Melarest Melatoniini Extra Vahva mint 100 tabl 1,9 mg

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.18 €/kpl
Tarjous voimassa 1.10.2023 asti
17,94 € 21,10 €
30 päivän alin hinta: 21,10 €

Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat Melarest tabletit nukahtamisajan lyhentämiseen sekä lievittämään aikaeron vaikutuksia.

Sertifikaatit

Avainlippu

Melarest Melatoniini Extra Vahva -makutabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia. Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit on helppo nauttia ilman vettä. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa.


Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Usean aikavyöhykkeen yli siirtyvä voi helpottaa sopeutumista paikalliseen aikaan nauttimalla melatoniinia juuri ennen nukkumaan menoa. Tuote sopii sekä satunnaiseen käyttöön että pidempiaikaiseen käyttöön. Melatoniini on tutkimuksissa osoitettu olevan erittäin turvallinen käytössä.


Pakkauskoko: 100 tabl.


Annostus: 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa. Aikaeron vaikutuksia lievittämään valmistetta käytetään ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Tabletti voidaan imeskellä tai niellä.


Ei yhdessä rauhoittavien- tai unilääkkeiden kanssa. Varmista apteekista tai lääkäriltä muiden lääkkeiden yhteensopivuus melatoniinin kanssa. Melatoniini saattaa heikentää veren hyytymistä.


Ei raskaana oleville tai imettäville. Ei lapsille.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 Makeutusaineet (mannitoli, ksylitoli), maissitärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), melatoniini, aromi.


Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: melatoniini 1,9 mg.

Tuotetiedot
Pakkauskoko100 kpl
Brändi Melarest
Markkinoija Verman
SKU 2395523
EAN 6417927102795
Sertifikaatit Avainlippu
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Melarest