Ivy Aia Face Serum Vitamin C 30 ml

Rating:
80% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.26 €/ml
7,90 € 8,90 €

IVY AÏA C-vitamiiniseerumi yhdessä Kiivi-uutteen kanssa ovat tehokkaita antioksidantin lähteitä, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, tehostavat kollageenituotantoa ja tasoittavat ihon sävyä. Auttaa hidastamaan ihon vanhenemista sekä juonteiden ja ryppyjen muodostumista. C-vitamiini kirkastaa sameaa ihoa, vaalentaa arpia ja hillitsee rasvoittuvan ja sekaihon talineritystä. Seerumin sisältämä natrium-askorbyylifosfaatti on C-vitamiinin vakaa muoto ja erittäin tehokas epäpuhtaan ihon hoitamisessa.

Tehokas antioksidantin lähde, joka taistelea vapaita radikaaleja vastaan, tehostaa kollageenituotantoa ja tasoittaa ihon sävyä.


Seerumit ovat tehotuotteita, joiden aktiiviaineet ovat tiivistetyssä muodossa ja näin pienen molekyylin ansiosta ne imeytyvät iholle tehokkaammin kuin kosteusvoide. Laita 1-2 tippaa puhdistetulle iholle aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Seerumi kannattaa käyttää kuuriluontoisesti saadakseen siitä täyden hyödyn.


Aktiiviset aineet: Vakaa C-vitamiinijohdannainen ja kiiviuute.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Ivy Aia Face Serum Vitamin C 30 ml
Arviosi

Aqua, GlycerinSodium Ascorbyl Phosphate, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Citric Acid, Actinidia Chinensis Fruit Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Phytate

Tuotetiedot
SKU 2210748
EAN 5713868003841
Brändi Ivy Aia
Markkinoija Tamro
Pakkauskoko30 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Ivy Aia