Arvio:
89% of 100

Tearsagain Sensitive silmäsuihke 150 dos

20,10 €
30 päivän alin hinta: 20,10 €
Vertailuhinta: 0.44 €/g

Tearsagain Sensitive on säilöntäaineeton suihke kuiville silmille. 

Saatavilla

Arvostelut

4.5
 • alkoivat auttaa kuivasilmäisyyteen

  Nämä silmätipat alkoivat auttaa kuivasilmäisyyteen muutaman päivän käytön jälkeen. Myös luomiturvotus väheni. Helppokäyttöinen, kun suihkautetaan vaan luomen päälle. Suosittelen näitä tippoja muillekkin.

  Suosittelen
 • Hyvä tuote, todella toimii!

  Hyvä tuote, todella toimii! Minulla kuivat ja herkät silmät ja Tearsagain auttaa.

  Suosittelen
 • Hyvin kosteuttava ja lempeä

  Hyvin kosteuttava ja lempeä

  Suosittelen
 • Kosteuttaa hyvin.

  Alkuun vaatii toteuttelua, jotta saa suihkeen osumaan, mutta loppujen lopuksi osoittautui vallan käteväksi. Meikin päälle ei sovellu, koska ehostus kyllä kärsii tästä. Jos sumutat hyvin etäältä, ei osu silmiin. Paras vaikutus useamman päivän käytön jälkeen. Kosteuttaa hyvin. Jää vakituiseen käyttöön. Olen suositellut muillekin.

  Suosittelen
 • tästä parempi apu, kuin yksistäkään tipoista!

  Tämä oli yllätys! Vuosia tippoja kuiville silmille käyttäneenä voin sanoa, että tästä parempi apu, kuin yksistäkään tipoista! Riittää 2x pv. Tilasin heti lisää. Enää en tarvitse silmänympärysvoidettakaan. Kiitos!

  Suosittelen
 • Kosteuttaa hyvin kuivia silmiä.

  Kosteuttaa hyvin kuivia silmiä. Koska tuote annostellaan silmien ollessa kiinni, ei sitä tullut silmiin liikaa kerralla, jolloin valtaosa olisi valunut samantien pois. Tämän tuotteen kanssa kosteuttava tunne silmissä säilyi pitkään.

  Suosittelen
 • Kuivat silmät ei haittaa enää.

  Sumuinen näkökenttä ei vaivaa enää kiitos!

  Suosittelen
 • oikein hyvä lisä silmien kostutukseen

  Minulla on erittäin kuivat ja vetistävät silmät. Käytän päivittäin useampaa eri merkkistä silmätippaa sekä välillä myös kosteuttavaa silmägeeliä. Tearsagain sensitive oli oikein hyvä lisä silmien kostutukseen. Yksinään se oli minulle kuitenkin liian kevyt. Ei sotkenut meikkiä ja sopii myös piilolinssien kanssa. Suosittelen testaamaan.

  Suosittelen
 • auttoi heti

  Ensimmäisillä kerroilla kirveli vähän, loppui sitten auttoi heti, mutta vain vähän aikaa, minulla on sairauden vuoksi kuivat silmät joudun käyttämään aina ja jatkuvasti tippoja

  Suosittelen
 • Auttaa silmien kutinaan hyvin

  Helppo käyttää, vain suihkaisu suljettuihin silmiin ja räpyttely. Auttaa silmien kutinaan hyvin kun voi käyttää monta kertaa päivässä ja helposti. Näin siitepölyn aikaan ei kolme suihkausta oikeen riitä.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Tearsagain Sensitive on säilöntäaineeton suihke kuiville silmille. Tearsagain Sensitive sisältää liposomeja ja dekspantenolia, jotka rauhoittavat kuivia ja ärtyneitä silmiä. Liposomit tasapainottavat silmän kyynelkalvon lipidikerroksen ja estävät kosteuden haihtumisen silmästä.


Tearsagain Sensitive suihke on hienojakoinen ja helppo annostella suljetuille silmille. Suihkeen vaikuttavat ainesosat kulkeutuvat silmänpinnalle luomenreunalta. Liposomit ja dekspantenoli kosteuttavat myös silmänympärysaluetta ja antavat ennaltaehkäisevää suojaa iholle.


Tearsagain Sensitive tekee piilolinssien käytöstä miellyttävämpää ja se sopii käytettäväksi myös silmämeikin kanssa. Vakuumipumpun ansiosta tuote ei kontaminoidu ja samaa pulloa voi käyttää useampi henkilö. Säilyy avaamisen jälkeen 6 kuukautta.


Ainesosat

Soijalesitiini, natriumkloridi, etanoli, dekspantenoli, A-vitamiini (palmitaatti), E-vitamiini, puhdistettu vesi.

Tuotetiedot

Pakkauskoko46 g
Päiväys 30.4.2026
Brändi Tearsagain
Markkinoija Sabora
SKU 9238611
EAN 7350133960034
Kategorioita