Lumoral aloituspakkaus (sis. 10 Lumorinseä)

Rating:
98% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 193.90 €/kpl
193,90 €
30 päivän alin hinta: 188,90 €

Huolehdi suun terveydestä helposti kotona! Lumoral-aloituspakkaus suun terveyteen. Puhtaat hampaat, terveet ikenet ja raikas hengitys.

Vähentää hammaskiven muodostumista. Ehkäisee hampaiden reikiintymistä. Hoitaa ärtyneitä ja tulehtuneita ikeniä. Raikastaa hengityksen. Ylläpitää suun tervettä bakteeritasapainoa. Vaalentaa hampaita ja poistaa värjäytymiä. 

Kolme helppoa käyttövaihetta

 • purskuttele Lumorinse-suuvettä

 • valota sen jälkeen Lumoral-laitteella ja 

 • pese lopuksi hampaat. 

CE-merkitty luokan IIa lääkinnällinen laite. 30 vuorokauden täysi tyytyväisyystakuu!

Huolehdi suun terveydestä helposti kotona. Hammaslääkäreiden suosittelema Lumoral on suomalainen innovaatio suun terveyden ylläpitoon sekä hammassairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn kotona.

Hoidon teho perustuu valolla aktivoitavaan antibakteeriseen Lumorinse-suuhuuhteeseen, joka poistaa hampaista mikroskooppisen plakin. Se on ensimmäinen lääkinnällinen ratkaisu, joka kohdistaa antibakteerisen vaikutuksensa vain hammasplakkiin, suojellen suun tervettä bakteeritasapainoa. Laitetta voi käyttää myös oikomishoidon aikana, sillä Lumoral parantaa suuhygieniaa silloin kun mekaaninen hampaiden harjaus on tavanomaista haastavampaa. Parhaat tulokset saavutetaan säännöllisellä, vähintään kaksi kertaa viikossa tehdyllä hoidolla, mutta huomaat eron hampaiden puhtaudessa jo ensimmäisistä käyttökerroista lähtien.

Lumoral sopii myös ientulehduksen ja parodontiitin hoitoon

Hoito vähentää vahingollisten bakteerien määrää ja hoitaa siten aktiivista ientulehdusta. Kun ientulehdus saadaan hoidettua, ei parodontiitti tai alkava parodontiitti pääse kehittymään.

Jos parodontiitti on jo kehittynyt, voidaan laadukkaalla hoidolla hidastaa sairauden etenemistä. Laite tukee ammattilaisten toteuttamaa hoitoa vähentämällä tehokkaasti parodontiittia ylläpitävää bakteerikantaa suussa.

Suukappale on valoaktivaattori, jolla aktivoidaan suuhuuhteen antibakteerinen vaikutus. Se on tarkoitettu suuhygienian parantamiseen yhdessä Lumorinse-suuhuuhteen kanssa.

 

Käyttö:

Laite on helppo yhdistää osaksi omaa kotihoitoa. Hoidon kesto on vain 10 minuuttia ja se tehdään kaksi kertaa viikossa ennen hampaiden harjausta.

 • Purskuttele ensin suu mintunmakuisella Lumorinse-suuhuuhteella 60 sekuntia. Valoherkkä väriaine kiinnittyy plakin pintaan.
 • Käytä Lumoral-laitetta 10 minuuttia. Valo aktivoi suuhuuhteen, joka käynnistää antibakteerisen vaikutuksen. Lämmön tunne on osa hoitoa. Laite sammuu itsestään hoidon jälkeen.
 • Harjaa hampaat huolellisesti. Myös silmille näkymätön, mikroskooppinen plakki irtoaa paremmin ja hampaistasi tulee hämmästyttävän puhtaat.

Miten Lumoral vaikuttaa? 

Menetelmä toimii valon ja valoherkän aineen (eli herkisteen) yhteisvaikutukseen perustuen, ja eliminoi näin hampaiden haitallisia bakteereita. Menetelmä perustuu bakteerien tuhoamiseen reaktiivisen hapen avulla, jota syntyy kun valoherkkä aine altistetaan valolle. 

 

Suuhuuhteen valoherkkä aine on laajasti käytetty ja turvallinen indosyaniinivihreä-väriaine. Hoidon antibakteerisen vaikutuksen ansiosta se vaikuttaa vain hampaiden pinnalla oleviin haitallisiin bakteereihin. Hoitomenetelmä jättää jälkeensä kuolleita bakteereita, jotka tulee harjata pois laitteen käytön jälkeen. 

