Medik8 Intelligent Retinol 6TR A-vitamiini yöseerumi 15 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 3.15 €/ml
47,20 € 59,00 €

Medik8 Intelligent Retinol 6TR A-vitamiini yöseerumi tehostaa ihon luonnolista uusiutumisprosessia yönaikana, parantaen ihon rakennetta ja sävyä sekä vähentämän ryppyjä ja juonteita. Time Release-teknologia ehkäisee ihon ärsytystä. Tuoksuton ja nopeasti imeytyvä - täydellinen kosteuttamaan sekä vahvistamaan ihoa.

Medik8 Intelligent Retinol 6TR A-vitamiini yöseerumi sisältää 0.6% All-trans retinolia, joka auttaa kosteuttaa ihoa ja edistämään ihon kollageenituotantoa. Medik8 on kehittänyt Time Release-teknologian, joka vapauttaa A-vitamiiniä tasasesti ja hitaasti että ihoa ei ärsytä mutta antaa iholle pitkän ja stabiilin vaikutuksen (E-vitamiinin avulla.) Alkuperäiseen Retinol 6TR seerumin "Intelligent" versioon on lisätty skvalaaniaa ja klimbazoleaa, jotka kosteuttavat ja tehostavat retinolin vaikutusta.


Iltaisin puhdistuksen jälkeen hiero 4 tippaa Retinolia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Käytä kahdesti viikossa 2 ensimmäisen viikon ajan, joka toinen ilta 2 seuraavan viikon ajan, sitten voit aloittaa käyttämään tuotetta joka ilta.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Medik8 Intelligent Retinol 6TR A-vitamiini yöseerumi 15 ml
Arviosi

Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Dimethicone, Retinol, PPG-12/SMDI Copolymer, Tocopheryl Acetate, Climbazole, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, Decylene Glycol, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, BHT, Lecithin.

Tuotetiedot
SKU 20000964
EAN 818625024314
Brändi Medik8
Markkinoija Me Treatments Oy
Pakkauskoko15 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Medik8