Lactrase 100 kpl kapseli

Arvio:
87% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.23 €/kpl
22,70 €
30 päivän alin hinta: 22,70 €

Helposti nieltävä Lactrase kapseli laktoosin pilkkomiseen.

Sertifikaatit

Avainlippu

Lactrase sisältää Aspergillus oryzae -mikrobin tuottamaa laktaasientsyymiä, joka pilkkoo maitosokerin eli laktoosin tehokkaasti. Siksi se toimii helposti, tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa tilanteissa.


Laktaasientsyymivalmiste laktoosin eli maitosokerin pilkkomiseen. Laktoosipitoisen ruoan kanssa otettuna Lactrase vähentää laktoosi-intoleranssin oireita, kuten vatsan turvotusta, ilmavaivoja ja ripulia. Sopii kaikenikäisille, myös yli 3-vuotiaille lapsille ja raskaana oleville. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Valmistettu Suomessa. 


Pakkauskoko: 100 kapselia


Annostus: 1-2 kapselia ennen laktoosipitoisen ravinnon nauttimista. Voit tarvittaessa avata kapselin ja sekoittaa sisällön jäähtyneeseen ruoka-annokseen tai pinnalta sulaneeseen ruokaan, kuten jäätelöön. 


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

maissimaltodekstriini, Aspergillus oryzae -mikrobin tuottama laktaasientsyymi, liivate, värit (titaanidioksidi, rautaoksidi), stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).1 kapseli sisältää: laktaasientsyymi 5000 FCC-yksikköä.

Tuotetiedot
Pakkauskoko100 kpl
Päiväys 22.12.2025
Brändi Lactrase
Markkinoija Verman
SKU 2073906
EAN 6417927350509
Sertifikaatit Avainlippu
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Lactrase