Whamisa

Suodata
Tuoteryhmä
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 37

tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 37

tuotetta

Whamisa luonnollista ihonhoitoa Koreasta

Korealaisen kauneudenhoidon supertähti Whamisa on saavuttanut maailmanlaajuinen suosion laadukkaalla ja arvostetulla kosmetiikallaan. Whamisa edustaa korealaisen ihonhoidon trendiä, jota kutsutaan myös nimellä k-beauty. Whamisan tuotteet sekä niiden raaka-aineet on huolella tutkittu ja valmistettu, joten voit huoletta luottaa niiden puhtauteen ja tehoon. Jo vuodesta 2004 toiminut Whamisa on saavuttanut laadukkaalla ja fermentoituja ainesosia hyödyntävällä kosmetiikallaan seuraajia ympäri maailmaa, jotka vannovat k-beautyn ja esimerkiksi korealaisen “7 Skin Method” -ihonhoitomenetelmän nimeen.

Ensimmäisenä valmistajana Koreassa, Whamisa -tuotteet ovat lisäksi BDIH-luonnonkosmetiikkasertifioituja, ja niissä käytetään mahdollisimman paljon luomulaatuisia ainesosia. Aktiiviset tehovaikutuksensa Whamisa saa oman patentoidun fermentointimenetelmänsä avulla, joka parantaa aktiiviaineiden imeytymistä sekä ravitsevaa ja hoitavaa vaikutusta iholla.

Whamisan tuotteen hellivät myös pohjoisen olosuhteisiin tottunutta ihoa, ja onneksi tämä korealaisen k-beautyn laadukas kosmetiikka on saatavilla myös Suomessa ja suomalaisten iloksi. Tutustu Whamisan valikoimaan upeaa korealaista kosmetiikkaa, jossa korostuvat fermentoidut raaka-aineet ja maailmankuulu korealainen ammattitaito.

Mitä on luonnonkosmetiikan fermentointi?

Whamisan tuotteet saavat niiden voittamattoman tehon Whamisan patentoidusta fermentointimenetelmästä. Fermentointi tarkoittaa maitohappokäymistä, jossa hyödynnetään lactobacillus-bakteereja. Nämä bakteerit pilkkovat kosmetiikan raaka-aineina käytettävien kasvien ravintoaineita molekyylikooltaan pienemmiksi peptideiksi ja aminohapoiksi. Fermentoinnin ja sen aikana syntyvien vaikuttavien ainesosien ansiosta iho pystyy hyödyntämään tuotteiden ainesosat tehokkaasti. 

K-beautyn puhtaat raaka-aineet

Whamisan fermentaatiossa hyödynnetään monia luonnonmukaisia ainesosia, jotka on jaettu kolmeen luokkaan. Näitä ovat fermentoidut ja orgaaniset:

- Siemenet ja jyvät (kaura, seesami, riisi…)

- Kukat (lootus, krysanteemi, voikukka)

- Hedelmät ja marjat (kiivi, banaani, vadelma…)

Huolellisesti tutkimalla ja eri ainesosia yhdistelemällä Whamisan käyttämät raaka-aineet saavat niiden omalaatuisen, parhaan mahdollisen vaikutuksen. Tämän lisäksi Whamisan tuotteet ovat täysin kasvipohjaisia sekä vegaanisia, ja Whamisa vannoo tuotteidensa pakkauksia myöten puhtaan kauneudenhoidon nimeen. Whamisa-tuotteiden pakkaukset sekä niiden materiaalit voidaan kierrättää ja jotkut pakkauksen osista ovat jopa biohajoavia.

Tuotteiden puhtaus näkyy myös esimerkiksi Whamisan pitkässä listassa kiellettyjä aineita, joita et tule löytämään mistään tämän k-beauty brändin tuotteista. Näihin kuuluvat muun muassa GMOt, keinotekoiset väriaineet, eläinperäiset ainesosat, sulfaatit, synteettiset hajusteet ja lukuisat monet haitalliset ja kosmetiikkatuotteisiin kuulumattomat ainesosat.

