Testit ja testiliuskat

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 61

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 61

Tilaamasi tuotteet

Testaa terveytesi kotona – kotitestit Olo-apteekista

Etsitkö kenties koronan kotitestiä, selkeälukuista raskaustestiä tai suosittua ferritiinitestiä? Helppokäyttöisten pikatestien ansiosta voit saada tärkeää tietoa terveydestäsi. Monet kotona tehtävät pikatestit soveltuvat myös lapsille. Olo-apteekista löydät laajan valikoiman terveyden ja hyvinvoinnin kotiseurantaan suunnattuja testejä. 

Koronan kotitesti

Koronan kotitesti on helppo ja nopea tehdä. Syljestä otettava koronatesti ei tunnu epämiellyttävältä tai aiheuta kipua, joten se soveltuu myös perheen pienimmille. Kotitestit soveltuvat oireellisille ja oireettomille. 

Beright koronan kotitesti syljestä

Beright koronan kotitesti syljestä on helppokäyttöinen, kotona tehtävä antigeenipikatesti koronavirusinfektion toteamiseen. Kivuton näytteenotto sylkinäytteestä. Tuloksen näet jo 15 minuutissa. Havaitsee syljestä myös omikron-muunnoksen aiheuttaman infektion.

Koronan ja influenssan yhdistelmätesti

H&W Influenza A/B + COVID-19/RSV Combo Ag test on yhdistelmätesti, jolla voit testata yhdellä kertaa sekä koronan että influenssan. Testi paljastaa influenssa A:n (myös H1N1-alatyyppi) ja influenssa B:n, hengitysteiden synsytiaaliviruksen (RSV) ja/tai SARS-CoV-2:n eli koronan. Testi tehdään nenänäytteellä ja tulokset saa pikaisesti 15 minuutissa. Tutustu tarkemmin yhdistelmätestiin.

Raskaustestit

Raskaustestin tekeminen ja erityisesti sen tulos on varmasti monelle yksi elämän jännittävimmistä hetkistä. Meiltä löydät laajan valikoiman testejä, jotka antavat tarkan tuloksen. Raskaustestin voit tehdä kotona heti ensimmäisenä päivänä, kun kuukautiset ovat myöhässä. Tarkimmat raskaustestit kertovat jopa raskausviikot. Luotettavan tuloksen raskaustestit antavat noin viikko hedelmöityksen jälkeen. 

Apteq raskaustesti

Apteq raskaustesti on herkkä raskaustesti, jolla saavutetaan 99 % tarkkuus, kun se suoritetaan ensimmäisenä päivänä kuukautisten poisjäännistä. Hygieeninen ja helppokäyttöinen – voidaan kastaa suoraan virtsasuihkuun.

Clearblue® Digital raskaustesti viikkonäytöllä

Clearblue® Digital raskaustesti viikkonäytöllä antaa sanallisen tuloksen "Raskaana" tai "Ei raskaana" ja ilmoittaa lisäksi, kuinka pitkälle raskaus on edennyt. Ainoa testi, joka pystyy ajoittamaan raskauden yhtä tarkasti kuin ultraäänitutkimus. 

Ovulaatiotestit

Ovulaatiotesti paljastaa hedelmällisimmät päiväsi. Se kertoo milloin munasolu irtoaa ja raskaaksi tuleminen on mahdollista. Ovulaatiotesti mittaa luteinisoivaa hormonia (LH). LH:n pitoisuus nousee virtsassa huippuunsa noin vuorokausi ennen ovulaation tapahtumista. Aktiivinen lakanoiden

heiluttelu heti positiivisen tuloksen jälkeen on suositeltavaa. Meiltä löytyvät muun muassa suositut Clearblue®-ovulaatiotestit.

Clearblue® digitaalinen ovulaatiotesti 

Clearblue® Advanced Digital ovulaatiotesti toimii eri tavalla kuin muut ovulaatiotestit, sillä se on tunnistaa LH-hormonin lisäksi myös estrogeenin. Pakkaus sisältää kymmenen testiä.

Apteekkarin ovulaatiotesti

Apteekkarin ovulaatiotesti on nopea ja yksinkertainen ovulaation kotitesti. Saat tuloksen nopeasti, maksimissaan 5 minuutin kuluessa. Testin tarkkuus on yli 99 %.

