Arvio:
80% of 100

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50 50 ml aurinkovoide pigmenttimuutoksiin

25,50 €
30 päivän alin hinta: 22,95 €
Vertailuhinta: 0.25 €/g

Erittäin korkea aurinkosuoja kasvojen iholle

 Hyödyntää Advanced Spectral -teknologiaa: sisältää suojan UVA- ja UVB-säteiden sekä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan

 Sopii kaikille ihotyypeille

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+- on hyperpigmentaatiota estävä aurinkosuoja kasvoille. Tuote auttaa ehkäisemään pigmenttiläiskien muodostumista. Se tarjoaa tehokasta suojaa auringolta sekä tukee myös ihon omaa dna:n korjausmekanismia.

Saatavilla

Arvostelut

4
 • Miellyttävä aurinkovoide tarpeeksi suurella suojakertoimella

  Kokeilen tuotetta ensimmäistä kertaa pigmentoitumisherkälle iholleni, en osaa vielä sanoa pigmenttimuutosten ehkäisytehosta, mutta voide on miellyttävä käyttää eikä jätä valkoisia raitoja. Hajusteettomana olisi saanut yhden tähden enemmän.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Lyhyt tuotekuvaus:

Erittäin korkea aurinkosuoja kasvojen iholle

 Hyödyntää Advanced Spectral -teknologiaa: sisältää suojan UVA- ja UVB-säteiden sekä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan

 Sopii kaikille ihotyypeille

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+- on hyperpigmentaatiota estävä aurinkosuoja kasvoille. Tuote auttaa ehkäisemään pigmenttiläiskien muodostumista. Se tarjoaa tehokasta suojaa auringolta sekä tukee myös ihon omaa dna:n korjausmekanismia.

Käyttötarkoitus:

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä. UV-säteily onkin merkittävin pigmenttiläiskien aiheuttaja.

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on päivittäiseen käyttöön soveltuva aurinkosuojavoide kaikille ihotyypeille. Se auttaa ehkäisemään hyperpigmentaatiota. Tuote hyödyntää Advanced Spectral -teknologiaa eli se sisältää suojan UVA- ja UVB-säteiden sekä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ sisältää myös glysyrretiinihappoa, joka tunnetaan antioksidanttisista ja ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Voiteen sisältämä patentoitu Thiamidol-innovaatio ehkäisee tehokkaasti ja näkyvästi hyperpigmentaatiota. Muista käyttää tuotetta säännöllisesti!

Koostumukseltaan Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on ylellisen kevyt. Se imeytyy nopeasti ja onkin siksi yksi kesäpäivän luottotuotteista. Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on erittäin hyvin siedetty myös herkällä iholla.

Annostelu:

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa ihoasi juuri sopivalla tavalla. Sen on suojattava ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä ja HEVIS-valolta. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva juuri sinun ihosi tarpeisiin.

2. Käytä oikea määrä

On tärkeää käyttää riittävästi voidetta ja lisätä sitä säännöllisin välein. Voit mitata oikean määrän kämmenellesi. Suosittelemme, että levität voidetta sellaisen määrän, joka muodostaa paksun nauhan kämmenellesi aina keskisormen päästä ranteeseen saakka, kullekin kaavioon merkitylle alueelle (1–11):

1. Kasvot ja kaula
2 & 3. Molemmat käsivarret
4. Rinta
5. Vatsa
6  & 7. Reidet (etu- ja takaosa)
8 & 9. Sääret (etu- ja takaosa) ja jalkaterät
10. Hartiat ja yläselkä
11. Alaselkä

Koko vartalolle tarvitaan noin golfpallon verran voidetta.

3. Levitä kaikkialle ihoon

Levitä aurinkosuojatuotetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia, niskaa, selkää ja hartioita, käsivarsien takaosia, käsiä ja jalkoja sekä uima-asun reunoja.

Eucerinin tutkimus2 viittaa siihen, että keskimäärin noin 14 % naisen vartalosta ja 22 % miehen vartalosta altistuu auringolle ilman minkäänlaista suojaa.

2 Beiersdorfin kansainvälinen tutkimus vuodelta 2016 aurinkosuojatuotteen käytöstä 52 ihmisen ryhmässä (29 naista, 23 miestä)

 • Levitä runsaasti ennen kuin menet ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin - erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen - jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi
Ainesosaluettelo:

Aqua, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Homosalate, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tapioca Starch, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycerin, Tocopherol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Chondrus Crispus Extract, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Carbomer,  Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, 

Koko:

50 ml

Muut tiedot:

Korkean suojan antava ja hyperpigmentaatiota estävä aurinkosuoja kasvoille. Tuote auttaa ehkäisemään pigmenttiläiskien muodostumista. Se antaa tehokasta suojaa auringolta sekä tukee myös ihon omaa dna:n korjausmekanismia.

Sopii kaikille ihotyypeille. 

Tuotetiedot

Pakkauskoko102 g
Brändi Eucerin
Markkinoija Beiersdorf
SKU 2152304
EAN 7319470075894
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Eucerin