Lily Lolo Super Kabuki Brush

22,40 €
30 päivän alin hinta: 20,16 €
Vertailuhinta: 6.40 €/m

Lily Lolo Super Kabuki Brush on pehmeä ja erinomainen sivellin mineraalimeikkipohjan työstämiseen pyöristetyn reunansa ansiosta. 

Saatavilla

Tuotekuvaus

Runsaat harjakset takaavat tasaisen lopputuloksen. Lyhyt ja paksu varsi istuu hyvin kämmenelle ja tekee työskentelystä nopeaa ja vaivatonta. Siveltimen karva on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka kestää erinomaisesti toistuvaa käyttöä ja pesua.

Käyttö:
Annostele mineraalimeikkipohjaa kannelle ja kosketa pintaa Kabukin harjaksilla. Kopauta Kabukin pintaa kantta vasten, jotta ylimääräinen mineraalijauheen poistamiseksi. Työstä meikkipohjaa liikuttamalla Kabukia kasvoilla pyörivin liikkein. Kohdista Kabukiin kevyttä painetta, jotta mineraalimeikkipohja sulautuu kunnolla. Kerrosta,kunnes olet saavuttanut haluamasi peittävyyden.

Siveltimen pesu:
Pese sivellin lämpimän veden alla siten, että harjaosa osoittaa alaspäin. Vaahdota kevyesti miedolla shampoolla tai siveltimien pesuaineella. Huuhtele juoksevan veden alla, kunnes siveltimestä ei irtoa enää likaa. Purista kevyesti kuivaksi ja aseta pyyhkeen päälle harjaosa alaspäin kuivumaan.

Siveltimen korkeus 7 cm

Tuotetiedot

Pakkauskoko3.5 m
Brändi Lily Lolo
Markkinoija Miraz Trading
SKU 20001292
EAN 96040096
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Lily Lolo