Licener Täishampoo 100 ml

30 päivän alin hinta: 20,49 €

Licener®-shampoo on helppokäyttöinen kertahoito, joka tappaa päätäit ja saivareet jo 10 minuutissa.

Tuotekuvaus

Licener®-shampoo on helppokäyttöinen kertahoito, joka tappaa päätäit ja saivareet jo 10 minuutissa. Shampoo sisältää luonnollista

neempuu-uutetta ja shampoon vaikutusmekanismi perustuu siihen, että se tukahduttaa täit ja rikkoo saivareiden kuoren.


Shampoo tappaa täit ja saivareet yhdellä käyttökerralla ja sen vaikutustapa on sellainen, ettei täille pääse muodostumaan vastustuskykyä sitä vastaan.


Licener®-täishampoo levitetään kuiviin hiuksiin ja se on helppo huuhdella pois. Licener® ei sisällä öljypohjaisia aineita, eikä hiuksia tarvitse kammata täikammalla tai pestä tavallisella shampoolla hoidon jälkeen. Mieto Licener®-shampoo ei sisällä kemikaaleja eikä herkästi syttyviä aineita.


Uute kulkeutuu täin hengityselimistöön, aina hengitysputkiin asti. Tällöin täi kuolee minuuteissa, koska hapenkulku täin sydämeen heikkenee nopeasti ja sen aineenvaihdunta häiriintyy. Uute ympäröi saivareet ja rikkoo niiden suojakuoren tappaen täit ja saivareet yhdellä käyttökerralla.

Ainesosat

Neem-puun uutetta, vettä, polyglyseryyli-3-kapraattia, kokamidopropyylibetaiinia, glyseryylilauraattia, glyserolia, lauryyliglukosidia, dioktyylieetteriä, lauryylialkoholia, bentsyylialkoholia, bentsoehappoa, sorbiinihappoa, dimetyyliglutaraattia, dimetyyliadipaattia.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.


Tuotetiedot

Pakkauskoko100 ml
Brändi Licener
Markkinoija Teva Finland
SKU 2082048
EAN 6430020730665
Tuoteryhmät