Arvio:
85% of 100

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ 50 ml

21,20 € 26,50 €
30 päivän alin hinta: 21,20 €
Vertailuhinta: 0.21 €/g
Tarjous voimassa 2.6.2024 asti

Pigmenttimuutoksia ehkäisevä korkean SPF 50+ -kertoimen aurinkosuoja kasvoille Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on korkean kertoimen aurinkosuoja kasvoille, joka auttaa ehkäisemään pigmenttimuutosten ja maksaläiskien muodostumista. Se tarjoaa tehokasta suojaa auringolta sekä tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Saatavilla

Arvostelut

4.3
 • Aivan ihana koostumus ja tuoksu.

  Suosittelen
 • Miellyttävä herkälle iholle

  Miellyttävän täyteläinen kuivalle ja herkälle iholle, imeytyy nopeasti ja toimii meikin alla. Ei ärsytä silmiäni, kuten jotkin muut saman sarjan voiteet. Tuoksu ei ole voimakas, mutta ilman olisi parempi. Voide on ollut käytössä liian vähän aikaa, jotta voisin ottaa kantaa pigmenttiläiskien muodostumiseen.

  Suosittelen
 • Auttaa vähentämään maksaläiskiä säännöllisesti käytettynä. Itse käytän läpi vuoden. Talveksi ne häviää lähes kokonaan ja kesällä pysyy vaaleampina kuin ilman suojaa. Ainoa miinus tulee voimakkaasta tuoksusta.

  Suosittelen
 • Miellyttävä aurinkovoide tarpeeksi suurella suojakertoimella

  Kokeilen tuotetta ensimmäistä kertaa pigmentoitumisherkälle iholleni, en osaa vielä sanoa pigmenttimuutosten ehkäisytehosta, mutta voide on miellyttävä käyttää eikä jätä valkoisia raitoja. Hajusteettomana olisi saanut yhden tähden enemmän.

Tuotekuvaus

- Kaikille ihotyypeille
- Kevyt koostumus, sopii myös meikin alle
- Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta
- Ei-komedogeeninen

Pigmenttiläiskiä ehkäisevä aurinkosuojavoide kasvoille

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä. UV-säteily onkin merkittävin pigmenttiläiskien aiheuttaja.

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on päivittäiseen käyttöön soveltuva aurinkosuojavoide kaikille ihotyypeille. Se auttaa ehkäisemään hyperpigmentaatiota. Tuote hyödyntää Advanced Spectral -teknologiaa eli se sisältää suojan UVA- ja UVB-säteiden sekä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ sisältää myös glysyrretiinihappoa, joka tunnetaan antioksidanttisista ja ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Voiteen sisältämä patentoitu Thiamidol-innovaatio ehkäisee tehokkaasti ja näkyvästi hyperpigmentaatiota. Muista käyttää tuotetta säännöllisesti!

Koostumukseltaan Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on ylellisen kevyt. Se imeytyy nopeasti ja onkin siksi yksi kesäpäivän luottotuotteista. Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on erittäin hyvin siedetty myös herkällä iholla.


Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa kasvoja auringonvalon aiheuttamalta hyperpigmentaatiolta:
Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on suunniteltu ehkäisemään pigmenttiläiskiä ja suojaamaan ihoa auringolta. Patentoitu Thiamidol-innovaatio ehkäisee tehokkaasti ja näkyvästi hyperpigmentaatiota.

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa kasvojen ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta:
Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa sitä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan.

Etsit kasvoille tarkoitettua aurinkosuojatuotetta, joka sopii myös herkälle iholle:
Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ -tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa osoitettu sopivan käytettäväksi myös herkälle iholle.

Käyttö:

- Levitä runsaasti ennen kuin menet ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
- Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
- Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
- Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
- Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
- Vältä tuotteen joutumista silmiin
- Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Tuotetiedot

Pakkauskoko102 g
Päiväys 31.12.2025
Brändi Eucerin
Markkinoija Beiersdorf
SKU 2152304
EAN 7319470075894
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Eucerin