Apteq Melatoniini Comp 1,9 mg 100 tabl

Arvio:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.22 €/kpl
21,80 €
30 päivän alin hinta: 17,44 €

Apteq Melatoniini Comp on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste, jolla on nopea ja pitkäkestoinen vaikutus.


Virkistäviin uniin.

Apteq Melatoniini Comp on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste, jolla on nopea ja pitkäkestoinen vaikutus.

Melatoniinin luonnollista eritystä voivat häiritä esim. stressi, ikääntyminen, vaihdevuodet, masennus, vähähiilihydraattinen ruokavalio, vähäinen liikunta, aikaerorasitus ja alkoholin runsas käyttö. Häiriöt melatoniinin tuotannossa johtavat usein nukahtamisvaikeuksiin ja unen laadun heikkenemiseen. Levottomuus ja heräily aamuyön tunteina ovat yleisimpiä unen laadun häiriöitä.

Auttaa nukahtamaan – Vahva ja nopeavaikutteinen melatoniini

Apteq Melatoniini Comp tableteista melatoniini vapautuu nopeasti ja auttaa näin lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniinille vahvin näyttö on nimenomaan nukahtamisajan lyhentämisessä. Yhdessä tabletissa on 1,9mg melatoniinia.

Vaikuttaa aamuyöhön asti – Pitkävaikutteinen L-teaniini

Myöhemmin aamuyön tunteina vaikuttava L-teaniini saavuttaa plasma pitoisuuden huipun veressä noin yhden tunnin kohdalla. Tämän jälkeen L-teaniini läpäisee veri-aivoesteen ja se saavuttaa maksimi pitoisuutensa aivoissa vasta viiden tunnin kohdalla. L-teaniini vaikuttaa siis pidempään kuin melatoniini. Lopulta L-teaniini metaboloituu tehokkaasti virtsaan. Yhdessä tabletissa on 50mg L-teaniinia.

Annostus: Aikuisille ½-1 tablettia vuorokaudessa. 1-2 tuntia ennen nukkumaan menoa, kuitenkin viimeistään klo 23. Paras tulos saavutetaan ottamalla Apteq Melatoniini Comp säännöllisesti, useina peräkkäisinä iltoina ja aina samaan aikaan.

Pakkauskoko: 100 tabl

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Melatoniinia ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Suositeltu vuorokausiannos ½ - 1 tabletti sisältää: 

Melatoniinia 0,95-1,9 mg ja L-teaniinia 25-50 mg

Ainesosat: 

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), L-teaniini, täyteaine ( maissitärkkelys), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat),melatoniini, piparminttuaromi.


Tuotetiedot
Pakkauskoko100 kpl
Päiväys 8.4.2026
Brändi Apteq
Markkinoija Fennogate Oy
SKU 9238160
EAN 6430043690724
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteq