Arvio:
93% of 100

Symbiosys Alflorex 30 kpl

20,90 €
30 päivän alin hinta: 20,90 €
Vertailuhinta: 0.61 €/g

Alflorex lisää suolistolle luontaisten bifidobakteerien määrää ja soveltuu tukemaan esim. FODMAP-ruokavaliota.

Saatavilla

Arvostelut

4.7
 • Toimiva tuote, vatsani rauhoittui nopeasti. Käytän kuuriluontoisesti tarpeen mukaan.

  Suosittelen
 • Hyvä ei muuta sanottavaa

  Suosittelen
 • Mun vatsa kiittää. Ilman näitä en olisi enään ollenkaan. Todella hyvä valinta.

  Suosittelen
 • Hyvä ja nopea palvelu

  Suosittelen
 • Rauhoitti IBS-vatsaa heti ensimmäisen kapselin jälkeen – olin aivan ihmeissäni. Turvotus on alkanut häipyä, ja ylimääräistä painoa on lähtenyt 2,5 kg. Olen käyttänyt tuotetta nyt 19 päivän ajan, muutos parempaan on jo tässä ajassa ollut merkittävä.

  Suosittelen
 • Tällähetkellä markkinoiden paras tuote.

  Sairastan Chronin taudin vakavinta muotoa ja sitä kautta IBS yms suolistosairaudet mukana. Tämä tuote on tällähetkellä ainut markkinoilla joka oikeasti toimii, ja toimivuuden huomaa alle viikossa. Markkinoilla oli 1 parempikin 2v myynnissä (ratiopharm I3.1) mutta tuotteen myynti lopetettiin jostain syystä. Tämä kuitenkin todella toimiva, ja olen kokeillut kaikki, vivomixx, lactosevenit, ja ihan kaikki muut joista ei ole ollut minkäälaista hyötyä isoillakaan annoksilla. Vivomixxin uskoin toimivan kalliin hintansa vuoksi, mutta vasta kun löysin oikeasti 2 toimivaa tuotetta, tajusin ,että toimivuus oli uskon varassa. SUOSITTELEN, kaikille jotka kärsivät vatsa vaivoista. Muista ottaa tuote aina yötä vasten että saa rauhassa levitä suolistoon. Tämäkin asia kokemuksen kautta opittua.

  Suosittelen
 • Hyvä tuote ja toimii!

  Suosittelen
 • Paras apu herkälle vatsalle.

  Suosittelen
 • Paras maitohappobakteeri! Maha rauhoittunut, ruoan sulaminen nopeutunut ja mahaa ei turvota. Takana käyttöä 3kk

  Suosittelen
 • Laadukas ja tehoava tuote

Tuotekuvaus

Symbiosys Alflorex® 30 kpl

Turvotusta, tukalaa oloa ja muita ikäviä vatsavaivoja? Symbiosys Alflorex® on myydyin maitohappobakteerivalmisteemme. Se sisältää suolistossa luontaisesti esiintyvää bifidobakteerikantaa. Tuote sopii jatkuvaan käyttöön, aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

Vaali suolistosi luonnollisia bifidobakteereita

Kaikki bakteerikannat eivät ole samanlaisia, vaan jokainen kanta on erityinen – myös bifidobakteerien ryhmässä. Alflorex® lisää suolistolle luontaisten bifidobakteerien määrää.


Ihmisen suolistossa esiintyy luonnostaan bifidobakteerikantoja. 

Symbiosys Alflorex® sisältää Bifidobacterium longum 35624® -bifidobakteerikantaa, jota esiintyy terveen ihmisen suolistossa ja siirtyy myös äidiltä lapselle syntymän yhteydessä. 

Mihin Alflorex® auttaa?

Alflorex® on ainoa tuote Euroopassa, joka sisältää tätä kyseistä bifidobakteerikantaa. Se auttaa tasapainottamaan suoliston mikrobikantaa ja tukee suoliston normaalia toimintaa. Alflorex® voi auttaa vähentämään vatsakipua, turvotusta, ripulia sekä ummetusta. 


Alflorexin suojakapseli suojaa probiootit vatsahappojen hajoamiselta ja varmistaa niiden tehokkaan kulkeutumisen suolistoon, joten voit olla varma tuotteen tehosta.

Alflorex® soveltuu FODMAP-ruokavalion tueksi

Mikäli noudatat FODMAP-ruokavaliota, sopii tämä valmiste erinomaisesti ruokavaliohoidon tueksi. Valmiste on maidoton, gluteeniton, laktoositon, säilöntäaineeton, soijaton, kasvisruokavalioon sopiva ja vegaaninen.

Käyttötarkoitus

Alflorex sisältää B.longum 35624® bifidobakteerikantaa. Se lisää suolistolle luontaisten bifidobakteerien määrää ja soveltuu tukemaan esim. FODMAP-ruokavaliota.

Annostelu

1 kapseli päivässä vesilasillisen kera. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman ruokaa mihin tahansa vuorokauden aikaan.


Helposti nieltävä, pienikokoinen kapseli. Sopii jatkuvaan käyttöön, vähintään neljän viikon ajan. Suolen toiminnassa voi aluksi ilmetä muutoksia. Tämä sopeutumisvaihe on ohimenevää käytön jatkuessa.


Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Säilytys

Säilytä kuivassa. Ei tarvitse säilyttää jääkaapissa. Säilytä alle 25° C.


Ainesosat

Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää: Bifidobacterium longum 35624® 1 miljardi bakteeria. Ainesosat: Maissitärkkelys. Kapseli: hydroksipropyylimetyylisellulosa. Bakteerikanta Bifidobacterium longum, kanta 35624®. Paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magnesiumsuolat.

Tuotetiedot

Pakkauskoko34 g
Päiväys 31.1.2027
Brändi Symbiosys
Markkinoija Biocodex
SKU 337856
EAN 3583316027505
Kategorioita