Clearblue digitaalinen ovulaatiotesti 10 kpl kahden hormonin tasot

Saatavilla
Vertailuhinta: 4.52 €/kpl
45,15 €
30 päivän alin hinta: 45,15 €

Clearblue® Advanced Digital -ovulaatiotesti toimii eri tavalla kuin muut ovulaatiotestit, sillä se on suunniteltu tunnistamaan kaksi hormonia, estrogeenin ja LH:n. 

Clearblue® Advanced Digital -ovulaatiotesti toimii eri tavalla kuin muut ovulaatiotestit, sillä se on suunniteltu tunnistamaan kaksi hormonia, estrogeenin ja LH:n. Kun testi havaitsee estrogeenitason nousun, se ilmoittaa korkeasta hedelmällisyydestä näytössä vilkkuvalla hymynaamalla. Testi ilmoittaa korkeasta hedelmällisyydestä myös seuraavina päivinä odottaessaan LH-huippua. Kun LH-huippu havaitaan, testi ilmoittaa huippuhedelmällisyydestä yhtäjaksoisesti näkyvällä hymynaamalla.


Ovulaatiotestit sopivat hedelmällisessä iässä oleville raskautta suunnitteleville henkilöille. Testi tehdään naisen virtsasta ja sen avulla voidaan selvittää ovulaation ajankohta, eli päivät, jolloin on suurin todennäköisyys saada raskaus alkamaan. Ovulaatiotestit ovat erityisen hyödyllisiä, jos naisella on epäsäännöllinen kierto, jolloin kalenterin avulla ovulaation ajankohdan arvioiminen on haastavaa.

Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
Pakkauskoko10 kpl
Päiväys 31.7.2025
Brändi Clearblue
Markkinoija Tamro
SKU 2109403
EAN 4015600775100
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Clearblue