Muut tuotteet unenlaatuun

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 35

Tilaamasi tuotteet

 1. Puhdas+ Glysine 100 % 200 g
  Arvio:
  100%
  7,13 €
 2. Puhdistamo Pharma Ilta Magnesium 100 kaps
  Arvio:
  88%
  13,80 €
 3. Puhdas+ Unijauhe 90 g
  Arvio:
  87%
  9,89 €
 4. NovaNight 30 tabl
  Arvio:
  80%
  15,60 €
 5. Mediflow vesityyny
  Arvio:
  95%
  87,90 €
 6. Breathe Right nenäteippi 30 kpl
  Arvio:
  80%
  17,50 €
 7. Harmonia niDRA 90 kaps 23 g
  Arvio:
  50%
  22,90 €
 8. Sedix 28 fol
  Arvio:
  70%
  14,90 €
 9. Puhdas+ L-Tryptofaani 100 g
  Arvio:
  80%
  12,29 €
 10. WAYA Premium 3D-unimaski musta 1 kpl
  Arvio:
  100%
  29,40 €
 11. WAYA Comfort 3D-unimaski musta 1 kpl
  Arvio:
  87%
  12,30 €
 12. Beurer Cosy lämpötyyny HK42
  Arvio:
  95%
  37,70 €
 13. Super Uni Magnesium 60 tabl
  17,60 €
 14. SEDONIUM 50 fol tabletti, päällystetty
  17,01 € 17,90 €
 15. Breathe Right Tan nenäteippi Large 4x30 kpl
  66,20 €
 16. Withings Sleep Analyser unianturi
  Arvio:
  100%
  148,95 €
 17. Duranoct 24 tabl
  12,53 €
 18. Posiform kuorsaajan tyyny
  Arvio:
  60%
  94,10 €
 19. Unital Plus 1,9 mg 30 tabl
  9,50 €
 20. Nordic Health Sleep Lotion 180 ml
  Arvio:
  70%
  18,30 €
 21. LabTex Care Nordic Tattarityyny
  Arvio:
  100%
  45,50 €
 22. Nordic Health Sleep Lotion Junior 135 ml
  Arvio:
  100%
  18,30 €
 23. WAYA Extra Soft unimaski vihreä 1 kpl
  19,40 €
 24. Vogel Uni rakeet pussi 14 x 2 g
  Arvio:
  79%
  11,69 € 16,70 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 35

Tilaamasi tuotteet

Nuku & voi hyvin: muut tuotteet parempiin yöuniin

Miten nukutti? Usein vastaus on hieman alavireinen hymähdys siitä, että paremminkin voisi yönsä nukkua. Parempien yöunien salaisuus piilee arkisissa tavoissa ja tuotteissa, jotka helpottavat nukahtamista sekä parantavat unenlaatua.

Hyvä uni on tärkeää meistä jokaiselle. Ilman hyvälaatuista unta kehomme ja mielemme eivät pysty toimimaan kuten on tarkoitus. Siksi kannattaakin panostaa siihen, missä nukkuu, miten nukkuu ja kuinka nukkumaanmenoon valmistautuu. Olo-apteekista löydät toimivaksi todetut vinkit ja tuotteet parempiin yöuniin, sillä unenlaatu näkyy kaikissa elämämme osa-alueissa.

Löydä sinulle sopiva tyyny – lämpötyyny, vesityyny tai tattarityyny

Tyynyn valinta vaikuttaa unenlaatuun. Nukahtamisesta tulee helpompaa ja yöunista sikeämpiä, kun tyyny on sinulle oikeanlainen.

Beurer Cosy lämpötyyny HK42 tuo ihanaa lämpöä kylmiin iltoihin. Tässä erittäin pehmeässä lämpötyynyssä on kolme erilaista lämpöasetusta ja automaattinen virrankatkaisu.

Mediflow® vesityyny on etenkin kroonisista niska-hartiaseudun vaivoista kärsiville henkilöille suunniteltu, hattaranpehmeä tyyny. Terapeuttinen vesi tekee tyynystä tukevan, mutta joustavan. Mediflow-vesityynyssä on lisäksi lämmöneristyskerros, joka estää kehon lämpötilan laskemista yön aikana pään, hartioiden ja niskan alueelta. 

LabTex Care Nordic tattarityyny tukee kaularangan luonnollista asentoa, ehkäisee päänsärkyä sekä niska-hartijaseudun kipuja ja jumitiloja. Tattarityyny on täytetty takkariakanoilla, jotka hierovat kevyesti pään sekä niskan aluetta.

Vuoteenlämmitin ja lämpöpeitto takaavat levolliset unet

Viileä huoneilma auttaa nukkumaan paremmin, mutta viileä sänky ei kuitenkaan houkuttele untenmaille. Vuoteenlämmittimen ansiosta voit pitää huoneilman viileänä ja silti nukkua mukavasti lämpimässä sängyssä. 

Lämpöpeitto tuo kaivattua lämpöä ja tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Valitse kuudesta eri lämpöasetuksesta sinulle sopiva. Automaattinen virrankatkaisu tekee tuotteen käytöstä turvallista, vaikka nukahtaisit lämpimään syleilyyn muutamassa minuutissa.

