Verruxin geeli 10x5 g

159,40 €
30 päivän alin hinta: 143,46 €
Vertailuhinta: 1.35 €/g

Syylien, känsien ja kovettumien hoitoon käsissä ja jaloissa.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Syylien, känsien ja kovettumien hoitoon käsissä ja jaloissa.

 

Verruxinin käyttö:


Pehmennä käsiteltävät ihoalueet (käsissä, jaloissa yms.) lämpimässä vedessä ja kuivaa huolellisesti. Puhkaise putkilon pää varovasti kierrekorkin terävällä kärjellä. Levitä geeliä ohuelti suoraan känsään tai kovettumaan. Parin minuutin kuluttua iholle muodostuu veteen liukenematon kalvo. Laita geeliä käsiteltävään kohtaan aamuin ja illoin. Poista kalvo ja irtoava iho 1-2 kertaa viikossa  ja toista käsittely.

Vaivaavatko syylät? Näin Verruxin auttaa 

Syylät voivat olla kiusallinen ja pitkäkestoinen vaiva, josta ei kuitenkaan kannata harmistua. Syylät ovat nimittäin hoidettavissa esimerkiksi Olo-apteekista löytyvällä Verruxin-geelillä. Syylät kannattaa kuitenkin hoitaa, sillä niiden luontainen paraneminen voi olla todella hidasta, niihin voi liittyä oireita sekä leviämistä ja ne voivat tarttua. 

Mitä ovat syylät ja miten niitä hoidetaan?

Syylät ovat papilloomavirusten, eli HPV:n aiheuttamia hyvänlaatuisia kasvaimia ihossa. Syylän taustalla oleva virus voi levitä muualle ihoon sekä tarttua rikkinäisen ihon kautta toiseen henkilöön esimerkiksi uimahallissa tai suihkussa käydessä. Syyliä on usein lapsilla ja nuorilla, mutta ne voivat tarttua iästä riippumatta kenelle vain. Merkittävä osa meistä saa syylätartunnan jossain kohtaa elämäänsä. Syylien tyyppipaikkoja ovat jalkapohjat ja kädet.


Syylien hoito ei ole välttämätöntä, mutta se on suositeltavaa. Mikäli syylä ei vaivaa sinua, voit seurata, poistuuko se itsestään - vältä kuitenkin yleisiä suihkutiloja ja muita paikkoja, joissa voisit tartuttaa syylän muille. Osa syylistä katoaa itsestään, mutta tämä voi kestää vuosia. Syylät onkin suositeltavaa hoitaa pois vaivaamasta ja estää näin myös tartuttamasta muita.


Tyypillisesti syylien itsehoitotuotteet sisältävät erilaisia happoja, jotka saavat syylän pinnan kuoriutumaan pois ja toistettuna hoit saa lopulta syylän irtoamaan kokonaan. Itsehoitoa jatketaan tyypillisesti noin viikosta kuukauteen syylän sijainnista ja koosta riippuen. Syyliin on saatavilla itsehoidon ohella apua myös lääkäriltä.

Mikä on Verruxin-geeli?

Syylien hoitoon saat kauttamme apua muun muassa Verruxin-geelin muodossa. Verruxin on geelimäinen tuote, joka levittyy helposti hoidettavalla syylälle. Tuote sisältää muun muassa salisyylihappoa ja maitohappoa, jotka saavat syylän pinnan kuoriutumaan pois ja toistettuna saavat lopulta syylän irtoamaan kokonaan. Sopii myös känsien, eli kovettumien pehmennykseen. Verruxin-geeli ei jätä arpia.

Miten Verruxin-geeliä käytetään?

Ennen Verruxin-geelin levittämistä pese kätesi ja lämmintä vettä käyttäen puhdista sekä pehmennä käsiteltävät syylät tai känsät. Kuivaa seuraavaksi käsiteltävä alue ja kätesi. Avaa Verruxin-tuubi korkin terävää kärkeä käyttäen ja levitä ohut kerros Verruxin-geeliä käsiteltävälle ihoalueelle. Tuote muodostaa ohuen kalvon käsitellylle alueelle. Toista käsittely kahdesti vuorokaudessa ja poista kalvo sekä sen mukana irtoava syylän pinta yhdestä kahteen kertaan viikossa. Kokonaishoitoaika voi olla viikkoja tai jopa kuukausia, olethan siis kärsivällinen!


Vältä Verruxin-geelin joutumista terveelle iholle. Huuhtele silmät välittömästi, jos tuotetta joutuu silmiin. Alle 7-vuotiaille tuotetta tulee käyttää vain lääkärin näin ohjatessa.


Mikäli itsehoitotuotteet, kuten Verruxin, eivät auta riittävästi tai syyliä tulee lisää hoidosta huolimatta, muista, että  lääkäri voi kirjoittaa reseptille syylien hoitoon tarkoitettua lääkettä tai tarvittaessa poistaa syylät esimerkiksi jäädyttämällä tai leikkaamalla.

Ainesosat

Collodium (8%)760 mg/gEthanol.30 mg/gAcid.salic.110 mg/gAcid.lact. 100 mg/g

Tuotetiedot

Pakkauskoko118 g
Brändi Verruxin
Markkinoija Karo Pharma
SKU 2119949
EAN 7071218117579
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Verruxin

Liittyvät Artikkelit