Hampaiden valkaisu

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 27

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 27

Tilaamasi tuotteet

Hampaiden valkaisu

Vaivaavatko sinua ikävät värjäymät hampaissa? Nämä voivat olla kiusallisia, mutta onneksesi ne ovat hyvänlaatuisia ja hoidettavissa. Meiltä löydät valkaisevat hammastahnat, valkaisugeelit, hampaita valkaisevat liuskat ja paljon muuta.

Alla opit lisää siitä, mitä hampaiden valkaisuun myytävät tuotteemme ovat ja kenelle hampaiden valkaisu sopii. 

Sopiiko hampaiden valkaisu minulle?

Hampaita valkaisevat tuotteet poistavat värjäytymiä ja valkaisevat hammasluuta. Tuotteet eivät pure suussa käytettäviin muoveihin ja muihin paikkamateriaaleihin, mikäli suussa on hammasimplantteja, paikkoja tai muita vierasmateriaaleja, näiden vaalentaminen vaatii kyseisen vierasmateriaalin vaihtoa vaaleampaan hammaslääkärissä. Mikäli sinulla on runsaasti vierasmateriaaleja suussa, suosittelemme konsultoimaan hammaslääkäriä ennen valkaisuprojektin aloittamista.

Toinen muistettava asia ennen hampaiden valkaisua on, että suun ja hampaiden tulisi olla terveet, ennen valkaisevien tuotteiden käyttöä. Mahdolliset reiät, hammaskivi, ientulehdus ja muut pulmat tulisi hoitaa kuntoon ennen valkaisua. On suositeltavaa käydä hammastarkastuksessa ennen valkaisua.

Valkaisevat hammastahnat

Valkaisevat hammastahnat ovat päivittäiseen käyttöön sopivia tuotteita, jotka puhdistavat ja valkaisevat hampaita. Valkaisevat vaikutus voi tulla usealla tavalla - tuote voi puhdistaa hampaat tehokkaasti ja poistaa värjäymiä hampaiden pinnalta. Värjäymiä poistava vaikutus voi perustua joko hankaukseen tai olla kemiallista - esimerkiksi papaiinientsyymiä käytetään hammatahnoissa poistamaan värjäymiä hellävaraisesti ilman hankausta. 

Lisäksi osa valkaisevista tahnoista sisältää optiseen efektin, joka saa hampaat näyttämään väliaikaisesti vaaleammilta. Tuotteet voivat lisäksi tukea hammaskiilteen mineralisaatiota sekä ehkäistä kariesta ja muita suun sairauksia tukien näin suun kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kauneutta. 

Muut tuotteet hampaiden valkaisuun

Muita Olo-apteekeista saatavia tuotteita hampaiden valkaisuun ovat muun muassa muutaman päivän kuureina käytettävät valkaisuliuskat, jotka asetetaan hampaiden pinnalle. Liuskat sulavat raikastaen suun ja kirkastaen hymyn. Kauttamme saat myös hampaita vaalentavaa geeliä sisältäviä valkaisukyniä, joiden avulla hymyn kirkastaminen on helppoa ja vaivatonta. Meiltä saat myös värjäymiä poistavat aktiivihiilipurukumit.

Mikäli kotona tehtävä hampaiden valkaisu ei tuota haluamiasi tuloksia, voit olla yhteydessä ammattilaiseen.