Gum Aftaclear spray 15 ml

Ei saatavilla
Vertailuhinta: 0.77 €/ml
11,60 €
30 päivän alin hinta: 11,39 €

AftaClear suihke on helppokäyttöinen apu suun limakalvovaurioihin, kuten aftoihin, pienkirurgisten toimenpiteiden jälkeen, oikomiskojeiden aiheuttamiin hankaumiin, puhkeavien hampaiden ienärsytykseen ja palovammoihin.

GUM Afta Clear spray on helppokäyttöinen ja pitkävaikutteinen välitön kivunlievitys aftojen, suun haavaumien, rakkuloiden, oikomishoidon ja hammasproteesin aiheuttamien hiertymien, lievien palovammojen tai muiden suun pienien vammojen hoitoon. Tuote sopii sekä aikuisille että lapsille.


Käyttö:  Käytä suihketta ruokailun jälkeen 2 tai 3 kertaa päivässä tai useammin, jos tarpeen. Käytetään viikon ajan tai kunnes oireet häviävät.


Ei alkoholia, ei kirvele eikä ärsytä, ei polta eikä kuivata suuta.

Sorbitoliliuos, propaanidioli (zemea), vesi, propyleeniglykoli, natriumsitraatti, mucosave FG (maltodextriini, Opuntia ficus-indica - varsiuute, Olea europae -lehtiuute), polykarbofiili (noveon AA-1 usp), PEG-40 risiiniöljy, tauriini, geogaerd ultra (glukonolaktoni, natriumbentsoaatti, kaliumglukonaatti), ksylitoli, sitruunahappo, natriumhydroksidi, natriumhyaluronaatti, Symrelief (bisabololi, Zingiber officinale -juuriuute), aromi, sukraloosi, stevia rebaudiana -uute, väriaineet (CI19140, CI42090).

Tuotetiedot
Pakkauskoko15 ml
Brändi Gum
Markkinoija Sunstar Sverige
SKU 2374239
EAN 7630019902229
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Gum