Päivävoiteet

1-24 / 195

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 195

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 195

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

Päivävoiteet

Päivävoide on oleellinen osa päivittäistä ihonhoitorutiinia. Päivävoide kosteuttaa ja ravitsee kasvojen ihoa, ja suojaa sitä arkisilta rasituksilta.

Päivävoiteen valinnassa tärkeintä on, että se sopii omalle ihotyypille ja omiin tarkoituksiin. Päivävoiteet on usein suunnattu joko kuivalle iholle, rasvoittuvalle tai sekaiholle tai ikääntyvälle iholle. Joissain voiteissa saattaa olla myös lisävaikutuksia, kuten aurinkosuojakerroin.

Couperosa-päivävoiteet

Couperosa on kosmetiikassa käytetty termi, jolla tarkoitetaan ruusufinnin lievää astetta. Couperosaa esiintyy vain valkoihoisilla ihmisillä, ja se on yleistä ohuella ja herkällä iholla, joka on suomalaistenkin yleisin ihotyyppi. Couperousan keskeinen oire on kasvojen punoitus.

Valikoimasta löydät laadukkaita kosmetiikkatuotteita, jotka on suunniteltu juuri couperosaihon hoitoon. Couperosaihoisen kannattaa tutustua juuri tälle ihotyypille tarkoitettuihin tuotteisiin, sillä tavalliset kosmetiikkatuotteet voivat pahentaa couperosaa, ja hoitamaton couperosa voi kehittyä ruusufinniksi. 

Anti-age päivävoiteet

Anti-age päivävoiteet suojaavat ihoa vanhenemisen vaikutuksilta ja pitävät ihon nuorekkaana ja hyvävointisena. Voiteet muun muassa lisäävät ihon kimmoisuutta, tasoittavat pigmenttiläiskiä ja silottavat ryppyjä ja juonteita. Useat anti-age voiteet myös tukevat esimerkiksi kollageenin muodostumista, mikä pitää ihon kimmoisana ja nuorekkaana.