Biotiini 5 mg 60 vegekaps

19,60 €
30 päivän alin hinta: 17,64 €
Vertailuhinta: 0.48 €/g

Hiuksille, iholle ja limakalvoille! Puhdas+ Biotiini sisältää erityisen vahvan annoksen hyvin imeytyvää biotiinia. Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normaaleina sekä edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Tuotteen valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä turhia ainesosia, kuten säilöntä-, väri- tai makuaineita. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normaaleina sekä edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Käyttö:

Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Sisältö:

Hiuksille, iholle ja limakalvoille!
Suomessa valmistettu Puhdas+ Biotiini sisältää vahvan annoksen hyvin imeytyvää biotiinia.

Huomioitavaa:

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutus-aineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. ravintolisä.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseli (stabilointiaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), D-biotiini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Ravintolisä. Valmistettu Suomessa. Biotiini ei ole peräisin Suomesta

Tuotetiedot

Pakkauskoko41 g
Päiväys 8.9.2025
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 342953
EAN 6430077253117
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+