Whamisa Kaktus Seerumi 33ml

Rating:
80% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 1.12 €/ml
37,10 €

Täyteläinen Whamisa Kaktus-seerumi ylläpitää ihon kosteutta jopa 48h ajan ja parantaa ihon kimmoisuutta

Tehovaikutteinen viikunakaktuksen nektari sisältää runsaasti aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja, joilla on tehokkaita ihoa ravitsevia ja kosteuttavia vaikutuksia. Se auttaa syväkosteuttamaan ihon ulko- ja sisäkerroksia tasaisesti parantaen ihon elastisuutta ja tehden ihosta pehmeän ja säteilevän.

Kaktus-seerumi sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvin kuivalle ja pintakuivalle iholle. Aktiiviainesosana Kaktus-seerumissa toimii erityisen Opuntia Ficus-Indica-kaktuksen uute. Tämä ravitseva ja kosteuttava nektari on tunnettu kosteutta ylläpitävistä vaikutuksistaan ja se sisältää yli 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 eri aminohappoa, 14 eri vitamiinia ja 12 eri mineraalia, joilla kaikilla on ihoa hoitavia vaikutuksia.

Käytä aamuin ja/tai illoin puhdistuksen jälkeen. Taputtele hellävaraisesti kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle kunnes seerumi imeytyy ihoon.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Whamisa Kaktus Seerumi 33ml
Arviosi

Opuntia Ficus-Indica Extract(99.47%), Spirulina Platensis Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Linalool, Limonene.

Tuotetiedot
SKU 20000446
EAN 8809403815653
Brändi Whamisa
Markkinoija Transmeri
Pakkauskoko33 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Whamisa