Arvio:
97% of 100

Lumoral aloituspakkaus (sis. 10 Lumorinseä)

193,90 €
30 päivän alin hinta: 193,90 €
Vertailuhinta: 0.28 €/g

Huolehdi suun terveydestä helposti kotona! Lumoral-aloituspakkaus suun terveyteen. Puhtaat hampaat, terveet ikenet ja raikas hengitys.

Vähentää hammaskiven muodostumista. Ehkäisee hampaiden reikiintymistä. Hoitaa ärtyneitä ja tulehtuneita ikeniä. Raikastaa hengityksen. Ylläpitää suun tervettä bakteeritasapainoa. Vaalentaa hampaita ja poistaa värjäytymiä. 

Kolme helppoa käyttövaihetta

 • purskuttele Lumorinse-suuvettä

 • valota sen jälkeen Lumoral-laitteella ja 

 • pese lopuksi hampaat. 

CE-merkitty luokan IIa lääkinnällinen laite. 30 vuorokauden täysi tyytyväisyystakuu tai rahat takaisin!


Saatavilla

Arvostelut

4.9
 • Lumoral on helppo laite käyttää, puhdistaa hampaat erittäin puhtaiksi, jotenkin raikkaampi olo suussa käytön jälkeen.

  Suosittelen
 • Auttaa ientulehdukseen

  Auttoi pahaan ientulehdukseen ja hammaskiven muodostumiseen. Suuhygienistini suositteli tätä ja käytän varmasti jatkossakin säännöllisesti. Käyttö helppoa, eikä vie paljon aikaa.

  Suosittelen
 • Nopea toimitus ja kaikki niin kuin pitikin.

 • Aloituspakkauksella helposti alkuun

  Olen käyttänyt laitetta vasta muutaman kerran, joten en vielä osaa sanoa sen vaikutuksista. Laite on kuitenkin toiminut hyvin ja sitä on ollut helppo käyttää. Aloituspakkauksessa on kaikki tarvittava kätevästi mukana. Laite kuumenee melko paljon suussa, mikä saattaa aluksi säikäyttää, mutta siihenkin tottuu. Olen odottanut tällaista laitetta pitkään, joten olen todella tyytyväinen, että näitä on tullut tavallisten kuluttajien käyttöön.

  Suosittelen
 • Hyvä laite, itselläni ollut jo aiemmin ja nyt ostin myös miehelle joululahjaksi oman Lumoralin!

  Suosittelen
 • Helppo käyttää

  Lumoral on ollut käytössä vasta muutaman viikon, joten kokemusta on vähän. Laite on helppokäyttöinen. Pelkäsin, että on liian suuri minulle, mutta hyvin sopii. Valmis ajastus helpottaa käyttöä, kun ei tarvitse kytätä kellosta aikaa.

  Suosittelen
 • Vaimoni hankki aikaisemmin ja hammaskiveä jota on aiemmin aina jouduttu poistamaan ei ole enää päässyt muodostumaan.

  Suosittelen
 • Ihanan koukuttava laite! Auttoi välittömästi pahanhajuiseen hengitykseen. Vajaan kuukauden käytön jälkeen hampaani näyttävät vaaleammilta sekä ovat todella ihanan puhtaat ja entistä helpommin hoidettavat. Niitä ei myöskään vihlo enää!

  Suosittelen
 • erinomainen innovaatio! suosittelen. Tällainen keksintö on todellakin tervetullut! Ihana superpuhdas fiilis suussa/hampaissa "käsittelyn"jälkeen. Hampaani ovat kiiltävät kuin kaakelit konsanaan!

  Suosittelen
 • Lumorinse on hyvä tuote koska maku on mieto eikä ärsytä suuta.

Tuotekuvaus

Vaivaako pahanhajuinen hengitys, hampaiden reikiintyminen, värjäytymät tai muut kiusalliset suun ongelmat? Lumoral on helppokäyttöinen ratkaisu näihin ongelmiin.

Hammaslääkäreiden ja Suomen Suuhygienistiliiton suosittelema Lumoral on suomalainen innovaatio, jonka ansiosta huolehdit suun terveydestä vaivattomasti kotona. Tuote on suunniteltu hammassairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. 


Hoidolla on monia positiivisia vaikutuksia suun hyvinvointiin:


 • vähentää hammaskiven muodostumista

 • ehkäisee hampaiden reikiintymistä

 • hoitaa ärtyneitä ja tulehtuneita ikeniä

 • raikastaa hengityksen

 • ylläpitää suun tervettä bakteeritasapainoa

 • vaalentaa hampaita ja poistaa värjäytymiä hampaista

Kuinka Lumoral toimii?

Lumoral-hoidon teho perustuu Lumorinse-suuhuuhteen ja Lumoral-laitteen innovatiiviseen yhteisvaikutukseen. Valolla aktivoituva Lumorinse-suuhuuhde poistaa hampaista myös mikroskooppisen plakin, jota ihmissilmän on mahdotonta havaita. Antibakteerinen vaikutus kohdistuu vain hammasplakkiin, suojellen suun tervettä bakteeritasapainoa. 