 

  • Tehoaa myös silmille näkymättömään plakkiiin.
  • Edistää ienkudoksen aineenvaihduntaa.
  • Uusi plakki kehittyy hampaiden pinnalle hitaammin.
  • Erinomainen antibakteerinen vaikutus.
  • Ei häiritse tervettä suun bakteeritasapainoa.


Hoitomenetelmä perustuu korkealaatuiseen tutkimukseen ja sen taustalla on vuosien tutkimus- ja tuotekehitys suomalaisten hammaslääkäreiden kanssa. Lumoral on CE-merkitty luokan I lääkinnällinen laite. Tuotteen turvallinen vaikuttava aine on hyväksytty lääkinnälliseen käyttöön jo vuonna 1959. Lisäksi tuote on saanut Aalto yliopiston innovaatiopalkinnon vuonna 2017. 

 

Lumoral hinta sisältää:

 • 1 Lumoral-laite, suukappale 
 • 10 kpl Lumorinse-poretabletteja
 • 1 Virtalähde
 • Mittakuppi
 • Pikaohje
 • Käyttöohje 

 

Lumorinse-suuhuuhteen koostumus: 

Mannitoli, ksylitoli, askorbiinihappo, natriumbikarbonaatti, polyvidoni, indosyaniinivihreä, magnesiumstearaatti, piidioksidi ja piparminttuaromi.

Vaikuttava aine: Indosyaniinivihreä 7,0 mg.

 

100% tyytyväisyystakuu

Kokeile kotona 30 päivän ajan. Jos et ole täysin tyytyväinen, voit palauttaa laitteen meille veloituksetta. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan.


Kaksi kertaa viikossa riittää

Lumoralia suositellaan käytettävän vähintään kaksi kertaa viikossa yhdessä Lumorinse-suuhuuhteen kanssa. Yhdellä käyttökerralla laite pidetään suussa 10 minuutin ajan. Käytettynä säännöllisesti Lumoral sekä Lumorinse-suuhuuhde myös ennaltaehkäisevät karieksen syntymistä ja ientulehdusta. 

 

Muista lisäksi pitää hyvää huolta suunterveydestä harjaamalla hampaasi kahdesti päivässä ja puhdistamalla hammasvälisi. Halutessasi voit käyttää Lumoral-laitetta vaikka päivittäin yhdessä Lumorinse-poretabletin kanssa. Menetelmää vastaan ei kehity bakteeriresistenssiä. 

Lumoral ehkäisee hampaiden reikiintymistä

Säännöllisesti käytettynä laite ennaltaehkäisee ientulehdusta, hampaiden kiinnityskudoksia tuhoavaa parodontiittia, hampaiden reikiintymistä sekä suun limakalvojen tulehdusta. Lumoralin hyötyihin kuuluu myös halitoosin eli pahanhajuisen hengityksen ehkäiseminen. Halitoosi johtuu erityisesti hampaiden ientaskuissa ja hammasväleissä elävien bakteerien energiantuotannosta, kun bakteerit tuottavat pahanhajuisia rikkiyhdisteitä. Lumoral-menetelmä auttaa tuhoamaan nämä bakteerit sekä hampaiden harjauksen jälkeen suuhun jäävän jäännösplakin. 

 

Lisäksi Lumoral vähentää hammaskiven muodostumista. Hammaskivi on seurausta kovettuneesta plakista, jota ei ole poistettu pitkään aikaan. Kun poistat plakin Lumoral-menetelmän avulla hyvissä ajoin, ei hammaskiveä ehdi muodostumaan.

 

Muistathan, että hampaiden terveys edellyttää myös terveellisiä ruokailutottumuksia, hammasystävällistä ruokavaliota ja säännöllisiä hammaslääkärin tarkastuksia. 


Lumoral kokemuksia 

Moni asiakas on ollut tyytyväinen laitteen käytöstä saamiinsa hyötyihin: 

"Helppo käyttää ja hampaat tuntuvat puhtaalta. Hammaslääkärikin huomasi eron."


"Todella puhtaat hampaat ja raikas suu. Hinta-laatusuhde loistava!"

"Olen nyt käyttänyt tuotetta jonkin aikaa. Laite on miellyttävä käyttää ja hampaat tuntuvat puhtaammilta käytön jälkeen. Myös tummentumat hampaissa ovat alkaneet vaaleta. Hyvä tuote."

Haluatko ostaa laitteen kahdelle? Tutustu Lumoral kahdelle (aloituspakkaus + lisäsuukappale) -tuotteeseen. 

Lue lisää blogista: Parodontiitin hoito ja ehkäisy kotona: Lumoral auttaa

Tuotetiedot
SKU 9509835
EAN 6429810197009
Brändi Lumoral
Markkinoija Koite Health
Pakkauskoko1 kpl
Tuoteryhmät