Calsorin 500 mg 100 tabl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.09 €/kpl
9,20 €

Calsorin kalsiumvalmiste 500 mg on helposti nieltävä tabletti, jolla huolehdit päivittäisestä kalsiumin saannista vaivattomasti. 

Calsorin kalsiumvalmiste 500 mg on helposti nieltävä tabletti, jolla huolehdit päivittäisestä kalsiumin saannista vaivattomasti. Sopii erityisesti silloin, kun D-vitamiinin saanti on turvattu muista lähteistä. Calsorin 500mg ei sisällä aromiaineita, sokeria tai eläinperäistä liivatetta ja se voi olla sopiva vaihtoehto mm. ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa tai jauhaa.

Riittävä kalsiumin saanti auttaa varmistamaan luuston kunnossa pysymisen. Riittävän kalsiumin saannin varmistaminen on erityisen tärkeää esimerkiksi vähän maitotuotteita käyttäville sekä naisille.

Sopii myös vegaaneille. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, sokeriton, hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.  

Annostus: 1-2 tablettia/vrk niellään riittävän nesteen kera


Käyttöaiheet: Päivittäisen kalsiumin saannin varmistaminen.

Pakkaukset: Calsorin 500 mg 100 tabl.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Calsorin 500 mg 100 tabl
Arviosi

Kalsium 500-1000 mg (63-125 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Kalsiumkarbonaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (talkki, rasvahappojen magnesium-suolat, etyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyli-selluloosa, glyseroli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), väri (titaanidioksidi).Tuotetiedot
SKU 9273162
EAN 6432100016379
Markkinoija Orion
Brändi Calsorin
Pakkauskoko 100 kpl
Kategoriat