Virtsatie- ja emätintulehdustestit sekä vaihdevuositesti

Naisten vaivoihin suunnattujen kotitestien avulla voit selvittää virtsatie- ja emätintulehduksen sekä sen, ovatko vaihdevuodet alkaneet. Oireiden alkaessa kotitesti on hyvä keino saada varmuus epäilyksille. Sen jälkeen voit tarvittaessa hakeutua lääkärin pakeille ja saada hoitoa, tai tilata itsehoitovalmisteet emätintulehdukseen kätevästi verkosta. 

H&W Virtsatietulehdustesti

H&W Virtsatietulehdustesti on kotona tehtävä pikatesti sinulle, joka epäilet virtsatietulehdusta tai haluat varmuuden vuoksi sulkea sen pois oireiden aiheuttajana. Helppokäyttöinen testi määrittää leukosyyttien, veren, nitriitin ja proteiinin määrän virtsasta. 

H&W Emättimen pH-pikatesti

H&W Emättimen pH-pikatesti on kätevä kotitesti emättimen pH-arvon määrittämiseen. Testi sopii avuksi emätintulehduksen diagnosointiin.

MediGoo Vaihdevuodet testi naisille 

MediGoo Vaihdevuodet testi naisille on helppokäyttöinen itsetestitikku, jolla voit selvittää sen, ovatko vaihdevuodet jo alkaneet. Näyte otetaan keskivirtsanäytteestä tai astiaan kerätystä virtsasta. Korkealaatuinen, itsetestaukseen CE-hyväksytty tuote.

Sukupuolitautitestit

Sukupuolitautitesti on mahdollista tehdä itse kotona siihen tarkoitetulla kotitestillä. Olo-apteekista löytyy kattavasti sukupuolitautitestejä. Kotona voit tehdä esimerkiksi klamydiatestin, syfilistestin ja HIV-vasta-ainetestin. 

MediGoo syfilistesti

MediGoo syfilistesti antaa tuloksen muutamassa minuutissa, eikä vaadi lähettämistä laboratorioon. Syfilis eli tutummin myös kuppa on bakteerin aiheuttama sukupuolitauti, ja voi hoitamattomana olla hyvin vaarallinen tauti. Itsetesti sormenpääverinäytteestä.

MediGoo klamydiatesti

MediGoo klamydiatesti soveltuu naisille ja miehille. Tällä pikatestillä voit selvittää nopeasti ja luotettavasti klamydiatartunnan. Tulos varmistuu muutamassa minuutissa, ei vaadi lähettämistä laboratorioon. Testin luotettavuustaso on yli 95 %. 

AAZ Autotest VIH

AAZ Autotest VIH on HIV-kotitesti. Testi on tarkoitettu HIV:n vasta-aineiden havaitsemiseen sormenpääverinäytteestä. Testi on helppo tehdä kotona, ja saat tuloksen 15 minuutissa.

D-vitamiini- ja ferritiinitestit

Tiesitkö, että kotona voit selvittää myös D-vitamiinitasot sekä ferritiinitasot? Ferritiinikotitestillä voi testata yleisintä anemiaa, raudanpuuteanemiaa. Testi testaa ferritiinin tasoa veressä. Ferritiinistä ja sen testaamisesta voit lukea lisää täältä.

Sormenpään verestä tehdään myös D-vitamiinin mittaus, mikä on erityisen tärkeää suomalaisille, koska D-vitamiinin liian vähäinen saanti on varsin yleistä. 

MediGoo Ferritiini raudanpuutostesti 

MediGoo Ferritiini raudanpuutostesti mittaa ferritiinin tasoa veressä. Tällä testillä voit testata yleisintä raudanpuuteanemiaa ja ferritiinitasoa. Testi sopii myös kouluikäisille lapsille. 

H&W D-vitamiini pikatesti

H&W D-vitamiini pikatesti on D-vitamiinin mittaukseen tarkoitettu kotitesti, jolla saat selville tämän tärkeän vitamiinin kokonaistilanteen. Testi mittaa 25-OH-D-vitamiinia. Näin ollen mitataan paitsi D-vitamiinin saatavuus, myös varastomäärä. Vastaus 10 minuutissa.

