Testit ja testiliuskat

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 58

Tilaamasi tuotteet

 1. H&W Ferritiini pikatesti kotitesti 1 kpl
  Rating:
  89%
  13,99 €
 2. H&W koronan kotitesti 1 kpl
  1,80 €
 3. JusChek koronan kotitesti syljestä
  5,46 €
 4. Boson SARS-COV-2-Antigeenipikatesti kotitesti 1 kpl
  Rating:
  100%
  2,70 €
 5. MediGoo Herkkä raskaustesti liuska 2 kpl
  6,39 €
 6. Beright koronan kotitesti syljestä
  Rating:
  100%
  5,49 € 6,50 €
 7. Biocard Keliakiatesti 1 kpl
  Rating:
  100%
  15,90 €
 8. Clearblue Digital raskaustesti 1 kpl viikkonäytöllä
  11,90 €
 9. Apteekkarin ovulaatiotesti 7 kpl
  12,99 €
 10. H&W D-vitamiini pikatesti kotitesti
  Rating:
  50%
  9,89 €
 11. Canestest 1 kpl in-vitro self-test
  14,49 €
 12. Medigoo virtsatietulehdustesti 1 kpl
  Rating:
  100%
  12,99 €
 13. H&W koronan kotitesti 5 kpl
  Rating:
  80%
  5,40 €
 14. MediGoo CRP Tulehdusarvotesti 1 kpl
  Rating:
  80%
  20,49 €
 15. Apteekkarin raskaustesti 1 kpl
  6,89 €
 16. Chemo Nickel test 8 ml nikkelitestiliuos
  Rating:
  80%
  35,49 €
 17. Clearblue digitaalinen ovulaatiotesti 10 kpl kahden hormonin tasot
  42,99 €
 18. Clearblue raskaustesti 2 kpl
  12,99 €
 19. APTEEKKI Raskaustesti Ultra 2 testiä/rasia
  7,49 €
 20. MediGoo Ferritiini raudanpuutostesti 1 kpl
  27,99 €
 21. MediGoo Vaihdevuodet testi naisille 2 kpl
  34,99 €
 22. MediGoo Syfilistesti naisille ja miehille 1 kpl
  28,99 €
 23. APTEEKKI Ovulaatiotesti 7 kpl/pakkaus
  16,49 €
 24. Aaz Autotest Vih- hiv-kotitesti 1 kpl
  Rating:
  100%
  57,90 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 58

Tilaamasi tuotteet

Kotitestit kattavasti Olo-apteekin valikoimasta

Olo-apteekista löytyy laaja valikoimia terveyden ja hyvinvoinnin kotiseurantaan suunnattuja testejä. Valikoima kasvaa jatkuvasti.


Korona kotitesti

Kotona tehtävät pikatestit saat meiltä. Vaihtoehtoina löytyvät niin nenästä otettava kotitesti että syljestä otettavat testit. Kaikki valikoimamme kotitestit soveltuvat oireellisille ja oireettomille. Valmistajien ilmoitusten mukaan testit tunnistavat myös Omikron-tautimuunnoksen. Kaikki testit soveltuvat myös lapsille. Lue lisää koronan kotitestaamisesta pikatesteillä.


Koronan ja influenssan yhdistelmätesti

Yhdistelmätestillä voit testata yhdellä kertaa sekä koronan että influenssan. Testi paljastaa influenssa A:n (myös H1N1-alatyyppi) ja influenssa B:n, hengitysteiden synsytiaaliviruksen (RSV) ja/tai SARS-CoV-2:n eli koronan. Testi tehdään nenänäytteellä ja tulokset saa pikaisesti 15 minuutissa. Tutustu tarkemmin yhdistelmätestiin. 


