Arvio:
100% of 100

Systane Balance silmätipat 10 ml

19,60 €
30 päivän alin hinta: 19,60 €
Vertailuhinta: 0.89 €/g

Lievittää kuivasilmäisyyden oireita pitkäkestoisesti, kun haihtuminen johtuu kyynelkalvon lipidien (öljyn) puutteesta.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Hyvä silmätippoja mikä tehoaa

    Suosittelen
  • Luottotuote

    Nämä tipat pelastivat silmäni! Joskus viidenkympin paremmalla puolella silmäni alkoivat vuotaa solkenaan. Kävin lääkärillä, vaivaa tutkittiin, ja sain lääkkeeksi voiteita ja tippoja, joista mitkään eivät auttaneet. Lopulta tuttu farmaseutti vihjaisi, että silmäni saattaisivat kaivata lipidejä ja suositteli näitä tippoja. Aluksi tuntui tippojen laittamisen jälkeen hieman kirvelyä - koska silmät olivat niin kuivat -, mutta se loppui pian. Nykyään käytän tippoja joka päivä, ja silmäni voivat hyvin.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Lievittää kuivasilmäisyyden oireita pitkäkestoisesti, kun haihtuminen johtuu kyynelkalvon lipidien (öljyn) puutteesta. Suositellaan henkilöille, joilla on Meibomin rauhasen toimintahäiriöstä (MGD) johtuvia kuivasilmäisyyden oireita.

Ainesosat

 propyleeniglykolia, hydroksipropyyliguaria, mineraaliöljyä, dimyristyylifosfatidyyliglyserolia, polyoksyyli-40-stearaattia, sorbitaanitristearaattia, boorihappoa,

sorbitolia, dinatriumedetaattia, POLYQUAD (polykvaternium-1) 0,001 % -säilöntäainetta ja puhdistettua vettä. Saattaa sisältää kloorivetyhappoa ja/tai natriumhydroksidia pH:n säätämiseen.
Tuotetiedot

Pakkauskoko22 g
Päiväys 31.3.2025
Brändi Systane
Markkinoija Alcon
SKU 2087716
EAN 8427324871451
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Systane