Itseruskettavat

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 26

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 26

Tilaamasi tuotteet

Itseruskettava

Tuntuuko iho kalpealta, kaipaatko luonnollista päivetystä ilman, että viettäisit aikaa auringossa? Onneksesi tilanteeseen on saatavilla nopeita apukeinoja, jotka eivät vaadi runsaasti aikaa tai rahaa. Meiltä Olo-apteekista löydät itseruskettavat tuotteet kasvoille ja vartalolle.

Alla opit lisää siitä, mitä itseruskettavat tuotteet ovat, mihin ja miten niitä käytetään sekä mitä sinun tulisi huomioida itseruskettavaa valitessa. 

Mitä ovat itseruskettavat ja mihin niitä käytetään?

Itseruskettavat ovat tuotteita, jotka nimensä mukaan tuovat rusketuksen iholle. Itseruskettavia on olemassa muun muassa voiteina, suihkeina, mousseina ja geeleinä. 

Itseruskettavaa käyttäessäsi sinun ei tarvitse ottaa aurinkoa vaan saat rusketuksen nopeasti ja turvallisesti ruskettavaa tuotetta iholle levittämällä ja antamalla sen vaikuttaa. Näin voit välttää auringon terveysriskit, kuten ihosyöpäriskin lisääntymisen ja ihon vanhenemismuutosten kiihtymisen, joita auringon ottaminen voi aiheuttaa. 

Lisäksi itseruskettavat antavat kätevän avun kiireeseen, sillä tuntien auringossa makoilun sijaan saat rusketuksen pienellä vaivalla ja nopeasti - ei tarvetta singahtaa aurinkoon, kytätä kalenterista aurinkoisia päiviä ja käyttää aikaa rannalla. Täydellinen ratkaisu, kun tarvitset päivettyneen ulkonäön esimerkiksi juhlia tai valokuvaa varten nopeasti.

Itseruskettavan valinta ja käyttö

Itseruskettavan valinnassa huomioi ihotyyppisi, tuotteen tyyppi sekä se, kuinka voimakkaan ja nopean vaikutuksen tuote antaa. Itseruskettavia on erikseen kasvojen ja vartalon iholle sekä eri ihotyypeille kuivasta normaalin kautta rasvoittuvaan. Koostumuksen osalta saatavilla on erilaisia voiteita, vaahtoja, suihkeita ja paljon muuta. 

Pohdi myös, kuinka nopeasti haluat rusketuksen ja kuinka tumman värin haluat - osa itseruskettavista antaa rusketuksen välittömästi ja osa vaikuttaa asteittain muutamien tuntien kuluessa ja vaatii useita käyttökertoja. Välittömästi päivettävät tuotteet vaativat tarkempaa levitystä, mutta toisaalta antavat tuloksen nopeammin. Asteittain ruskettavat tuotteet sen sijaan antavat enemmän levitysvirheitä anteeksi eivätkä saa kerralla aikaan niin radikaalia eroa.

Ennen itseruskettavan käyttöä on suositeltavaa kuoria ja puhdistaa iho, jotta saat mahdollisimman tasaisen lopputuloksen. Mikäli ihosi on erityisen kuiva, saatat haluta kosteuttaa ihosi parempaan kuntoon ennen itseruskettavien käyttöä. Itseruskettavaa tuotetta voit levittää esimerkiksi käsin tai levityskäsineellä valintasi mukaan.