Raskaustestit

Raskaustestin tekeminen ja erityisesti sen tulos on varmasti monelle yksi elämän jännittävimmistä hetkistä. Meiltä löydät laajan valikoiman testejä. Raskaustestin voit tehdä kotona heti ensimmäisenä päivänä, kun kuukautiset ovat myöhässä. Tarkimmat raskaustestit kertovat jopa raskausviikot. Luotettavan tuloksen raskaustestit antavat noin viikko hedelmöityksen jälkeen. Lue tarkemmat ominaisuudet tuotetiedoista.


Ovulaatiotestit

Ovulaatiotesti paljastaa hedelmällisimmät päiväsi. Se kertoo milloin munasolu irtoaa ja raskaaksi tuleminen on mahdollista. Ovulaatiotesti mittaa luteinisoivaa hormonia (LH). LH:n pitoisuus nousee virtsassa huippuunsa noin vuorokausi ennen ovulaation tapahtumista. Aktiivinen lakanoiden heiluttelu heti positiivisen tuloksen jälkeen on suositeltavaa. Meiltä löytyvät mm. suositut Clearbluen ovulaatiotestit.

Virtsatie- ja emätintulehdustestit sekä vaihdevuositesti

Naisten vaivoihin suunnattujen kotitestien avulla voit selvittää virtsatie- ja emätintulehduksen sekä sen ovatko vaihdevuodet alkaneet. Oireiden alkaessa kotitesti on hyvä keino saada varmuus epäilyksille. Sen jälkeen voi tarvittaessa hakeutua lääkärin pakeille ja saada hoitoa, tai tilata itsehoitovalmisteet emätintulehdukseen kätevästi verkosta. 

Sukupuolitautitestit

Olo-apteekista löytyy myös kattavasti sukupuolitautitestejä. Kotona voit tehdä klamydiatestin, syfilistestin ja HIV-vasta-ainetestin. Valikoimastamme löytyvät Medigoon kysytyt testit ja paljon muuta.

D-vitamiini- ja ferritiinitestit 

Tiesitkö, että kotona voit selvittää myös d-vitamiinitasot sekä ferritiinitasot? Ferritiinikotitestillä voi testata yleisintä anemiaa, raudanpuuteanemiaa. Testi testaa ferritiinin tasoa veressä. Ferritiinistä ja sen testaamisesta voit lukea lisää täältä.

Suuren suosion saavuttaneen ferritiinin kotitestin voit ostaa Olo-apteekista.

Sormenpään verestä tehdään myös d-vitamiinin mittaus, mikä on erityisen tärkeää suomalaisille, koska d-vitamiinin liian vähäinen saanti on varsin yleistä. 

DNA-testit

Voimakkaasti suosiotaan lisänneet DNA-testit ovat nykyisin hyvin monipuolisia. Niillä voi testata esimerkiksi omaa riskiään sairastua tiettyihin tauteihin tai geneettistä taipumustaan. Olo-apteekin valikoimasta löytyvät Medigoon testit Alzheimerriskin tai 2-tyypin diabetesriskin selvittämiseen, painonhallintaan, verisuonitauteihin, osteoporoosiin, melanoomaan, niverikkoon ja veritulppaan.

DNA-testi tehdään kotona helposti posken sisäpinnasta ja lähetetään analysoitavaksi. Tuloksen saa sähköpostiinsa noin parissa viikossa.

DNA-testiä voidaan hyödyntää myös ihonhoidossa. Valikoimastamme löydät Puhdas+ Beauty DNA ihonhoitotestin, joka kertoo ihosi geneettisistä vahvuuksista ja heikkouksista. Ihonhoitotesti tehdään kotona poskisolunäytteestä, joka analysoidaan laboratoriossa. Testitulokset kertovat yksityiskohtaista tietoa geeneistäsi, ja tulosten perusteella osaat valita sopivan Puhdas+ Beauty DNA -seerumin, joka sopii juuri sinun ihosi tarpeisiin. 

CRP-kotitesti

Tulehdusarvotestillä voi selvittää onko kyseessä vakava infektio. Sormenpään verinäytteestä testin voi tehdä niin aikuisille kuin lapsillekin.