Lactrase 30 kpl kapseli

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.39 €/kpl
11,60 €
30 päivän alin hinta: 11,60 €

Helposti nieltävä Lactrase kapseli laktoosin pilkkomiseen.

Sertifikaatit

Avainlippu

Lactrase sisältää Aspergillus oryzae -mikrobin tuottamaa laktaasientsyymiä, joka pilkkoo maitosokerin eli laktoosin tehokkaasti. Siksi se toimii helposti, tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa tilanteissa.


Laktaasientsyymivalmiste laktoosin eli maitosokerin pilkkomiseen. Laktoosipitoisen ruoan kanssa otettuna Lactrase vähentää laktoosi-intoleranssin oireita, kuten vatsan turvotusta, ilmavaivoja ja ripulia. Sopii kaikenikäisille, myös yli 3-vuotiaille lapsille ja raskaana oleville. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Valmistettu Suomessa.


Pakkauskoko: 30 kapselia


Annostus: 1-2 kapselia ennen laktoosipitoisen ravinnon nauttimista. Voit tarvittaessa avata kapselin ja sekoittaa sisällön jäähtyneeseen ruoka-annokseen tai pinnalta sulaneeseen ruokaan, kuten jäätelöön.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


maissimaltodekstriini, Aspergillus oryzae -mikrobin tuottama laktaasientsyymi, liivate, värit (titaanidioksidi, rautaoksidi), stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).


1 kapseli sisältää: laktaasientsyymi 5000 FCC-yksikköä. 

Tuotetiedot
SKU 2073757
EAN 6417927350530
Brändi Lactrase
Markkinoija Verman
Sertifikaatit Avainlippu
Pakkauskoko30 kpl
Tuoteryhmät