Mikroneulaus ja Gua sha

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Suojakerroin
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Puhdas+ Microneedle roller system 0,5 mm 1 kpl
  Arvio:
  73%
  22,50 €
 2. Puhdas+ Microneedle Roller system 0,25 mm 1 kpl
  Arvio:
  90%
  21,75 €
 3. Ibero Guasha kampa jade
  Arvio:
  90%
  10,70 €
 4. Ibero Jaderulla 2-osainen
  19,90 €
 5. Ibero Guasha lasta ruusukvartsi
  Arvio:
  93%
  15,20 €
 6. Ibero Ruusukvartsirulla 2-osainen
  19,90 €
 7. Faceimage kinesioteippi kasvoille regular 2 x 2,5cm x 5m
  21,80 €
 8. Tenscare Glomask-valohoitomaski
  138,90 €
 9. Faceimage kinesioteippi kasvoille regular 5cm x 5m
  21,80 €
 10. Djusie Kasvojen kuivakuppaussetti
  48,30 €
 11. Djusie Face Brush kasvoharja
  36,70 €
 12. Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Firm
  51,40 €
 13. Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Elastic
  52,95 €
 14. Djusie Vartaloharja
  36,70 €
 15. Ibero silikoniset imukupit vartalolle
  Arvio:
  100%
  25,50 €
  Ei saatavilla
 16. Faceimage kinesioteippi kasvoille sensitive 5cm x 5m
  21,80 €
  Ei saatavilla
 17. Faceimage kinesioteippi kasvoille sensitive 2 x 2,5cm x 5m
  21,80 €
  Ei saatavilla
Aseta nousevaan järjestykseen

Mikroneulaus ja Gua Sha

Mikroneulaus ja Gua Sha ovat kaksi erinomaista lisää ihonhoitorutiiniisi tai vaikkapa kasvojen lihasjumien hellittämiseen. Nämä kaksi menetelmää onnistuvat oikeilla välineillä myös kotikonstein eivätkä välttämättä kaipaa erillisiä hoitoaineita loistavien tulosten saavuttamiseksi. Tutustu mikroneulaukseen sekä Gua Sha -hoitoihin tarkoitettuihin tuotteisiin Olo-apteekin verkkokaupassa ja tilaa välineet upeaa ihoa varten netistä.

 

Mitä on mikroneulaus?

Mikroneulaus on monille suomalaisille yksi uusista tuttavuuksista ihonhoidon saralla. Mitä se siis tarkalleen ottaen tarkoittaa? Mikroneulaus (englanniksi “microneedling”) on kosmeettinen hoito, jonka aikana ihoa pistellään pienillä neuloilla. Tarkoituksena on tehdä pieniä pistoksia ihoon, jotta iho alkaan tuottaa enemmän kollageenia sekä elastaania. Kollageeni ja elastaani puolestaan auttavat ihoa pysymään terveenä ja nuorekkaana. 

 

Mikroneulauksen hyötyihin ja käyttökohteisiin kuuluvat:

 • arvet ja raskausarvet
 • ihon epäpuhtaudet ja akne
 • tummat kohdat ja pigmenttimuutokset
 • veltto iho
 • rypyt

 

Yksi hyvä puoli mikroneulauksessa on, että sen voi tehdä myös itse kotona oikeanlaisilla välineillä. Tähän soveltuu esimerkiksi kotikäyttöön myytävä mikroneulain, joka auttaa stimuloimaan ihon kollageenintuotantoa. Mikroneulaimessa on pieniä piikkejä tai neuloja ihoa vasten rullattavan rullan pinnalla. Vaikka monet tekevät mikroneulauksen kasvoille, voi mikroneulainta käyttää myös kehon muulle iholle.

 

Jos teet mikroneulauksen kotona on tärkeä muistaa, että käytössä on puhtaat, hygieeniset ja laadukkaat välineet. Tällaisen löydät myös Olo-apteekista. Oikeaa välinettä valittaessa kannattaa tarkistaa myös neulojen pituus, joka voi olla muun muassa 0,5 mm tai 0,25.

 

Mikroneulauksen jälkeen iho voi tuntua hieman turvonneelta ja kuumalta, minkä lisäksi iholla voi ilmetä punoitusta. Oikein tehtynä mikroneulaus ei kuitenkaan jätä iholle jälkiä ja oireet katoavat pian. Älä kuitenkaan altista ihoa heti mikroneulauksen jälkeen esimerkiksi kylmälle tai vahvalle auringonvalolle. Mikroneulauksen jälkeen voit levittää iholle hellää hoitoainetta.

 

Mikä on Gua Sha -hoito?

Mikroneulauksen lisäksi kasvojen sekä muun kehon käsittelyyn oiva apuväline on Gua Sha -hierontakampa. Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmän, jonka avulla voit esimerkiksi rentouttaa kasvojen ja muun kehon lihaksia sekä parantaa verenkiertoa. Nimensä Gua Sha saa sanoista “gua” (hankaaminen) ja “sha” (punoittava).

 

Sen lisäksi, että Gua Sha soveltuu kasvojen, hiuspohjan tai vaikkapa niskan käsittelyyn, on se hyvä apu myös erilaisten lihasjumien hoitamiseen ja avaamiseen. Gua Sha voi antaa helpotusta myös turvotukselle, minkä lisäksi Gua Sha -hoidolla on mikroneulauksen tapaan ihoa kiinteyttävä vaikutus.

 

Gua Shan hyötyihin kuuluvat muun muassa:

 • verenkierron aktivointi
 • turvotuksen poisto
 • kollageenin ja elastaanin tuotannon kiihdyttäminen
 • ryppyjen silottaminen
 • ihonhoitoaineiden imeytymisen parantaminen

 

Gua Sha -tuotteita on erilaisia, mutta usein ne on valmistettu jadekivestä. Sen lisäksi, että laadukas jadekivi näyttää upealta, kiinalaisten uskomusten mukaan se myös suojelee ja puhdistaa. Jaden lisäksi Gua Sha -välineet voivat olla valmistettu muun muassa ruusukvartsista.

 

Gua Sha -lastan tai kamman lisäksi oiva väline on kasvorolleri, joka kasvojen ihoa vasten käytettynä rentouttaa niiden lihaksia ja parantaa kasvojen verenkiertoa. Tehdessäsi kotioloissa itsellesi Gua Sha -hoitoa, on suositeltua käyttää myös kosteuttavaa hoitonestettä. 

 

Mikroneulaus- ja Gua Sha -tuotteet Olo-apteekista

Jos haluat mukaan mikroneulauksen ja Gua Shan ihoa elävöittävään maailmaan, tutustu Olo-apteekin valikoimaan laadukkaita ihonhoitotuotteita. Löydät itsellesi sopivat mikroneulaustuotteet eripituisilla neuloilla sekä Gua Sha -välineet kasvorollerista jadekampaan. Lue lisää tuotteista sekä niiden käytöstä ja ominaisuuksista Olo-apteekin verkkokaupassa, tuotteiden omilla tuotesivuilla. Perehdy myös mikroneulaus- ja Gua Sha -tuotteisiin tarkemmin ennen niiden käyttöä kotona saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen turvallisesti.

 

Kuten yllä mainittiin, mikroneulaus ja Gua Sha ovat hyviä menetelmiä kollageenin sekä elastaanin tuotannon parantamiseen. Olo-apteekista löydät myös kollageenia sisältäviä tuotteita sekä muita ravintolisiä iholle.