Arvio:
89% of 100

Avene Gentle Toner 200 ml

17,84 € 22,30 €
30 päivän alin hinta: 20,07 €
Vertailuhinta: 0.08 €/g
Tarjous voimassa 14.7.2024 asti

Avène Gentle Toning Lotion on alkoholiton, rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle. 

Saatavilla

Arvostelut

4.5
 • Hyvä tuote

  Puhdas, raikas olo kun tällä puhdistan kasvoni.

  Suosittelen
 • Hyvä ja kosteuttava kasvovesi, pehmentää ihon pinnan kuultavaksi. Ihana tuoksu.

 • Luotto-tuote, monien vuosien suosikki.

  Suosittelen
 • Kosteuttaa, rauhoittaa ja jättää ihanan jäljen. Paras kasvovesi

  Suosittelen
 • Ihanan kosteuttava ja raikastava, jää todellakin käyttöön

 • Uusi, erittäin miellyttävä tuttavuus, joka jää varmasti käyttöön. Mieto hienostunut tuoksu. Ikääntyneellekin iholle tarpeeksi kosteuttava .

  Suosittelen
 • Tuote on täysin vetinen ja liian kevyt talvi-iholleni. Kesälle se sopi paremmin. Tuote tuntuu siltä kuin levittäisi iholle kallista mineraalivettä. Tuotteessa saisi siis olla paljon enemmän hoitavia ja kosteuttavia ainesosia.

Tuotekuvaus

Avène Gentle Toning lotion on alkoholiton, rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle. Viimeistelee ihonpuhdistuksen, virkistää ja pehmentää ihoa. Kasvovedessä on runsaasti ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä suojaavia silikaatteja.


KÄYTTÖ

Avène Gentle Toning lotion -kasvoveden kaksivaiheisen koostumuksen vuoksi pulloa on ehdottomasti ravistettava ennen käyttöä. Puhdista kasvot aamuin illoin ensin Avène Gentle Milk Cleanser -puhdistusmaidolla. Pyyhi kasvot sen jälkeen Avène Gentle Toning lotion -kasvoveteen kostutetulla vanulla. Kasvovesikäsittely palauttaa ihon pH:n normaalille tasolle, kosteuttaa ja sulkee ihohuokoset

Ainesosat

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). FRAGRANCE (PARFUM). PEG-7 GLYCERYL COCOATE. PHENOXYETHANOL. SORBITOL. STEARALKONIUM HECTORITE. TRISODIUM EDTA. WATER (AQUA).


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko233 g
Päiväys 6.12.2026
Brändi Avene
Markkinoija Pierre Fabre
SKU 9257333
EAN 3282779051491
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Avene