Keliakiatesti

Keliakia on suomalaisille varsin tuttu sairaus. Keliakiatestillä voidaan löytää myös alkava, vähäoireinen tai oireeton keliakia. Keliakian kotitestin ansiosta voit todeta keliakian alustavasti kotona ja siirtyä jatkotutkimuksiin lääkäriin. 

Biocard Keliakiatesti 

Biocard Keliakiatesti on nopea ja varma keliakiakotitesti. Testi perustuu transglutaminaasivasta-aineiden toteamiseen sormenpääverinäytteestä. Testi antaa sinulle tuloksen 5 minuutissa, joten saat nopean vastauksen heti kotona.

DNA-testit

Voimakkaasti suosiotaan lisänneet DNA-testit ovat nykyisin hyvin monipuolisia. Niillä voi testata esimerkiksi omaa riskiään sairastua tiettyihin tauteihin tai geneettistä taipumustaan. DNA-testi tehdään kotona helposti posken sisäpinnalta ja lähetetään analysoitavaksi. Tuloksen saa sähköpostiin noin parissa viikossa.

MediGoo Alzheimerin DNA-testi 

MediGoo Alzheimerin DNA-testi mahdollistaa sen, että voit saada selville Alzheimerin muodostumisen geneettisen riskin. Näyte analysoidaan anonyymisti ja 2-3 viikon kuluessa saat vastauksen sähköpostitse, sisältäen tuloksen, raportin sekä ohjeita.

MediGoo Diabetes Tyypin 2 DNA-testi

MediGoo Diabetes Tyypin 2 DNA-testi otetaan helposti ja kivuttomasti posken sisäpinnalta testipuikolla. Testillä saat nopeasti tietää onko sinulla geneettistä taipumusta diabetekseen. 

MediGoo Sydän- ja Verisuonitaudin DNA-testi

MediGoo Sydän- ja Verisuonitaudin DNA-testi kertoo sydän- ja verisuonitautien muodostumisen altistukset. Sipaise vain näyte testipuikolla posken sisäpinnalta, laita se valmiiksi maksettuun palautuskuoreen ja lähetä laboratorioon tutkittavaksi.

Puhdas+ Beauty DNA ihonhoitotesti

DNA-testiä voidaan hyödyntää myös ihonhoidossa. Valikoimastamme löydät Puhdas+ Beauty DNA ihonhoitotestin, joka kertoo ihosi geneettisistä vahvuuksista ja heikkouksista. Ihonhoitotesti tehdään kotona poskisolunäytteestä, joka analysoidaan laboratoriossa. Testitulokset kertovat yksityiskohtaista tietoa geeneistäsi, ja tulosten perusteella osaat valita sopivan Puhdas+ Beauty DNA -seerumin, joka sopii juuri sinun ihosi tarpeisiin. 

CRP-kotitesti

CRP-arvo nousee herkästi etenkin bakteerien aiheuttamissa infektioissa. Tulehdusarvotestillä voit selvittää onko kyseessä vakava infektio. Sormenpään verinäytteestä testin voi tehdä niin aikuisille kuin lapsillekin.

MediGoo CRP Tulehdusarvotesti 

MediGoo CRP Tulehdusarvotesti on helppokäyttöinen, nopean tuloksen antava kotitesti tulehdusarvojen analysointiin. Kohonnut CRP-lukema liittyy kaikkiin kehossa vallitseviin tulehdustiloihin. Korkealaatuinen, itsetestaukseen CE-hyväksytty tuote.

Koronan kotitesti, ferritiinitesti, keliakiatesti ja muut pikatestit sinulle kotiin toimitettuna

Oman terveyden ja hyvinvoinnin testaamiseen tarkoitetut pikatestit antavat nopean ja luotettavan tuloksen siitä, mitä haluat testata. Valikoimastamme löydät suosituimmat kotitestit, kuten koronan kotitestin, ferritiinitestin sekä keliakiatestin. Myös raskaustestit ja sukupuolitautitestit kuuluvat kattavaan valikoimaamme. Asiantuntijamme osaavat auttaa sinua oikean tuotteen valinnassa, joten kysy rohkeasti apuamme.