Ravintolisät hiuksille ja iholle

Suodata
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 60

Tilaamasi tuotteet

 1. Priorin Extra 360 kaps
  Arvio:
  100%
  128,90 €
 2. Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini kampanjapakkaus 2 x 150 kaps
  Arvio:
  100%
  28,00 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 60

Tilaamasi tuotteet

Ravintolisät hiuksille ja iholle

Ravintolisä on helppo tapa tukea hiusten ja ihon hyvinvointia. Ravintolisät vahvistavat hiuksia, ihoa ja kynsiä, ja tekevät niistä terveet ja hyvännäköiset. Yleisimmät hiusten ja ihon hyvinvoinnin tueksi käytetyt ravintoaineet ovat biotiini, hyaluronihappo ja kollageeni.

Biotiini

Biotiini eli B-ryhmän vitamiineihin kuuluva B7-vitamiini edistää hiusten, kynsien, ja limakalvojen kasvua ja hyvinvointia. Koska B-vitamiinit ovat vesiliukoisia, biotiini poistuu kehosta virtsan mukana ja siksi sen käyttäminen ravintolisänä on täysin turvallista.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo sitoo vettä itseensä ja sen takia edistää kudosten pehmeyttä ja kosteutta. Se myös tukee ihon rakennusaineita, mikä tekee ihosta sileämmän, ja edistää solujen uusintaa ja esimerkiksi kollageenin tuotantoa.

Kollageeni

Kollageeni on kudoksissa esiintyvä proteiini, joka tukee muun muassa luuston, ihon, jänteiden, ja verisuonten rakenteita ja lujuutta. Kollageeni on tärkeää myös nivelten toiminnalle ja hyvinvoinnille. C-vitamiinin saanti on myös tärkeää, sillä se tukee kehon oman kollageenin toimintaa.