Twistshake Anti Colic tuttipullo 260 ml, harmaa

Saatavilla
7,59 € 9,49 €

Twistshake koliikkia ehkäisevä tuttipullo torjuu lapsen koliikkia ilmaventtiilin ja sekoitusverkon avulla. BPA-vapaa. Pehmeä, pyöreä tutti. Leveä pullonkaula. Ruotsalaista designia.

Huolellisesti mietityn muotonsa ja muotoilunsa ansiosta Twistshaken tuttipullo tarjoaa miellyttävän ruokintahetken sinulle ja lapsellesi. Tuttipullossa on ainutlaatuinen koliikkia ehkäisevä TwistFlow-järjestelmä, jossa on ilmaventtiili ja sekoitusverkko. Se ehkäisee koliikkia tasaisella virtauksella, joka estää tarpeetonta ilmaa pääsemästä vauvan herkkään vatsaan. Tuttipulloa on saatavana useita kokoja: Twistshake-tuttipullo vastasyntyneille 180 ml, tuttipullo 260 ml ja tuttipullo 330 ml. BPA-vapaa ja valmistettu laadukkaasta ja turvallisesta PP-muovista.

Twistshake-tuttipullon mukana seuraa mukava yllätys: kätevä astia, johon voit valmistaa vauvan äidinmaidonkorvikkeen vauvallesi mukaan retkelle. Se toimii myös täydellisenä astiana vauvasi välipaloille, kuten vihannestikuille tai hedelmäpaloille. Pinottava astia on helppo säilyttää.

Erittäin leveän kaulan ansiosta Twistshake-tuttipullo on helppo puhdistaa ja täyttää. Oteystävällisessä pullossa on paksu muovinen muotoilu, joka pitää lämpöä pidempään. Tuttipullon tutti on valmistettu 100 % myrkyttömästä silikonista ja siinä on pyöreä, pehmeä muoto, joka jäljittelee äidin rintaa.


  • BPA-vapaa – turvallinen ja varma tuote sinulle ja lapsellesi.

  • PP-muovia – valmistettu ensiluokkaisesta polypropeenista.

  • Tutti – silikonia, koko S (0+ kk) ilmaventtiilillä.

  •  Ergonominen muotoilu – optimaalinen ote sekä vauvoille että vanhemmille.

  • Anti-koliikki tuttipullo – Twistshaken TwistFlow-virtausjärjestelmän ilmaventtiili ja verkko ehkäisevät vastasyntyneen koliikkia.

  • Verkko – hajottaa kaikki paakut.

  • Kätevä astia – annostele ateria kotona käytännölliseen astiaan. Astia on pinottavissa samanlaisten astioiden kanssa.

  • Erittäin leveä suuaukko – helppoon puhdistamiseen ja täyttämiseen.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Twistshake Anti Colic tuttipullo 260 ml, harmaa
Arviosi
Tuotetiedot
SKU 20000404
EAN 7350083122605
Markkinoija Twistshake
Brändi Twistshake
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita