Devisol

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 28

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 28

Tilaamasi tuotteet

Devisol

 

Tilaa Suomen suosituin D-vitamiini, Devisol Olo-apteekista. Kotimainen Devisol-tuotesarja on saanut myös tuotteiden kotimaisuudesta kertovan Avainlippu-merkin. Valitse sinäkin suomalaista laatua ja tutustu hyvinvointiasi ylläpitäviin Devisol-tuotesarjan ravintolisiin. Monipuolisen Devisol-tuotesarjan valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaisen tarpeisiin, sillä niissä on otettu huomioon erikoisruokavaliot sekä eri-ikäiset ihmiset vauvasta vaariin.

 

Tilaa kotimaiset Devisol-tuotteet Olo-apteekin verkkokaupasta ja täydennä omaa elämääsi kunnon annoksella D-vitamiinia. Tutustu Olo-apteekin valikoimaan Devisol-vitamiineja ja valitse omaan käyttöösi sekä perheellesi parhaiten sopivat tuotteet. Lue lisää, jos haluat tietää lisää Devisol-sarjan tuotteista sekä D-vitamiinista yleisemmin. Lisätietoa tuotteista löydät myös Olo-apteekin verkkokaupasta, tuotteiden omilta sivuilta. Halutessasi voit kysyä myös lisätietoa Devisol-tuotteista osaavalta henkilökunnaltamme.

 

Kotimaiset Devisol-tuotteet

Devisol-tuotevalikoimasta löydät sopivat D-vitamiinivalmisteet eri-ikäisille ja ihmisille. Tuotteissa on otettu huomioon erilaiset tarpeet, joten voit valita sopivan tuotteen esimerkiksi lapsille ja kasvissyöjille. 10 ja 20 mikrog Devisol-valmisteet sopivat hyvin useimmille käyttöön vuoden ympäri ravinnosta saatavan D-vitamiinin täydentämiseksi. Vahvemmat yli 50 mikrog D-vitamiinit sopivat puolestaan kasvaneeseen D-vitamiinin tarpeeseen, esimerkiksi raskaana oleville ja ikääntyneille.

 

Devisol-tuotteita on saatavilla eri vahvuuksien lisäksi eri muodoissa nieltävinä tabletteina, imeskelytabletteina, purutabletteina sekä öljypohjaisina tippoina. Tuotteissa on otettu huomioon myös niiden maku. Devisol-vitamiinia voit nauttia esimerkiksi hedelmien, marjojen ja piparmintun makuisena. Hyvänmakuisten Devisol-vitamiinien joukosta löytyvät tietysti lasten makuun suunnitellut tuotteet, jotka on kiva ottaa joka päivä D-vitamiinin saantia täydentämään. Tutustu eri tuotteisiin sekä niiden D-vitamiinisisältöön ja makuihin Olo-apteekin verkkokaupassa, jotta löydät sopivan tuoteen sinulle ja perheellesi.

 

D-vitamiini

D-vitamiinilla tunnetaan olevan lukuisia hyödyllisiä vaikutuksia ihmisen terveydelle. Tämän lisäksi D-vitamiinin puutostilat voivat aiheuttaa erilaisia oireita ja vaivoja. Tästä syystä riittävästä D-vitamiinin saannista on tärkeää pitää huolta. D-vitamiinin terveysvaikutuksiin kuuluvat muun muassa:

 

  • luuston hyvinvointi
  • vastustuskyvyn ylläpito
  • immuunijärjestelmän normaali toiminta
  • kalsiumin ja fosforin normaali imeytyminen
  • unen laadun parantaminen
  • kaamosmasennuksen torjunta

 

D-vitamiinin lähteet

D-vitamiinia on mahdollista saada monipuolisen ruokavalion avulla. Hyviä D-vitamiinin lähteitä ovat ainakin kala, kananmunat sekä D-vitamiinilla täydennetyt maitovalmisteet, kuten maito, jogurtti ja piimä. Ruoan lisäksi tärkeä D-vitamiinin lähde on aurinko. Auringonvalon UV-säteily auttaa muuttamaan ihmisen iholla olevan D-vitamiinin esiasteen muotoon, joka on ihmiskehon käytettävissä. Tästä syystä ulkoilu kesällä auringonvalossa ylläpitää D-vitamiinivarastoja. Samasta syystä D-vitamiinin riittävästä saannista huolehtiminen talvella on tärkeää, kun valon määrä vähenee. Erityisesti talvella D-vitamiinilisä on hyvä tapa täydentää D-vitamiinin saantia. D-vitamiinia voi nauttia ravintolisänä tarpeen mukaan myös ympäri vuoden.

 

Kuinka paljon D-vitamiinia tarvitset?

D-vitamiinin tarve vaihtelee iän sekä joidenkin muiden erikoistarpeiden mukaan. Esimerkiksi kasvissyöjien ja vegaanien on hyvä pitää huolta riittävästä D-vitamiinin saannista, esimerkiksi Devisol-ravintolisällä. D-vitamiinille on asetettu turvallisen saannin ylärajat sekä omat saantisuositukset D-vitamiinilisälle. Voit tutustua tarkkoihin D-vitamiinin saantisuosituksiin esimerkiksi Devisolin verkkosivuilla. Turvallisen saannin rajat D-vitamiinille ovat:

 

  • Lapset 0-6 kk (25 mikrog/päivä)
  • Lapset 6-12 kk (35 mikrog)
  • Lapset 1-11 vuotiaat (50 mikrog/päivä)
  • Nuoret ja aikuiset (100 mikrog/päivä)

 

Devisol-vitamiinit Olo-apteekista

Kotimaiset Devisol-ravintolisät ovat erinomainen tapa pitää huolta riittävästä D-vitamiinin saannista turvallisesti ja helposti. Muista ottaa huomioon yksilölliset tarpeet valitessasi oikean Devisol-tuotteen itsellesi tai perheenjäsenellesi. Voit lukea lisää laadukkaista ja kotimaisista Devisol-tuotteista Devisolin verkkosivuilta. Olo-apteekista löydät myös muut D-vitamiinivalmisteet, muut vitamiinit sekä erilaisia ravintolisiä.