Lily Lolo Mineraalimeikkipuuteri SPF 15 China Doll 10g

21,80 €
30 päivän alin hinta: 19,62 €
Vertailuhinta: 2.18 €/g

Lily Lolo mineraalimeikkipuuteri on erittäin hienojakoinen mineraalimeikkipohja, joka sopii kaikille ihotyypeille ja antaa iholle kauniin, tasaisen ja valovoimaisen pinnan.  Sisältää SPF15-aurinkosuojan. Meikkipohjia voi kerrostaa, jolloin saadaan aikaan peittävä ja silti kuulas lopputulos.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Tuote on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, jotka auttavat ihoa säilymään terveenä ja minimoimaan siinä olevia sävyeroja ja virheitä. Sopii erinomaisesti myös epäpuhtaalle ja herkälle iholle. Neutraalin sävyiselle iholle käyvät myös sävyt Barely Buff, Blondie, China Doll, Cookie ja Porcelain. Lukittava kansi, joka ei vuoda tai aiheuta sotkua. China Doll-sävy sopii erittäin vaalean - vaalean neutraalille pohjasävylle.


Käyttö:

Käytä Super Kabuki -siveltimen kanssa virheettömän lopputuloksen saavuttamiseksi. Levitä kasvoille kosteuttava voide tai seerumi ja anna sen imeytyä parin minuutin ajan. Kasvojesi tulee olla kuivat parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ripottele mineraalimeikkipohjaa hieman purkin kannelle ja pyörittele Kabuki-siveltimeen. Napauta ylimääräinen mineraalimeikkipuuteri kannen reunaan. Levitä mineraalimeikkipohja kasvoille pyörivin liikkein. Kerrosta, kunnes peittävyys on mielestäsi riittävä.

Ainesosat

Mica, Zinc Oxide [+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide)]

Tuotetiedot

Pakkauskoko10 g
Brändi Lily Lolo
Markkinoija Miraz Trading
SKU 20001286
EAN 5060198291104
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Lily Lolo