Arvio:
100% of 100

Linola Suojaava balsami 50 ml

15,10 €
30 päivän alin hinta: 15,10 €
Vertailuhinta: 0.22 €/g

Linola Suojaava balsami estää hien, virtsan ja ulosteen aiheuttaman ihon ärsytyksen sekä esim. pyöräilyn, vaatteiden ja pikkuhousunsuojien aiheuttamien hiertymien syntymisen. Balsami ei sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikonia eikä lanoliinia.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Oikein hyvin toimiva suojavoide!

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Vaivaavako sinua tai läheistäsi ikävät hautumat tai hiertymät intiimialueella tai pepussa? Nämä voivat olla kiusallisia, mutta onneksi hoidettavissa. Olo-apteekista löydät Linolan Suojaavan Balsamin, joka sopii ehkäisemään hiertymiä ja hautumia kaikenikäisillä.

Linola Suojaava Balsami
Linola Suojaava Balsami on nimensä mukaan iholle levitettävä balsami, joka suojaa ihoa. Tuote muodostaa iholle läpinäkyvän, vettähylkivän, kestävän kalvon. Sopii käytettäväksi myös intiimialueella, pepun iholla sekä nivusalueella. Tuote suojaa niin kosteuden ja eritteiden aiheuttamalta hautumilta kuin hankauksen aiheuttamilta hiertymiltä. Linola Suojaava Balsami sopii kaikenikäisille vauvasta vaariin.

Linola suojaavan balsamin käyttökohteet aikuisilla
Linola Suojaava Balsami suojaa aikuisten ihoa hiertymiltä ja hautumilta. Harrastatko aktiivisesti liikuntaa, kuten pyöräilyä, ratsastusta tai soutua? Liikuntaharrastukset voivat toisinaan aiheuttaa epämiellyttäviä hankaumia erityisesti nivusalueelle. Voit ehkäistä näitä käyttämällä Linola Suojaavaa Balsami intiimialueen, pepun ja nivusten iholle ennen suoritusta. Iho tulee suojata uudelleen vessassa käynnin ja alueen pyyhkimisen jälkeen.

Urheilun ohella Linolan Suojaava Balsami sopii myös estämään hautumia, joita esimerkiksi virtsankarkailun ja ulosteen pidätysongelmien yhteydessä voi syntyä. Hautumien ehkäisyssä auttaa paitsi Linolan suojaava balsami, myös suojien tai vaippojen säännöllinen vaihto kuiviin ja puhtaisiin ja näin hautumisen välttäminen.

Huomaa, että Linola Suojaava Balsami voi heikentää kondomien kestävyyttä. Mikäli käytät Linola Suojaavaa Balsamia intiimialueelle, puhdista balsami pois alueelta ennen kondomien käyttöä.

Mihin Linola Suojaavaa Balsamia voi käyttää vauvoilla ja lapsilla?
Linola Suojaava Balsami sopii suojaamaan myös vauvojen ja lasten herkkää ihoa hautumilta ja hiertymiltä. Levitä tuotetta vauvan peppuun ja intiimialueelle vaipan vaihdon jälkeen. Balsami voidaan poistaa kylvyssä iholta.

Ainesosat

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCOGLYCERIDES, AQUA, OCTYLDODECYL MYRISTATE, OLEYL ERUCATE, ACACIA DECURRENS/JOJOBA/SUNFLOWER SEED CERA/ POLYGLYCERYL-3 ESTERS, GLYCERYL STEARATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCERYL DIBEHENATE, GLYCERYL BEHENATE, TRIBEHENIN, BENZYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, OCTENIDINE HCL, HYDROXYPHENYL PROPAMIDOBENZOIC ACID, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, BISABOLOL, ASCORBYL PALMITATE

Tuotetiedot

Pakkauskoko68 g
Päiväys 31.5.2026
Brändi Linola
Markkinoija Dr. Wolff Finland Oy
SKU 2136349
EAN 4048882659790
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Linola