Päivävoiteet

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 234

Tilaamasi tuotteet

 1. CeraVe Facial Moisturising Lotion 52 ml
  Arvio:
  90%
  11,10 €
 2. Aco Sun Sunkissed Self-Tanning Face Cream 50 ml hajustettu
  Arvio:
  88%
  10,13 € 13,50 €
 3. CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF50 52 ml
  Arvio:
  96%
  12,15 €
 4. Puhdas+ Bee Venom Cream 50 ml
  Arvio:
  94%
  19,90 €
 5. CeraVe Moisturising Cream tuubi 177 ml
  Arvio:
  100%
  7,75 €
 6. Puhdas+ Collagen Cream 50 ml
  Arvio:
  87%
  19,90 €
 7. Aco Face Age Delay Day Cream Dry Skin 50ml
  Arvio:
  96%
  24,97 € 26,50 €
 8. CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF30 52 ml
  Arvio:
  98%
  11,10 €
 9. Puhdas+ Bakuchiol Beauty Booster Cream 50 ml
  Arvio:
  84%
  21,85 €
 10. Whamisa Water Cream 50 ml
  Arvio:
  93%
  34,90 €
 11. Aco Face Moisturising Day Cream 50 ml
  Arvio:
  97%
  14,00 €
 12. Aco Face 3+3 Day Cream 50 ml
  Arvio:
  85%
  14,00 €
 13. Aco Face Age Delay Day Cream Normal Skin 50 ml
  Arvio:
  90%
  24,97 € 26,50 €
 14. Aco Face Age Delay day cream spf 30 50ml
  Arvio:
  93%
  22,92 € 26,50 €
 15. Avene Hydrance Rich Cream 40 ml
  Arvio:
  100%
  27,70 €
 16. Probicare Pro 100g
  Arvio:
  84%
  16,10 €
 17. Bellavita päivävoide 75g hajustettu
  Arvio:
  88%
  13,30 €
 18. Bellavita päivävoide 75g hajusteeton
  Arvio:
  83%
  13,30 €
 19. Avene Anti-Redness Emulsio 40 ml
  Arvio:
  84%
  29,40 €
 20. Favora kiinteyttävä päivävoide sk30 50ml
  Arvio:
  80%
  23,00 €
 21. Aco Face Pure Glow Purifying Day Cream 50 ml hajustettu
  Arvio:
  91%
  17,80 €
 22. Aco Face Cream for Men 60 ml hajusteeton
  12,60 €
 23. Avene Cold Cream 40 ml
  Arvio:
  98%
  15,00 €
 24. Bella päivävoide 75g hajustettu
  Arvio:
  80%
  13,30 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 234

Tilaamasi tuotteet

Päivävoiteet

Päivävoide on oleellinen osa päivittäistä ihonhoitorutiinia ja se kosteuttaa sekä ravitsee kasvojen ihoa, suojaten sitä arjen rasitukselta. Päivävoiteen valinnassa tärkeintä on, että se sopii omalle ihotyypille ja omiin tarkoituksiin. Eri päivävoiteet on usein suunnattu joko kuivalle iholle, rasvoittuvalle tai sekaiholle tai ikääntyvälle iholle. Joissain voiteissa saattaa olla myös lisävaikutuksia, kuten aurinkosuojakerroin. Pitämällä huolta päivävoiteen riittävästä aurinkosuojalta voit ehkäistä ihon ikääntymistä tehokkaasti.

 

Normaali, kuiva, rasvoittuva ja sekaiho

Millainen päivävoide sopisi sinun ihollesi? Tässä muutamia yleisiä ihotyyppejä ja tuotteita, joita kannattaa harkita omalle ihotyypillesi.

 

Normaali iho

Nimestään huolimatta, melko harvalla on ihotyyppi, jota voisi kutsua normaaliksi. Tähän kuuluvat ihon tasapainoisuus eli iho ei ole kuiva eikä rasvainen, jonka lisäksi iho on sileä sekä vailla epäpuhtauksia. Normaalin ihon hoitamiseksi kannattaa kuitenkin pitää huolta riittävästä aurinkosuojasta päivävoiteessa sekä kuivumisen ja muiden vaivojen ennaltaehkäisystä.

 

Kuiva iho

Kuten tämän ihotyypin nimi jo vihjaa, kuivalle iholle tärkeää on sen kosteuttaminen. Jos siis kärsit ihon kuivumisesta, käytä päivävoidetta, joka kosteuttaa ihoa ja auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria. Kuiva iho voi näkyä esimerkiksi ihon kutinana, punoituksena ja hilseilynä. Oireet voivat olla yleisiä erityisesti talvella, kun ilma on kuivaa. Päivävoiteen käytön lisäksi, kuivan ihon hoitoa ei kannata jättää ainoastaan päivään, vaan pidä huoli kuivan ihon kosteuttamisesta aamusta iltaan. Myös yöksi on hyvä käyttää jonkinlaista kosteusvoidetta. Koska kuiva iho voi tulehtua helposti, on hyvä pitää huolta ihon riittävästä kosteuttamisesta.

