Arvio:
67% of 100

Fillerina 932 Grade 4 anti-age geeli huulille

30,00 € 60,00 €
30 päivän alin hinta: 60,00 €
Vertailuhinta: 0.35 €/g
Tarjous voimassa 30.4.2024 asti

Fillerina 932 Lips & Mouth dermokosmeettinen täyteainegeeli lisää huulten volyymia ja tekee niistä kiinteämmät hyaluronihapon ja kollageenin avulla.

Ei saatavilla

Arvostelut

3.4
 • Hyvä tuote, tekee huulista selkeästi täyteläisemmät ja sileämmät! Vaikutus ei säily kovin pitkään käytön jälkeen, mutta ei varmaan ilman pistoksia voikaan.

  Suosittelen
 • Good but makes the lips quite dry. I have to use another lipbalm over it

 • Ei tähtiä

  Olen käynyt täyttämässä huuliani muutaman kerran, tulos ei ollut kovin pysyvä. Ajattelin, että jos tästä olisi jotain apua, edes jotain. Ihan huuhaata koko tuote, ei minkäänlaista vaikutusta ainakaan näin 2 viikon jälkeen.

Tuotekuvaus

Fillerina 932 Lips & Mouth dermokosmeettinen täyteainegeeli sisältää 9 erilaista hyaluronihappoa, 3 kollageenimolekyyliä ja 2 elastiinimolekyyliä, jotka lisäävät huulten volyymia, tasoittavat suun ympärillä olevia juonteita ja terävöittävät huulten linjaa. Ainutlaatuinen koostumus on tarkoitettu huulten ohuelle iholle ja mahdollistaa imeytymisen syvälle ihoon, lisäten volyymia ja kiinteyttä sekä silottaen hienoja juonteita.


Luokka 4 soveltuu parhaiten huulille, jotka ovat menettäneet merkittävästi täyteläisyyttään, joiden pinta on hyvin epätasainen ja voimakkaita juonteita suun ympärillä. Katso lisätietoa luokka-asteista täältä


Roll-on- applikaattorissa on kolme pientä ruostumattomasta teräksestä valmistettua hierontapalloa, jotka hierovat huulia hellävaraisesti ja vapauttavat sopivan määrän geeliä. Se tukee huulien herkän ihon hellävaraista hierontaa ja helpottaa levitystä.


Fillerina® 932 on kliinisesti tutkittu.


Käyttö:

 • Paina applikaattorin yläosaa muutaman kerran, kunnes pieni määrä geeliä tulee ulos.
 • Levitä geeliä puhtaille huulille ja suun ympärille pyörivin, hierovin liikkein.
 • Odota 2 minuuttia, jotta tehoaineet imeytyvät ihoon.
 • Kun huulten pinta on kuivunut, voit käyttää huulipunaa tai huulikiiltoa tavalliseen tapaan.
 • Toista toimenpide useita kertoja päivässä. Huomioithan, että anti-age -ainesosat saattavat aiheuttaa lievää pistelyä huulilla levittämisen jälkeen.

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Elastin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Hydrolyzed CollagenTropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Decylene Glycol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Chondroitin Sulfate, Soluble Collagen, Palmitoyl Tripeptide-38, Acetyl Hexapeptide-37, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sorbic Acid


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Fillerina