Clearblue Digital raskaustesti 1 kpl viikkonäytöllä

14,40 €
30 päivän alin hinta: 14,40 €
Vertailuhinta: 0.45 €/g

Viikkonäytöllinen Clearblue Digital -raskaustesti on ensimmäinen ja ainoa testi, joka pystyy ajoittamaan raskauden yhtä tarkasti kuin ultraäänitutkimus.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Viikkonäytöllisen Clearblue Digital -raskaustestin Smart Dual Sensor™ antaa sanallisen tuloksen "Raskaana" tai "Ei raskaana" ja ilmoittaa lisäksi, kuinka pitkälle raskaus on edennyt.


Raskaustestit perustuvat istukkahormonin (hCG) pitoisuuden mittaamiseen. Istukkahormonin eritys alkaa noin viikko hedelmöittymisen jälkeen. Raskaustesti on näin ollen mahdollista tehdä aikaisintaan viikko hedelmöittymisen jälkeen, eli hieman ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää. Testin voi kuitenkin tehdä myös myöhemmin, kuukautisten ollessa jo myöhässä. Mikäli testi on negatiivinen, mutta kuukautisia ei kuulu, suosittelemme uusimaan testin sillä toisinaan istukkahormonipitoisuus on niin matala, ettei se vielä näy testissä. Aamulla virtsan hCG-pitoisuus on suurimmillaan, joten testi on luotettavimmillaan aamuvirtsasta tehtynä.


Raskaustesti tehdään naisen virtsasta ja sen avulla voidaan selvittää, onko henkilö raskaana. Testiä pidetään joko virtsasuihkun alla tai upotetaan sen kärki virtsaa sisältävään astiaan hetkeksi. Tämän jälkeen testi lasketaan vaakatasoon ja odotetaan hetki, Clearblue Digitalin tapauksessa 3 minuuttia. Tämän jälkeen tulokset ovat luettavissa.


Olkaa yhteydessä terveydenhuoltoon mikäli testi on positiivinen - näin saatte asianmukaiset seurannat raskauden ajalle järjestettyä.

Ainesosat

Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko32 g
Päiväys 31.5.2026
Brändi Clearblue
Markkinoija Tamro
SKU 2081701
EAN 5011321852747
Kategorioita