APTEEKKI Tehokapseli Duo 30 kaps

Arvio:
80% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.38 €/kpl
11,30 €
30 päivän alin hinta: 11,30 €

Apteekki Tehokapseli Duo on laktaasientsyymin ja dimetikonin 2-tehoinen yhdistelmävalmiste laktoosi- ja ilmavaivoihin. Soveltuu käytettäväksi myös toiminnallisiin vatsavaivoihin. Valmistettu Suomessa.

Laktaasientsyymin ja dimetikonin 2-tehoinen yhdistelmävalmiste laktoosi- ja ilmavaivoihin. Soveltuu käytettäväksi myös toiminnallisiin vatsavaivoihin. Valmistettu Suomessa. Käyttötarkoitus: 2-tehoinen valmiste laktoosi- ja ilmavaivoihin. Apteekki Tehokapseli Duo helpottaa liiallisen kaasun aiheuttamia vatsavaivoja, kuten ilmavaivoja ja turvotusta. Valmisteen sisältämä laktaasientsyymi pilkkoo ravinnosta peräisin olevaa laktoosia eli maitosokeria, mikä helpottaa vatsaoireita laktoosi-intolerantikoilla. Vaahtoamisenestoaine dimetikoni helpottaa lisääntyneen kaasun aiheuttamaa vatsakipua alentamalla muodostuneiden ilmakuplien pintajännitystä ja estämällä ilmavaivojen yhteyteen liittyvää vaahdon muodostumista suolistossa. 1 kapseli sisältää 5000 FCC*-yksikköä laktaasientsyymiä ja 100 mg dimetikonia. Ei alle 6- vuotiaille. *Food Chemical Codex = Ruoan kemiallisten ainesosien ominaisuuksien mittayksikkö.


Annostelu: Kapselit niellään kokonaisina nesteen kera. Kapselin sisällön voi myös sekoittaa jäähtyneen ruoan joukkoon.


Maitosokerin (laktoosin) pilkkomiseksi:

Aikuiset ja yli 11-vuotiaat lapset: 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Jos laktoosia sisältävän ruoan nauttiminen jatkuu yli 20 minuuttia, ota vielä toinen kapseli.

6-11-vuotiaat lapset: Enintään 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Jos unohdit ottaa kapselin ennen laktoosipitoista ruokailua tai ruokailun aikana, ota se mahdollisimman pian ruokailun jälkeen.


Liiallisen kaasun aiheuttamiin vatsavaivoihin:

Aikuiset ja yli 11-vuotiaat lapset: 1 kapseli 2-5 kertaa päivässä. Korkeintaan 5 kapselia päivässä.

6-11-vuotiaat lapset: 1 kapseli enintään 3 kertaa päivässä.


Huomioitavaa: Ei alle 6-vuotiaille. Kapselit niellään kokonaisena runsaan nesteen kera tai kapselin sisällön voi sekoittaa jäähtyneen ruoan joukkoon. Ei pienten lasten näkyville eikä ulottuville.


Raskaus ja Imetys: Tuotetta voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana.


Koko: 10 kapselia


Muut tiedot: Laktoositon, gluteeniton, soijaton, liivatteeton. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistettu Suomessa.

Dimetikoni, laktaasientsyymi, piidioksidi, dikalsiumfosfaatti. Kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Tuotetiedot
Pakkauskoko30 kpl
Brändi Apteekki
Markkinoija Medifon
SKU 9238798
EAN 6418086101773
Tuoteryhmät

    Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteekki