Arvio:
80% of 100

Whamisa Kaktus Seerumi 33ml

41,50 €
30 päivän alin hinta: 41,50 €
Vertailuhinta: 1.26 €/ml

Täyteläinen Whamisa Kaktus-seerumi ylläpitää ihon kosteutta jopa 48h ajan ja parantaa ihon kimmoisuutta

Saatavilla

Arvostelut

4
  • Hyvältä vaikuttaa. Ostan uudelleenkin.

    Suosittelen
  • Ihana tuote

    Miellyttävä koostumus ja tuoksu. Tuote pehmentää kuivan 60-vuotisen ihoni niin, että se on vielä aamullakin pehmeä. Uusi suosikkituotteeni.

    Suosittelen
  • Hyvä on

  • Olen kuivaihoinen, en osta uudelleen.

Tuotekuvaus

Tehovaikutteinen viikunakaktuksen nektari sisältää runsaasti aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja, joilla on tehokkaita ihoa ravitsevia ja kosteuttavia vaikutuksia. Se auttaa syväkosteuttamaan ihon ulko- ja sisäkerroksia tasaisesti parantaen ihon elastisuutta ja tehden ihosta pehmeän ja säteilevän.

Kaktus-seerumi sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvin kuivalle ja pintakuivalle iholle. Aktiiviainesosana Kaktus-seerumissa toimii erityisen Opuntia Ficus-Indica-kaktuksen uute. Tämä ravitseva ja kosteuttava nektari on tunnettu kosteutta ylläpitävistä vaikutuksistaan ja se sisältää yli 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 eri aminohappoa, 14 eri vitamiinia ja 12 eri mineraalia, joilla kaikilla on ihoa hoitavia vaikutuksia.

Käytä aamuin ja/tai illoin puhdistuksen jälkeen. Taputtele hellävaraisesti kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle kunnes seerumi imeytyy ihoon.

Ainesosat

Opuntia Ficus-Indica Extract(99.47%), Spirulina Platensis Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Linalool, Limonene.

Tuotetiedot

Pakkauskoko33 ml
Päiväys 4.5.2025
Brändi Whamisa
Markkinoija Transmeri
SKU 20000446
EAN 8809403815653
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Whamisa