Silmänympärysvoiteet

Silmänympärysvoiteet
Suodata
Rajaa:
Suojakerroin
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 103

Tilaamasi tuotteet

  1. Avene Dermabsolu Eyes 15 ml
    Arvio:
    93%
    26,08 € 32,60 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 103

Tilaamasi tuotteet

Silmänympärysvoide

Onko silmien ympärille ilmestynyt juonteita, tai ovatko silmänaluset tummat? Haluatko ehkäistä silmänympärysihon pulmia? Tarjota sinulle tuotteet herkän ja ohuen silmänympärysihon kunnon ja hyvinvoivan ulkonäön tueksi. Meiltä löydät suuren valikoiman erilaisia silmänympärysvoiteita erilaisiin tarpeisiin.

Silmänympärysvoide vuodenajan ja vuorokaudenajan mukaan

Talven kuiva ja kylmä ilma kuivattaa ihoa myös silmien ympäriltä. Talvisin ihon kosteuttamiseen tarvitaan siis paksumpia ja kosteuttavampia voiteita. Kesällä sen sijaan kevyemmät tuotteet riittävät. Erityisesti kesäisin saatat lisäksi haluta kiinnittää huomiota tuotteen aurinkosuojaominaisuuksiin, sillä auringonvalon UV-säteet lisäävät ikääntymismuutoksia.

Käytön vuorokaudenajan mukaan silmänympärysvoiteet voidaan jakaa päivä- ja yövoiteisiin. Päivävoiteet suojaavat herkkää silmänympärysihoa ympäristön kuormituksilta, kuten auringolta ja tuulelta sekä sisältävät ihoa kirkastavia ainesosia. Yövoiteet sen sijaan ovat voimakkaammin kosteuttavia ja hoitavia.

Silmänympärysvoide ongelmasi mukaan

Onko sinulla jokin tietty pulma, johon kaipaisit apua? Kärsitkö turvonneista silmänympäryksistä, tummista silmänalusista, ryppyisestä tai kuivasta ihosta tai kenties ärtyneestä ihosta? Kaikkiin näihin on mahdollista saada helpotusta oikeanlaisista silmänympärysvoiteista.

Tummille silmänalusille kannattaa hankkia kirkastavia ja ihoa vahvistavia tuotteita. Turvotukseen sen sijaan auttavat kevyet geelimäiset tuotteet ja seerumit - näitä kannattaa säilyttää jääkaapissa turvotusta laskevan tehon lisäämiseksi. Ryppyihin sen sijaan auttavat kiinteyttävät ja anti-age -tuotteet sekä kuivuuteen ja pienempiin juonteisiin kosteuttavat tuotteet. Ärtyneelle iholle on suositeltavaa käyttää rauhoittavia hajusteettomia tuotteita, jotka on suunniteltu atooppiselle ja herkälle iholle.

Silmänympärysvoide ikäsi mukaan

Silmänympärysvoiteita voivat käyttää kaikenikäiset, kunhan valitset oikeanlaisen tuotteen. Nuorille käyttäjille riittävät useimmiten ihoa puhdistavat tuotteet sekä kevyet, kosteuttavat silmänympärysvoiteet. Kun iholla alkaa näkyä ikääntymisen merkkejä, voit siirtyä tehokkaammin hoitavien tuotteiden käyttöön ja tarvittaessa anti-age -tuotteisiin.