Magnesium ja muut univalmisteet apunasi

Iltasella otettu magnesium voi rauhoittaa kehoa sekä mieltä. Valikoimastamme löytyy magnesiumin lisäksi muita univalmisteita, jotka auttavat rauhoittumaan ja rentoutumaan ennen nukkumaanmenoa. Kokeile, niin huomaat, kuinka höyhensaaret kutsuvat.

Puhdistamo Pharma Ilta Magnesium

Puhdistamo Pharma Ilta Magnesium on täydellinen tuote kiireisen arjen keskelle rauhoittamaan iltaa. Tässä tuotteessa yhdistyvät sekä magnesium että l-tryptofaani. Tämä välttämätön aminohappo nimeltään l-tryptofaani on tärkeä serotoniinin ja melatoniinin lähtöaine. Suosittelemme kokeilemaan, jos Nukkumattia ei näy.

Ashwagandhaa ja sahramia sisältävä Harmonia niDRA

Harmonia niDRA sisältää helposti imeytyvän uuteyhdistelmän sahramia (Affron®) sekä ashwagandhaa (KSM66®), jotka helpottavat rauhoittumista ja tukevat nukahtamista.

Tuotteen sisältämän ashwagandhan tiedetään tukevan nukahtamista, edistävän palautumista ja helpottavan kehoa hermostuneisuuden sekä levottomuuden suhteen.

Koe kamomillan lempeys: Puhdas+ Unijauhe

Lempeän kamomillan makuinen Puhdas+ Unijauhe sisältää neljä tehokasta ja luonnollista uneen vaikuttavaa ainetta: kamomillaa, inositolia, glysiiniä sekä ripauksen melatoniinia.

Nauti vain yksi mittalusikallinen tätä unijauhetta ja huomaat, kuinka ihanat, uniset ajatukset hiipivät mieleesi. Nopeavaikutteinen ja helppokäyttöinen unijauhe on pitkän illan pelastus

Anna kyytiä stressille – Unital Plus 

Unital Plus saa voimansa L-teaniinista, magnesiumista, melatoniinista sekä B6-vitamiinista. Tämän monipuolisen univalmisteen sisältämän vihreän teeuutteen L-teaniini rauhoittaa ja rentouttaa mieltä. Se myös lievittää tehokkaasti stressiä ennen nukkumaanmenoa ja tukee näin luonnollista unta. Yksi tabletti ennen nukkumaanmenoa riittää levolliseen yöhön.

Häiritsevätkö yölliset heräämiset? Kokeile NovaNight

Kolmivaikutteinen Novanight lyhentää nukahtamisaikaa, vähentää yöllisiä heräämisiä ja rauhoittaa mieltä sekä kehoa. Tuote sisältää muun muassa melatoniinia, sitruunamelissaa, tuliunikkoa ja rohtopassionia – tarkoin valitut ainesosat tekevät sen mitä pitää.

Unensaantivaikeuksiin Sedonium

Unensaantivaikeudet vaivaavat monia. Sedonium on kasvirohdosvalmiste, jota käytetään tilapäisiin, lieviin jännitystiloihin sekä unensaantivaikeuksiin. Tämän univalmisteen vaikuttavana lääkeaineena toimii valeriaana eli rohtovirmajuuri.

 

Unianturi analysoi unenlaatua puolestasi

Unenlaadun analysoiminen antaa sinulle ensiarvoisen tärkeää tietoa siitä, miten nukut ja kuinka voisit parantaa unesi laatua. Analysoinnin ansiosta osaat tehdä juuri oikeita päätöksiä sekä valita sinulle sopivat tuotteet unenlaadun parantamiseksi.

Withings Sleep Analyser unianturi sisältää maailman edistyksellisimpiä antureita ja tekniikkaa unen analysoimiseksi. Unianturi antaa tietoa muun muassa unisykleistä, unenlaadusta, sykkeestä sekä havaitsee mahdollisen uniapnean tai kuorsauksen.

Unianturin käyttö on helppoa, sillä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin asentaa anturi patjasi alle ja seurata tuloksia seuraavana päivänä.

Paras luontaistuote unettomuuteen

Luontaistuotteista löytyy hyviä apukeinoja unettomuuden hoitoon. Suosittelemme muun muassa Sedoniumia, joka saa voimansa valeriaanasta. Myös kamomilla on loistava rohdoskasvi rauhoittamaan ja rentouttamaan mieltä sekä kehoa ennen nukkumaanmenoa. Kamomillaa sisältää esimerkiksi asiakkaidemme rakastama Puhdas+ Unijauhe.

Tuotteet nukahtamisen helpottamiseksi ja sikeämpiin uniin Olo-apteekista

Hyvä uni tuo hyvän olon. Laadukkaan ja riittävän unen tärkeyttä ei voi korostaa liikaa. Unenlaatu vaikuttaa merkittävästi jokaiseen uuteen päivään – tiedät taatusti itsekin sen, kuinka huonosti nukkuneena ei mistään meinaa tulla mitään. 

Me Olo-apteekin asiantuntijat olemme koonneet sinua varten laadukkaimmat tuotteet uneen ja nukkumiseen, jotta voit nauttia levollisista yöunista sekä paremmasta arjesta.