Whamisan tuotteet: Whamisa Toner Deep Rich

Sarjan tähtituote Whamisa Toner Deep Rich -hoitonesteen pohjana toimii aloe barbadensis -uute. Toner Deep Rich on kruunattu lisäksi uusilla huikeilla aktiiviainesosilla, joista merkittävimmät ovat glucotolactone ja marunauute. Whamisan erinomaisen fermentointimenetelmän ansiosta Toner Deep Rich -hoitonesteen ainesten ihoa ravitseva ja kosteuttava teho on viety äärimmilleen. 

Marunauutetta on käytetty vuosituhansia perinteisessä kiinalaisessa lääkinnässä. Kosmetiikassa sillä on tehokkaita antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia. Glucotolactone (PHA) on ihoa kirkastava ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevä happo, jota löytyy luonnostaan ihosta. PHA kuorii ihoa hellävaraisesti kirkastaen, mutta aiheuttamatta aurinkoherkkyyttä. Muita aktiivivaikutteisia uutteita tuotteessa ovat tiikerililjauute, kaalinlehtiuute ja bataatinjuuriuute.

Tuote sopii erinomaisesti kuivan ja normaalin ihon hoitoon sekä myöskin ikääntynyttä ihoa kosteuttamaan ja ravitsemaan. Voit myös käyttää tuotetta korealaisen “7 Skin Method” -menetelmän mukaisesti, jossa kasvovettä levitetään seitsemän kerrosta iholle, antaen jokaisen kerroksen kuivua ennen uuden levittämistä. Tämä ihonhoitorutiini yhdessä Whamisan laadukkaan k-beauty -luonnonkosmetiikan kanssa takaavat pehmeän ja terveen luonnollisen iholle.

Whamisa: Luonnollinen k-beauty nyt Suomessa

Jos et ole vielä kokeillut Whamisan laadukkaita tuotteita ja hurahtanut tähän korealaisen k-beautyn pioneeriin, nyt on aika kokea Whamisan luonnollisten ihonhoitotuotteiden teho. Tehokkaiden ja fermentoituja sekä luonnonmukaisia ainesosia hyödyntävän kosmetiikan lisäksi Whamisan tuotteissa korostuvat vastuullisuus ja läpinäkyvyys, esimerkiksi tuotteiden pakkausten suhteen. Ota sinäkin haltuun Whamisan upea luonnonkosmetiika ja löydä omalle ihollesi sopivat ja luonnollista hyvää levittävät Whamisa-tuotteet.

Whamisa-uutuudet syksyllä 2021 - tulossa pian! 

Uuden Whamisa Fresh Cactus -tuotelinjan aktiiviainesosana on viikunakaktusuute, joka on listattu vuonna 2019 TOP5 terveysvaikutteiseksi superfoodiksi. Opuntia Ficus Indica -kaktuksen uute sisältää yli 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 eri aminohappoa, 14 eri vitamiinia ja 12 eri mineraalia, joilla kaikilla on ihoa hoitavia vaikutuksia.

Kaktussarjan tuotteita ovat kosteuttava ja heleyttävä Cactus Inner Skin Moisture Bouncy Serum, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tuote on samalla vegaaninen vaihtoehto kauneudenhoidossa kulttimaineeseen nousseelle etana-seerumille. 

Cactus AKA-skin exfoliating Purifying Toner on ihoa kirkastava ja puhdistava kasvovesi, joka  sisältää ihoa hellävaraisesti kuorivaa AKA-kukkaishappoa. Lisäksi viikunakaktuksen uute kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa ihoa, tehden siitä pehmeän ja sileän.

Whamisa Fresh Cactus soothing & lifting Prickly Pear Pack on ihoa rauhoittava, pehmentävä ja elastisuutta lisäävä kasvonaamio. Naamio sisältää viikunakaktuksen varren ja hedelmän uutteita, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa. Naamiolla on ihoa napakoittava, täyteläistävä ja liftaava vaikutus.