Eucerin Anti-Pigment Dual Serum 30 ml

45,50 €
30 päivän alin hinta: 40,95 €
Vertailuhinta: 0.34 €/g

Pigmenttimuutoksia häivyttävä kaksoisseerumi Vähentää pigmenttiläiskiä jopa 75%*. Ensimmäiset näkyvät tulokset kahdessa viikossa**. Thiamidolia ja hyaluronihappoa sisältävä kaksoisseerumi tasoittaa ihon väriä ja saa aikaan heleämmän ihon. Nyt sama, todistetusti tehokas tuote uudessa yksikammioisessa pakkauksessa. *Kliininen tutkimus 34 naisen ryhmässä, 12 viikon säännöllinen käyttö kahdesti päivässä **Säännöllisessä käytössä - Thiamidolia ja hyaluronihappoa sisältävä hoitoseerumi - Häivyttää tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista - Uudistaa ihon ulkonäköä - Yksikammioinen pakkaus, todistettu teho

Saatavilla

Tuotekuvaus

Kaksoisseerumi pigmenttimuutoksia vastaan

Melaniini on luonnollinen pigmentti, joka muodostaa ihoon väriä. Altistuminen auringonvalolle, hormonien vaikutus ja ikääntyminen voivat lisätä melaniinin tuotantoa ja aiheuttaa pigmenttimuutoksia. Tämä näkyy tummina alueina ihossa ja "maksaläiskinä", jotka saavat ihon värin näyttämään epätasaiselta.

Eucerin Anti-Pigment Dual Serum yhdistää kaksi tehokasta ainesosaa, jotka vaikuttavat eri tavoin:

Thiamidol: patentoitu tehokas ainesosa, joka vaikuttaa hyperpigmentaation syntymekanismiin ja jonka on kliinisissä tutkimuksissa todistettu häivyttävän pigmenttimuutoksia sekä ehkäisevän uusien pigmenttimuutosten muodostumista. Eucerinin patentoima.
Konsentroitu hyaluronihappo: yksi ihoa tehokkaimmin kosteuttavista ainesosista, joka auttaa ihoa sekä vastaanottamaan kosteutusta että säilyttämään sen.
Kevyen emulsion on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu vähentävän pigmenttimuutoksia ja ehkäisevän niiden muodostumista samalla, kun se uudistaa ihon ulkonäköä. Ensimmäiset tulokset ovat näkyvissä kahden viikon kuluttua, ja säännöllisessä käytössä saavutetaan entistä näkyvämpiä tuloksia. Iho on sileä ja näyttää uudistuneelta, tasaisen väriseltä ja heleämmältä. Tuote on yhtä tehokas kuin aiemmin, mutta se on nyt yksikammioisessa pakkauksessa, josta se on helpompi annostella.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset
Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset todistavat, että tuote on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Ominaisuudet
- kevyt koostumus
- imeytyy nopeasti
- ei tahmaa
- kevyesti hajustettu

Käyttö:

- Levitä päivittäin, aamuin illoin, puhtaalle kasvojen iholle. Hiero hellävaraisesti ihoon ennen kuin siirryt ihonhoitorutiinisi seuraaviin vaiheisiin.
- Tehokkaampi vaikutus yhdessä Anti-Pigment Day SPF 30 -päivävoiteen kanssa.
- Levitä Thiamidolia sisältäviä tuotteita korkeintaan neljä kertaa päivässä.
- Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Sisältö:

null


Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Aqua, Alcohol Denat, Butylene Glycol, Glycerin, Octocrylene, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Isononanoate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Isoquercitrin, Citric Acid, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Parfum

Tuotetiedot

Pakkauskoko134 g
Päiväys 28.2.2027
Brändi Eucerin
Markkinoija Beiersdorf
SKU 2151736
EAN 4005900853301
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Eucerin