), maitohappobakteeriseos. Ei sisällä laktoosia, maitoa, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita. Ravintolisä.


Ravintoaineet / vuorokausiannos (1 kapseli)

Lactobacillus rhamnosus, 1 miljardia elävää bakteeria

Bifidobakterium lactis, 400 miljoonaa elävää bakteeria

Lactobacillus reuteri, 200 miljoonaa elävää bakteeria

Lactobacillus casei, 400 miljoonaa elävää bakteeria


* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta.


Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Maitohappobakteerit evät ole peräisin Suomesta.


Tuotetiedot

Pakkauskoko37 g
Päiväys 3.2.2025
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 342098
EAN 6430077251083
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+