 

Rasvoittuva iho

Rasvoittuvalle iholle tarkoitetun päivävoiteen tarkoituksena on vähentää ihon kiiltämistä sekä rasvoittumista. Syynä ihon rasvoittumiselle on ​​tavallista runsaampi talintuotanto, jonka seurauksena iholla saattaa ilmetä erilaisia epäpuhtauksia. Tällaisen epäpuhtaan ihon hoitoon sopii hyvin talintuotantoa tasapainottava päivävoide, joka kosteuttaa ihoa ja parantaa ihon suojakerroksen toimintaa. Yksi yleinen rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitetun päivävoiteen ainesosa on salisyylihappo. Salisyylihappo parantaa ihon talintuotantoa ja tehostaa mahdollisten epäpuhtauksien paranemista.

 

Sekaiho

Sekaiho on melko yleinen ihotyyppi. Sekaihossa ihon eri alueet ovat erilaisia, joten ne voivat olla samaan aikaan rasvaisia, normaaleita tai kuivia. Tärkeää on kuitenkin pitää huolta ihon riittävästä kosteuttamisesta. Valitse siis sopiva ihonhoitotuote ja päivävoide ihon eri alueille.

 

Couperosa-päivävoiteet

Couperosa on kosmetiikassa käytetty termi, jolla tarkoitetaan ruusufinnin lievää astetta. Couperosaa esiintyy vain valkoihoisilla ihmisillä, ja se on yleistä ohuella ja herkällä iholla, joka on suomalaistenkin yleisin ihotyyppi. Couperousan keskeinen oire on kasvojen punoitus.

 

Olo-apteekin valikoimasta löydät laadukkaita kosmetiikkatuotteita, jotka on suunniteltu juuri couperosaihon hoitoon. Couperosaihoisen kannattaa tutustua juuri tälle ihotyypille tarkoitettuihin tuotteisiin, sillä tavalliset kosmetiikkatuotteet voivat pahentaa couperosaa, ja hoitamaton couperosa voi kehittyä ruusufinniksi. 

 

Anti-age päivävoiteet

Anti-age päivävoiteet suojaavat ihoa vanhenemisen vaikutuksilta ja pitävät ihon nuorekkaana ja hyvävointisena. Voiteet muun muassa lisäävät ihon kimmoisuutta, tasoittavat pigmenttiläiskiä ja silottavat ryppyjä ja juonteita. Useat anti-age voiteet myös tukevat esimerkiksi kollageenin muodostumista, mikä pitää ihon kimmoisana ja nuorekkaana.

 

Yksi anti-age päivävoiteissa usein käytetty ainesosa on hyaluronihappo, joka syväkosteuttaa ihoa, tehden siitä sileämmän. Hyaluronihappoa on yksi ihon tärkeimmistä molekyyleistä ja se pystyy sitomaan jopa tuhatkertaisen määrän vettä omaan painoonsa nähden. Valitettavasti hyaluronihapon määrä iholla vähenee ikääntymisen myötä ja tämän seurauksena iho kuivuu sekä veltostuu.

 

Kollageenia puolestaan kutsutaan ihon nuoruuden proteiiniksi. Kuten hyaluronihappo, jonka määrä iholla vähenee ikääntyessä, myös kollageeni alkaa vähentymään iän myötä. Itse asiassa elimistön oma kollageenin tuotanto alkaa vähenemään jo 25 vuoden iässä, joten kollageenia on hyvä käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti, esimerkiksi päivävoiteen muodossa. Useissa kollageenia sisältävissä tuotteissa ja päivävoiteissa on lisäksi mukana biotiinia sekä C-vitamiinia, joka tehostaa kollageenin vaikutusta.

 

Päivävoiteet ihonhoitoon Olo-apteekista

Olipa ihosi ikääntynyt, kuiva, rasvainen tai ihan normaali, saat ihollesi sopivan päivävoiteen Olo-apteekista. Tutustu eri ihotyypeille tarkoitettuihin päivävoiteisiin ja löydä juuri sinulle sopiva voide. Olo-apteekin valikoimassa on edustettuna monipuolisesti lukuisia kotimaisia ja ulkomaisia laadukkaita merkkejä sekä eri ihotyypeille sopivia tuotteita. Tutustu valikoimaan Olo-apteekin verkkokaupassa ja tilaa päivävoide kätevästi netistä.