Arvio:
90% of 100

Licener täishampoo 100 ml

18,50 €
30 päivän alin hinta: 18,50 €
Vertailuhinta: 0.13 €/g

Täistä eroon 10 minuutissa

Kertahoito riittää
Luonnollinen tuote
100 % tehokas
Mieto, tuoksuton ja hypoallergeeninen
100 % Vegaaninen täishampoo

Saatavilla

Arvostelut

4.5
  • Tehokas ja helppokäyttöinen. Hintava, mutta mieluummin kalliimpi tuote, joka tehoaa, kuin halvempi, jonka jälkeen löytyy vielä eläviä täitä.

    Suosittelen
  • Toimi lapsen täihäätöön paremmin kuin ensin kokeilemamme halvempi tuote. Tämän avulla lopulta päästiin eroon täistä. Myös tuoksuttomuus positiivista.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Licener®-täishampoo levitetään kuiviin hiuksiin ja se on helppo huuhdella pois. Licener® ei sisällä öljypohjaisia aineita, eikä hiuksia tarvitse kammata täikammalla tai pestä tavallisella shampoolla hoidon jälkeen. Mieto Licener®-shampoo ei sisällä kemikaaleja eikä herkästi syttyviä aineita. Uute kulkeutuu täin hengityselimistöön, aina hengitysputkiin asti. Tällöin täi kuolee minuuteissa, koska hapenkulku täin sydämeen heikkenee nopeasti ja sen aineenvaihdunta häiriintyy. Uute ympäröi saivareet ja rikkoo niiden suojakuoren tappaen täit ja saivareet yhdellä käyttökerralla.

Annostelu:

Yksi Licener®-käyttökerta riittää! Licener®-täishampoo tuhoaa täit ja saivareet yhdellä käyttökerralla jopa kymmenessä minuutissa. Shampoo on hellävarainen iholle ja hiuksille, se ei kirvele eikä se sisällä kemiallisia hajusteita.
Yksi pullo riittää joko pitkien hiusten käsittelyyn tai kaksien lyhyiden hiusten käsittelyyn.


Huomioitavaa:

Alle 2 vuoden ikäisten lasten hoitoa koskevia tutkimuksia ei ole suoritettu.
Licener-shampoota ei saa käyttää sellaiselle henkilölle, joka on allerginen jollekin valmisteen sisältämälle ainesosalle. Muiden shampoiden tapaan Licener® voi aiheuttaa lievää silmien ärsytystä. Pyri välttämään shampoon joutumista silmiin. Jos ainetta kuitenkin joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä.
Jos yliherkkyyteen tai allergiaan viittaavia oireita tai muita haittavaikutuksia ilmenee, keskeytä käyttö ja ota yhteys lääkäriin.

Raskaus ja imetys:

Licener®-shampoota ei pidä käyttää raskauden tai imetyksen aikana keskustelematta ensin asiasta lääkärin kanssa.

Ainesosat

Neem-puun uutetta, vettä, polyglyseryyli-3-kapraattia, kokamidopropyylibetaiinia, glyseryylilauraattia, glyserolia, lauryyliglukosidia, dioktyylieetteriä, lauryylialkoholia, bentsyylialkoholia, bentsoehappoa, sorbiinihappoa, dimetyyliglutaraattia, dimetyyliadipaattia.

Tuotetiedot

Pakkauskoko142 g
Päiväys 31.3.2026
Brändi Licener
Markkinoija Muut
SKU 2209831
EAN 7311990042028
Kategorioita