Arvio:
100% of 100

LabTex Care Nordic Tattarityyny

54,60 €
30 päivän alin hinta: 47,75 €
Vertailuhinta: 0.02 €/g

Stressiä ja kiputiloja lievittävä 100 % luonnollinen tattariakanoilla täytetty tyyny nukkumiseen. 

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Nuoruudessa käytin vastaavaa tyynyä ja vanhan tilalle ei millään löytynyt uutta. Joten aivan ihanaa, että löysin tämän tyynyn täältä! Tyynyn käyttö on helpottanut niska-hartiaseudun kipuja ja jäykkyyttä sekä vähentänyt jännityksestä johtuvaa päänsärkyä. Muokkautuu hyvin pään alla ja tukee niskaa ja hartioita, missä tahansa asennossa sitten nukkuukin.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Tattarityyny voidaan muokata itselle sopivanmuotoiseksi. Se tukee kaularangan luonnollista asentoa, ehkäisee päänsärkyä sekä niska-hartijaseudun kipuja ja jumitiloja. Tyynyn sisältämät tattarinakanat hierovat kevyesti pään ja niskan aluetta rentouttaen ja lievittäen stressitiloja. Tattarityynyn kokoa voi säädellä tarpeen mukaan poistamalla akanoiden määrää. Hyväntuoksuinen - luonnollisesti!

Tattarityynyn mitat 50 x 60 cm, paino n. 2,2 kg. Vetoketjullinen päällinen valkaisematonta puuvillaa. 

Allergeeniton, anelgeettinen, lihasten rentoutukseen, kuntoutukseen, reumatismiin, yöhikoiluun, neutraloi sähkölaitteiden tuottamaa säteilyä. Tattarin etuja ovat mm. matala kosteustaso, hyvä ilmankierto ja helppohoitoisuus. Lämpöä johtamattomana tattari ei hiosta ja on näin ollen ihanteellinen tyynyjen ja patjojen täytteenä tarjoten viileyttä kesällä ja lämpöä talvella. Voidaan käyttää myös kylmäkompressiona (pakastin) tai lämpöhoitona (uuni). Neutraloi sähkölaitteiden välittämää säteilyä luovuttamalla negatiivisia ioneja.

Tattarityynyn hoito

Vetoketjullinen tyynyliina pestään normaalisti konepesussa mutta tattaritäyte ei vaadi erityistä hoitoa sillä bakteerit tai punkit eivät juurikaan voi kasvaa siinä. Tattari on pölytöntä eikä se kerää pölyä itseensä. Tattarin ominaisuudet paranevat ajan myötä ja mikäli täytettä halutaan raikastaa, voi akanat ajoittain pakastaa tai asettaa aurinkoon.

Tuotetiedot

Pakkauskoko2200 g
Brändi LabTex
Markkinoija LabTex Oy
SKU 9514708
EAN 6429810606181
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä LabTex