Menetelmä perustuu bakteerien tuhoamiseen reaktiivisen hapen avulla, jota syntyy kun valoherkkä aine altistetaan valolle. Suuhuuhteen valoherkkä aine on laajasti käytetty ja turvallinen väriaine nimeltään indosyaniinivihreä.

Kaksi kertaa viikossa riittää

Lumoral-hoito tehdään kahdesti viikossa. Suu purskutellaan Lumorinse-suuhuuhteella, jonka jälkeen Lumoral-laite asetetaan suuhun 10 minuutin ajaksi. Lopuksi harjataan hampaat. 

Hoidon tulokset

Suu tuntuu puhtaammalta ja terveemmältä. Säännöllisesti käytettynä laite ennaltaehkäisee ientulehdusta, hampaiden kiinnityskudoksia tuhoavaa parodontiittia, hampaiden reikiintymistä sekä suun limakalvojen tulehdusta. Lumoralin hyötyihin kuuluu myös halitoosin eli pahanhajuisen hengityksen ehkäiseminen. 


Lisäksi Lumoral vähentää hammaskiven muodostumista. Hammaskivi on seurausta kovettuneesta plakista, jota ei ole poistettu pitkään aikaan. Kun poistat plakin Lumoral-menetelmän avulla hyvissä ajoin, ei hammaskiveä ehdi muodostumaan.


Parhaat tulokset saavutetaan säännöllisellä, vähintään kaksi kertaa viikossa tehdyllä hoidolla, mutta huomaat eron hampaiden puhtaudessa jo ensimmäisistä käyttökerroista lähtien. Monet asiakkaamme suosittelevat tätä hoitoa, eikä ihmekään!

Lumoral oikomishoidon aikana

Voit käyttää laitetta myös oikomishoidon aikana. Hammasplakkia kertyy helposti oikomiskojeen ympärille, ja sen poistaminen tavallisella hammasharjalla tai -langalla saattaa olla hankalaa. Lumoral-hoito on erinomainen tapa parantaa suuhygieniaa myös tällöin.

Näin käytät tuotetta – kolme helppoa vaihetta

Laite on helppo yhdistää osaksi omaa kotihoitoa. Hoidon kesto on ainoastaan 10 minuuttia ja se tehdään kaksi kertaa viikossa ennen hampaiden harjausta.


 1. Purskuttele ensin suu mintunmakuisella Lumorinse-suuhuuhteella 60 sekuntia. Valoherkkä väriaine kiinnittyy plakin pintaan.

 2. Käytä Lumoral-laitetta 10 minuuttia. Valo aktivoi suuhuuhteen, joka käynnistää antibakteerisen vaikutuksen. Lämmön tunne on osa hoitoa. Laite sammuu itsestään hoidon jälkeen.

 3. Harjaa hampaat huolellisesti. Myös silmille näkymätön, mikroskooppinen plakki irtoaa paremmin ja hampaistasi tulee hämmästyttävän puhtaat.

Lumoral sopii myös ientulehduksen ja parodontiitin hoitoon

Ientulehdus aiheuttaa moninaisia ongelmia suussa. Lumoral-hoito vähentää vahingollisten bakteerien määrää ja hoitaa siten aktiivista ientulehdusta. Kun ientulehdus saadaan hoidettua, ei parodontiitti tai alkava parodontiitti pääse kehittymään.


Jos parodontiitti on jo kehittynyt, voidaan laadukkaalla hoidolla hidastaa sairauden etenemistä. Laite tukee ammattilaisten toteuttamaa hoitoa vähentämällä tehokkaasti parodontiittia ylläpitävää bakteerikantaa suussa.

Lumoral hinta sisältää:


 • 1 Lumoral-laite, suukappale 

 • 10 kpl Lumorinse-poretabletteja

 • 1 Virtalähde

 • Mittakuppi

 • Pikaohje

 • Käyttöohje 

 

Lumorinse-suuhuuhteen koostumus: 

Mannitoli, ksylitoli, askorbiinihappo, natriumbikarbonaatti, polyvidoni, indosyaniinivihreä, magnesiumstearaatti, piidioksidi ja piparminttuaromi.


Vaikuttava aine: Indosyaniinivihreä 7,0 mg.

Lumoral kokemuksia 

Moni asiakas on ollut tyytyväinen laitteen käytöstä saamiinsa hyötyihin.


"Helppo käyttää ja hampaat tuntuvat puhtaalta. Hammaslääkärikin huomasi eron."


"Todella puhtaat hampaat ja raikas suu. Hinta-laatusuhde loistava!"


"Olen nyt käyttänyt tuotetta jonkin aikaa. Laite on miellyttävä käyttää ja hampaat tuntuvat puhtaammilta käytön jälkeen. Myös tummentumat hampaissa ovat alkaneet vaaleta. Hyvä tuote."


Haluatko ostaa laitteen kahdelle? Tutustu Lumoral kahdelle (aloituspakkaus + lisäsuukappale) -tuotteeseen. 

Lue lisää blogista: Parodontiitin hoito ja ehkäisy kotona: Lumoral auttaa

Tuotetiedot

Pakkauskoko700 g
Brändi Lumoral
Markkinoija Koite Health
SKU 9509835
EAN 6429810197009
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Lumoral