Gum Aftaclear spray 15 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.85 €/ml
12,80 €

AftaClear suihke on helppokäyttöinen apu suun limakalvovaurioihin, kuten aftoihin, pienkirurgisten toimenpiteiden jälkeen, oikomiskojeiden aiheuttamiin hankaumiin, puhkeavien hampaiden ienärsytykseen ja palovammoihin.

GUM Afta Clear spray on helppokäyttöinen ja pitkävaikutteinen välitön kivunlievitys aftojen, suun haavaumien, rakkuloiden, oikomishoidon ja hammasproteesin aiheuttamien hiertymien, lievien palovammojen tai muiden suun pienien vammojen hoitoon. Tuote sopii sekä aikuisille että lapsille.


Käyttö:  Käytä suihketta ruokailun jälkeen 2 tai 3 kertaa päivässä tai useammin, jos tarpeen. Käytetään viikon ajan tai kunnes oireet häviävät.


Ei alkoholia, ei kirvele eikä ärsytä, ei polta eikä kuivata suuta.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Gum Aftaclear spray 15 ml
Arviosi

Sorbitoliliuos, propaanidioli (zemea), vesi, propyleeniglykoli, natriumsitraatti, mucosave FG (maltodextriini, Opuntia ficus-indica - varsiuute, Olea europae -lehtiuute), polykarbofiili (noveon AA-1 usp), PEG-40 risiiniöljy, tauriini, geogaerd ultra (glukonolaktoni, natriumbentsoaatti, kaliumglukonaatti), ksylitoli, sitruunahappo, natriumhydroksidi, natriumhyaluronaatti, Symrelief (bisabololi, Zingiber officinale -juuriuute), aromi, sukraloosi, stevia rebaudiana -uute, väriaineet (CI19140, CI42090).

Tuotetiedot
SKU 2374239
EAN 7630019902229
Markkinoija Sunstar Sverige
Brändi Gum
Pakkauskoko15 ml
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita