Biotiini

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
 • Biotiini 39tuotetta
 • Kollageeni 50tuotetta
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 39

Tilaamasi tuotteet

 1. Priorin Extra 360 kaps
  Arvio:
  98%
  122,70 €
 2. Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini kampanjapakkaus 2 x 150 kaps
  Arvio:
  97%
  28,00 €
 3. Puhdas+ Biotiini 10.000mcg kampanjapakkaus 2 x 60 kaps
  Arvio:
  100%
  21,90 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 39

Tilaamasi tuotteet

Biotiini auttaa edistämään hiusten hyvinvointia


Mitä on biotiini?

Biotiini, eli B7-vitamiini on B-ryhmään kuuluva vesiliukoinen vitamiini, jota kutsutaan myös h-vitamiiniksi. Se on elimistölle välttämätön vitamiini, jota voi saada ravinnosta muun muassa soijasta, pähkinöistä, sisäelimistä ja vihanneksista. 

Mihin biotiini vaikuttaa?

Biotiini on tärkeää lukuisten elimistösi toimintojen kannalta - se on tärkeä vitamiini muun muassa hiusten ja kynsien terveydelle. Siksi sitä onkin kutsuttu myös kauneusvitamiiniksi. Lue, kuinka biotiini vaikuttaa hiusten hyvinvointiin.

Biotiini osallistuu muun muassa hiusten, kynsien ja limakalvojen hyvinvointiin sekä energia-aineenvaihduntaan. Biotiinin riittävä saanti on elintärkeää myös rasvahappojen synteesin ja elimistön normaalin toiminnan kannalta. 

Biotiinin puutos

Biotiinin puutoksesta voivat kertoa muun muassa ihon huono kunto, kynsien liuskoittuminen, hiusten ohentuminen, sekä ääritapauksissa neurologiset oireet ja pituuskasvun hidastuminen. 

Liiallisesta saannista ei puolestaan tarvitse huolehtia. Vesiliukoisuutensa ansiosta mahdollinen ylijäämä poistuu elimistöstä luonnollista reittiä virtsan kautta. 

Yleensä terveellinen ja monipuolinen ruokavalio riittää tyydyttämään elimistön biotiinin tarpeen. Välillä kuitenkin arjen kiireet, allergiat tai imeytymishäiriö aiheuttavat sen, että ravintoaineita ei saakaan tarpeeksi. 

Mistä tiedän saanko tarpeeksi biotiinia?

Tällä hetkellä biotiinille ei ole virallista saantisuositusta, eikä sen pitoisuutta mitata laboratoriokokeilla. Siksi voit päätellä biotiinin saannin tilannetta lähinnä mahdollisten oireiden ja saantiin vaikuttavien asioiden perusteella. 

Mistä biotiinia saa?

Biotiinin luontaisia lähteitä ovat muun muassa eläinkunnasta peräisin olevat lihatuotteet ja sisäelimet kuten maksa. Kasviperäisistä tuotteista puolestaan täysjyväviljaa sisältävät tuotteet, soija, vihannekset sekä pähkinät ovat hyviä luonnollisia biotiinin lähteitä. 

Luonnollisten lähteiden lisäksi biotiinia on saatavana lisäravinteina, joilla voit täydentää tämän kauneusvitamiinin saantia. Esimerkiksi Biotiini Strong kapselit ovat hyvä vaihtoehto biotiinin lisäämiseen omaan arkeen. Myös useat monivitamiinivalmisteet sisältävät biotiinia, ja lisäksi biotiinia löytyy useista kollageenivalmisteista. Yksi tällaisista valmisteista on Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini. Kollageeni ja biotiini ovatkin oikea täsmäyhdistelmä hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin ja normaaliin toimintaan.

Kuinka nopeasti biotiini vaikuttaa? 

Biotiinin käytön kanssa on oltava kärsivällinen, sillä se vaikuttaa ensisijaisesti hiuksiin, ihoon ja kynsiin. Varsinkin hiukset ja kynnet uusiutuvat hitaasti, ja sen vuoksi biotiinin vaikutusten huomaaminen vie aikaa.  Biotiinilla ei myöskään voida vaikuttaa perinnölliseen hiustenlähtöön, mutta sillä voidaan edistää olemassa olevien hiusten terveyttä, ja auttaa hiuksia kasvamaan. 

 Biotiini kokemuksia

Todella hyvä.” - Alma, Biotiini Strong Hair & Nail

Ainoa tuote, joka mulla lopettaa hiusten lähtemisen ja kasvattaa vahvat kynnet.” - Riitta, Puhdas+ Vahva Biotiini

Hiukset ja kynnet kasvaa kovaa vauhtia. Paljon uusia hiuksia.” - Punttimummo, Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini