Arvio:
98% of 100

Apteq Biotiini Extra 5000 mikrog 180 kaps

33,90 €
30 päivän alin hinta: 27,12 €
Vertailuhinta: 0.35 €/g

Apteq Biotiini Extra on hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin suunniteltu vahva ja monipuolinen biotiinivalmiste. Biotiini Extra on Suomessa kehitetty, ainutlaatuinen vitamiini-, aminohappo- ja kasvisuuteyhdistelmä.

Saatavilla

Arvostelut

4.9
 • Hyvä ostos

  Hiukset selkeästi jo tuuhentuneet, käytetty 30 pv, hinta edullinen verrattuna vastaaviin muihin.

  Suosittelen
 • Vaatii useamman kuukauden käytön tuloksia huomatakseen. Kynnet vahvistuneet selkeästi sekä hiusten lähtö loppunut. Ihon kunnossa ei merkittävää parannusta. Käytän kyllä jatkossakin.

  Suosittelen
 • Toimii minulla ja suosittelen. Kynnet ja iho ja hiukset voi hyvin.

  Suosittelen
 • Hyvä hintalaatusuhde. Vaikuttaa ainakin hiuksiin ja kynsiin.

  Suosittelen
 • Hyvä tuote

  Kynnet ja hiukset kasvavat vahvempia, tämä tuote ollut käytössäni jo pari vuotta

  Suosittelen
 • Toimii

  Edullinen ja toimiva ravintolisä

  Suosittelen
 • Toimii

  Olen syönyt kuukauden verran Apteq Biotiini Extraa. Hiukset tuntuvat vahvemmilta eikä hiuksia irtoa yhtä paljon kuin ennen. Kynsiin ei vaikuttanut yksinään, mutta yhdessä Apteq Nail Extran kanssa kynnetkin kestävät nyt paremmin.

  Suosittelen
 • Hiusten ja ihon kunto parantunut jo kuukauden käytön jälkeen.

  Suosittelen
 • Suositukset ehdottomasti

  Nyt toinen purkki menossa. Edellinen oli 10 000mikrogr ja otan tätä 2tbl/vrk. Hiukseni ovat vahvistuneet. Minulla graavi anemia ja pitäisi olla kalju. Kampaajani, joka ollut jo kolme vuotta, huomasi hiusteni vahvistuneen. Aikaisemmin hiuspohjassa oli kalju laikku. Tämä oli 3 viikkoa sitten kampaajalla käydessäni hävinnyt. Kynnet kasvavat vahvana. Olen todella syönyt nyt toista purkkia ja täytyy odottaa tuloksia eikä hätiköidä. Joka päivä täytyy muistaa ottaa. Satunnaisella käytöllä tuskin tuloksia tulee.

  Suosittelen
 • Suosittelen tuotetta

  Menossa toinen biotiinipurkki. Edellinen oli 10 000 kansainvälistä yksikköä, joten otan tätä 2tbl/vrk. Kynnet vahvistuneet ja hiuksia ei lähde enää kuten aikaisemmin. Minulla vielä graavi anemia eli ei pitäisi olla kalju. Kampaajani huomasi myös Hiusten vahvistumisen. En voi kuin suositella tuotetta. Nyt myös ulkopuolinen huomannut hiukseni vahvistuneen ja kampaajani ollut sama jo kolme vuotta. Aikaisemmin oli kalju kohta hiuspihjassa ja viime kerralla tämä oli peittynyt. Nyt siis toinen purkki menossa ja käytän 10 000 kansainvälistä yksikköä eli en tiedä pienemmästä annoksesta.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Apteq Biotiini Extran yksi kapseli sisältää:

 • Biotiinia 5000µg. Sisältää runsaasti biotiinia, joka on tärkeää hiusten, kynsien ja ihon muodostumiselle ja uusiutumiselle.
 • Sinkkiä 15mg. Sinkki on hyvin imeytyvässä bisglysinaatti-muodossa. Sinkki auttaa pitämään hiukset, kynnet ja ihon terveenä.
 • L-metioniinia 40mg. Metioniini on rikkipitoinen aminohappo, joka aktivoi keratiinisynteesiä ja auttaa biotiinia imeytymään.
 • B6-vitamiinia 1,4mg. B6-vitamiini edistää normaalia kysteiinin tuotantoa, joka on hiusten rakenneaineen keratiinin luonnollinen osa.
 • Pantoeenihappoa (B5) 6mg. Pantoteenihappo on tärkeä ainesosa solujen luonnolliselle uudistumisprosessille.
 • Bambu-uutetta 50mg. Bambu-uute on erityisen rikas hiuksille, kynsille ja iholle suotuisan luonnollisen piin lähde.

Apteq Biotiini Extra on helposti nieltävä pienikokoinen kapseli. Se on täysin kasvipohjainen eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Lisäksi Biotiini Extra on laktoositon, gluteeniton, soijaton, sokeriton sekä liivatteeton.

Annostus: 

Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessaPakkauskoko: 180 kaps.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: 

Biotiinia 5mg (10000%*), Pantoteenihappoa (B5) 6mg (100%*), B6-vitamiinia 1,4mg (100%), Sinkkiä 15mg (150%*), L-metioniinia 40mg, Bambu-uutetta 50mg

 

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat: 

Sinkkibisglysinaatti, bambu-uute, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, maissitärkkelys, L-metioniini, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kalsium-D- pantotenaatti, D-biotiini, pyridoksiinihydrokloridi.

Tuotetiedot

Pakkauskoko98 g
Päiväys 30.6.2026
Brändi Apteq
Markkinoija Fennogate Oy
SKU 9282468
EAN 6430043690823
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteq